Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 20902091209220932094 ... 14863>
Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 12:50

sashaqbl написав:
  fler написав:Первый. Если ВСУ «начнет разрушаться», и рф добьется победы в Украине.
▪️Второй. Если эта война не закончится в течение года.
▪️Третий. США могут ввести сухопутные войска для помощи Украине.
▪️Четвертый. Америка решит изменить ситуацию, начав участвовать в боевых действиях.
▪️Пятый. «Намеренная эскалация», что якобы США против своей воли втягивается в войну по неожиданному развитию событий.
Як на мене маячня. Не вірю у вступ США у війну, особливо у першому випадку.

В любых випадках.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 12:57

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Якби США хотіли поразки РФ(швидкої) вони б дали Україні БАГАТО зброї і все.

Вони вже хотіли поразки талібів(швидкої) і дали багато зброї афганському уряду...

Афган и Украина сильно отличаются.
Там США фактически создавали армию. И она сражалась (не знаю, насколько успешно) под прямым прикрытием США. Лишившись этого прикрытия, она тут же разбежалась.
В Украине армия к началу войны уже была и показала свою боеспособность и стойкость. И способность сражаться самостоятельно, без "прикрытия". Нужно только оружие.
Конечно, мы бы не возразили и против прямой поддержки, но уж ладно. А оружие необходимо как воздух.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 13:01

mephala написав:.....
и что такое "политическое обвинение"? это когда можно выливать ушат помоев без доказательств? :mrgreen:
......

"политическое обвинение" это не уголовное. За него нет статьи УК.
И, к сожалению, "можно выливать ушат помоев без доказательств", что успешно используется во всём мире почти всеми политиками.
Если вспомните, то на Зе тоже много чего выливали.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 13:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:О конечных планах Путина мы с Вами не знаем.
"Навіть в планах путлера не було нападу на україномовну ЗУ" - это Ваши домыслы/предположения.

В американській пресі нещодавно було про військові плани фюрера, по даним розвідки. Знову пропустили?
"російська мова генерує генерує "руській мір"" - абсолютно не верно. Это совершенно разные вещи. Язык это язык и он ничего сам по себе не "генерує". Так же, как ничего не "генерує" и любой другой язык - хоть английский, хоть немецкий, хоть украинский.
"руській мір" - это идеология, и генерируется она не языком.
Так же как нацизм не "генерировался" немецким языком.
"Невже це так важко зрозуміти?"

Тож німецькомовні в Автрії, Чехословаччині, Польщі зустрічали нацистів кулями, а не квітами? Не знав.
Якраз мова, в першу чергу, визначає межі руського, угорського, арабскького чи тюрського світу, а вже в другу чергу карти сторічної чи тисячорічної давнини. Австріяки зрештою прозріли, але вже після того, як рейх програв, в нас теж багато хто прозрів тільки після бомб на голови, а багато хто так і не прозрів.
Хоча в нас більшість російськомовних зросійщенні українці, які не вважють окупантів асвабадітєлями.
А о ком всё же было это (просто интересно):

Про найвеличнішого.
Востаннє редагувалось lapay в Пон 22 сер, 2022 13:24, всього редагувалось 1 раз.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 13:33

lapay написав:..........
В американській пресі нещодавно було про військові плани фюрера, по даним розвідки. Знову пропустили?

Видел.
Но там тоже много домыслов.
"російська мова генерує генерує "руській мір"" - абсолютно не верно. Это совершенно разные вещи. Язык это язык и он ничего сам по себе не "генерує". Так же, как ничего не "генерує" и любой другой язык - хоть английский, хоть немецкий, хоть украинский.
"руській мір" - это идеология, и генерируется она не языком.
Так же как нацизм не "генерировался" немецким языком.
"Невже це так важко зрозуміти?"

Тож німецькомовні в Автрії, Чехословаччині, Польщі зустрічали нацистів кулями, а не квітами? Не знав.
Якраз мова, в першу чергу, визначає межі руського, угорського, арабскького чи тюрського світу, а вже в другу чергу карти сторічної чи тисячорічної давнини. Австріяки зрештою прозріли, але вже після того, як рейх програв, в нас теж багато хто прозрів тільки після бомб на голови, а багато хто так і не прозрів.
Хоча в нас більшість російськомовних зросійщенні українці, які не вважють окупантів асвабадітєлями.

Цветами нацистов встречали не только "німецькомовні в Австрії, Чехословаччині, Польщі".
Были такие и во Франции, и в Словакии, и даже у нас.
И у наци были союзники не только немецкоязычные, но и итальянцы, японцы, румыны, словаки, венгры (может, кого пропустил).
А о ком всё же было это (просто интересно):

Про найвеличнішого.

Насчёт портрета Степана сильно сомневаюсь. Если ошибаюсь, буду очень разочарован. Хотя и сейчас не очень очарован довоенной политикой.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 13:46

Schmit
*Пропаганда це коли подається напівправда або відверта брехня.* (с).

propaganda дослівно — «яка підлягає поширенню (віра)», від лат. propago — «поширюю») — форма комунікації, спрямована на поширення в суспільстві — світогляду, теорії, твердження, фактів, аргументів, чуток та інших відомостей для впливу на суспільну думку на користь певної спільної справи чи громадської позиції.

Пропаганда, наприклад, здорового способу життя -- гарна річ. Може цілком базуватися на чистій правді та без брехні.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 13:47

ЛАД написав:
  Schmit написав:.............
Так багато тексту і все - просто якась маячня за викривленою, хворою логікою.
Ці спроби виправдання злочинної бездіяльності влади просто жалюгідні.
Добре, нехай передмістя Києва і перешийок за один день - виправдання ще можна якось натягнути, але не розумію, як взагалі можна виправдовувати захоплений за декілька днів величезний плацдарм на правому березі Дніпра.

Вы просили возражения по сути.
Я потратил время, стараясь объяснить "по сути".
Вы в ответ ни одного аргумента, а просто "маячня", "хвора логіка".
Как здесь любят писать: "Слив засчитан".

И где Вы увидели оправдание потери Херсона?
Я, вроде, об этом вообще ни слова не написал. И оправдывать это нельзя, можно пытаться понять причины и объяснить.

Остаётся повторить - Вы продолжаете заниматься открытой вредоносной антиукраинской пропагандой.

Цікаво було прочитати це від людини, яка протягом тривалого часу робила (та й робить надалі) все можливе для просування всього проросійського саме в контексті антиукраїнського. Причім лада стільки на цій гілці, що в очах рябить (останні 2 сторінки взагалі "театр одного актора").
Памятаю, як він прибіг на "валютний ринок в..." з криком "аляка запіналі, все на помощь" у створеній аляком гілці "про сепаратизм". Я тоді зайшов туди, а там - такий лютий треш. А лад та іже з ними типу "наївними" запитаннями-роздумами підтримували-розвивали думку топік-стартера про поділ України.
Може заспокоїтесь хоч під обстрілами улюбленого Вами "руського миру"? Вже навіть до Діми Бикова дійшло, що "русская культура" тісно повязана з "русским миром", хоча перед тим він аж "пінився" - як можна "запрещать культуру".
Хоча розумію, що не заспокоїтесь.
В ігнор.
L

Подякував: 4 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 13:50

sashaqbl написав:
  andrijk777 написав:Якби США хотіли поразки РФ(швидкої) вони б дали Україні БАГАТО зброї і все.

Вони вже хотіли поразки талібів(швидкої) і дали багато зброї афганському уряду...

Вони помилились. І що?
І взагалі, чому вони давали їм багато зброї? Я не знаю. Виглядає це якось не логічно(для мене). Я нажаль не сильний в питанні Афганістану.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 14:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Вони помилились. І що?
І взагалі, чому вони давали їм багато зброї? Я не знаю. Виглядає це якось не логічно(для мене). Я нажаль не сильний в питанні Афганістану.

І те, що помилившись, вони не хочуть наступати на ці граблі вдруге. Ретельно зважують всі кроки. Даючи зброю, ретельно перевіряють, як воно працює, і тільки після того трошки збільшують об'єми, перевіряють знову, зважують свої можливості і т. д по колу... Тому й повільно. Їхня стратегія - уникнення власного програшу, а не перемога якнайшвидше будь-якою ціною.
Наприклад, з М777 ми наступили на граблі при масовому застосування - нові практично перестали поступати.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 сер, 2022 14:45

lapay написав:
  ЛАД написав:Но я, вообще-то, в дополнение к посту yanyura о том, что патриотизм не определяется языком

Питання мови, на цій гілці, початково піднімалось як запобіжник нападу. Навіть в планах путлера не було нападу на україномовну ЗУ.
Безпидставний бред. Ще раз Путену треба вся Украина.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

#<1 ... 20902091209220932094 ... 14863>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 1 гість