|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:17
juristkostya Якщо дивитись на піраміду, то в нас ще був час до демографічної катастрофи. А тепер серед моїх знайомих (30-35р) десь 80% планує поїхати після відкриття кордонів.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:24
Дюрі-бачі написав:juristkostya Якщо дивитись на піраміду, то в нас ще був час до демографічної катастрофи. А тепер серед моїх знайомих (30-35р) десь 80% планує поїхати після відкриття кордонів.
А я о чём? Временный запрет выезда не способен сломить глобальный тренд. Поэтому, мы объективно нуждаемся в притоке мигрантов. Это ж только BIGor полагает, что если ситуацию не замечать, она сама собой рассосётся. Не рассосётся.
-
juristkostya
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:29
Schmit Та це стандартна ситуація з чимсь новим ... На чого це треба було взагалі - ??? Он автомобільні концерни дуже довго назву авто вибирають , щоб ніяких нюансів в якихось країнах не вийшло ... А тризуб в свій час Чорновіл показав - три середніх пальці - по простому . І все . Більше нема що вигадувати .
-
Puente
-
-
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:35
juristkostya написав: Дюрі-бачі написав:juristkostya Якщо дивитись на піраміду, то в нас ще був час до демографічної катастрофи. А тепер серед моїх знайомих (30-35р) десь 80% планує поїхати після відкриття кордонів.
А я о чём? Временный запрет выезда не способен сломить глобальный тренд. Поэтому, мы объективно нуждаемся в притоке мигрантов. Это ж только BIGor полагает, что если ситуацию не замечать, она сама собой рассосётся. Не рассосётся.
Ви йдете по-простому в тренді старої європи . Вони так працюють вже півсотні років . І що це їм дало ? Проблеми з неасимільованими спільнотами ? Вже 20-25 % "європейців" насправді до Європи не мають ніякого відношення . Це провальна стратегія - з якої вони тепер просто не знають , як вилазити . Принцип той же , що з москальським газом - було вигідно до пори до часу . А вирішувати треба , бо населення автохтонне старіє таки і зменшується . А крім економіки є ще й інші важливі речі ...
-
Puente
-
-
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:40
Puente написав: juristkostya написав:А я о чём? Временный запрет выезда не способен сломить глобальный тренд. Поэтому, мы объективно нуждаемся в притоке мигрантов. Это ж только BIGor полагает, что если ситуацию не замечать, она сама собой рассосётся. Не рассосётся.
Ви йдете по-простому в тренді старої європи . Вони так працюють вже півсотні років . І що це їм дало ? Проблеми з неасимільованими спільнотами ? Вже 20-25 % "європейців" насправді до Європи не мають ніякого відношення . Це провальна стратегія - з якої вони тепер просто не знають , як вилазити . Принцип той же , що з москальським газом - було вигідно до пори до часу . А вирішувати треба , бо населення автохтонне старіє таки і зменшується . А крім економіки є ще й інші важливі речі ...
Вони "не знають , як вилазити" але чомусь не вилазять. Чому?? Українці з європейським менталітетом ніяких переваг перед неграми не мають(я так думаю) ЧОМУ?? Причому є приклад Польщі - у них більш-менш логічна і правильна міграційна політика.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:43
juristkostya написав: BIGor написав: juristkostya написав:Вы действительно не понимаете разницу между сугубо временной ситуацией с ограничением на выезд от глобального тренда на старение населения, которому уже лет 50 минимум и конце не видно? Ну так разберитесь, изучите т.н. "половозрастную пирамиду", и не забудьте публично извиниться за заявления про "откровенную бредятину".
Чего я должен извинятся за Ваш набор слов-бредятину? Ни фактов, ничего - одни какие-то домыслы.
если вы не готовы вникнуть в динамику структуры общества, то...то это всего лишь вы не готовы вникнуть. А сама динамика от этого никуда не девается.
Кто не готов? Ради чего? Какая динамика и куда девается? Научитесь излагать свои мысли.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:46
Puente написав: juristkostya написав: Дюрі-бачі написав:juristkostya Якщо дивитись на піраміду, то в нас ще був час до демографічної катастрофи. А тепер серед моїх знайомих (30-35р) десь 80% планує поїхати після відкриття кордонів.
это всё "рассуждения в пользу бедных". А по сути, других эффективных мер повышения рождаемости пока не предложила ни Европа, ни Япония, ни (тем более) Штаты. Надо принять реальность, пусть и неприятную.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:47
sashaqbl написав: andrijk777 написав:Ви не відповіли на ключове питання - А ЧОМУ(для чого) вони влили стільки грошей/зброї Афганістану? Моя думка, що Афганістан - це серйозна проблема як база тероризму, так і в плані обігу наркотиків. Цікаво було б почути вашу думку.
"база тероризму"  Ну така собі причина. А чим це загрожує США? А зараз вони вивели війська. І що? Загроза тероризму "по ідеї" мала зрости в рази. Але нічого такого немає. "обіг наркотиків" - так таліби якраз проти наркотиків(офіційно)! По моєму є значно дешевші методи боротьби з наркотиками, ніж фінансувати афганську армію. Моя думка - корупція(в тому числі політична). Доказів ніяких не маю, зразу попереджаю. *корупція в США.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 23 сер, 2022 13:59, всього редагувалось 2 разів.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:48
BIGor написав: juristkostya написав: BIGor написав:Чего я должен извинятся за Ваш набор слов-бредятину? Ни фактов, ничего - одни какие-то домыслы.
если вы не готовы вникнуть в динамику структуры общества, то...то это всего лишь вы не готовы вникнуть. А сама динамика от этого никуда не девается.
Кто не готов? Ради чего? Какая динамика и куда девается? Научитесь излагать свои мысли.
Базовые исторические факты вам дали, хотите их опровергать и/или детализировать - вникайте в тему. Это за вас никто не сделает.
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 23 сер, 2022 13:51
andrijk777 написав:Українці з європейським менталітетом ніяких переваг перед неграми не мають(я так думаю) ЧОМУ??
наверное, пока не доказали принципиальных отличий... Логично?
-
juristkostya
-
-
-
-
Профіль
-
-
|