Zebra написав:Противотанковые ежики раскиданные по периметру киевской области, по лесам, по полям, оперативно вываленные с самосвалов на дороги, затормозили бы колонны - скупчення стоячих танков - артиллерия поражает на 100%
когда из поставили у нас, в них воткнулась пара легковушек и их сложила...до сраки эти ёжики (так по секрету)
тут, как бы, все очевидно: обломать руки тем, кто делал.
BIGor написав:Cмешно читать тако от министра обороны, это в детстве может "не по пацански" нарушать свое слово или скрепили свою дружбу мизинчиками. Министр должен был заключить пакт или договор о ненападении - это его работа.
А в чем сакральный смысл такого договора? Ну вот перед 2-ой мировой заключили, и что от этого поменялось? Или в 91 заключили Будапешский меморандум и гарантии территориальной целостности Украины и ? Ну нападение будет тогда юридически оформлено как "освобождение" или "превентивная защита". Чтобы эти договора "реально работали", должно быть жестокое наказание за их нарушения. Настолько жестокое, чтобы при одной только мысли о нарушении такого договора безудержно ссались в штаны те кто подумывает его нарушить.
Мабуть, і справді порушники договорів вмирають надто легко... І після ІІ світової і тепер.
А от сценарій від Ніла Геймана, книга "Небудь-де": "– А що станеться, якщо хтось порушить Ринкове перемир’я? – спитав Ричард, проштовхуючись крізь юрбу.Мисливиця трохи подумала.– Востаннє таке було більш як триста років тому. Двоє друзів посварилися на ринку через одну пані. Хтось витяг ножа, і один з них помер. А інший утік.– І що з ним сталося? Його вбили?Мисливиця похитала головою.– Якраз навпаки. Йому й до цього дня хочеться, щоб на ринку загинув він.– То він ще живий?Мисливиця стисла губи.– Енький, – сказала вона трохи згодом. – Живенький. "
Якби було так -- то справді неможливо зрозуміти, чому Московія напала, а не, наприклад, викупила всі ті території, які її так були "потрібні". І це ж недорого було би. В Україні є ~40млн людей. Приблизно по 20м2 житла на кожного і хай це буде 10к$. Всього ~400млрд$. На сході-півдні -- пропорційно менше. Викупити житло в українців. Заселити ще вати до вже наявної кучугури, мирно прогосувати за від'єднання (у 2010-2013 були всі умови) -- і все. Всі ж були би щасливі... Але ж ні -- натомість сюди нагнали зброї і безробітного бидла, яке нездатне зібратись на Майдан і спитати у своєї влади куди зникають всі нафтогазодолари, але готове йти під кулі й потім місяцями гнити на чужій землі...
Отже, москвинська влада зовсім не уявляє, що їх можуть хоч якось покарати! Ні їх, ні те що вони накрали і сховали на Заході, ні їхнє потомство, що там кублиться. От хіба хоч щось з цього зачепили чи хоч обіцяють зачепити?
Ківа в рашці в студії -- це якийсь-то сюр. Було ж таке: "Korchynskyi Dmytro МІЙ ДРУГ ІЛЛЯ КИВА
Нині вилили чергову тонну бруду на його голову, тому я хочу розказати те, що знаю сам й свідком чого був. Ілля Кива брав участь у Революції гідності у складі Правого сектору. З весни 2014 року, одним з перших, взяв участь у війні на сході. Очолив батальйон "Полтавщина". https://uk-ua.facebook.com/chor.komitet ... 939280878/
ахаха а как оху@ли полтавчане от этого "очільника"