Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 21802181218221832184 ... 14738>
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 13:33

2daphne написав:
Я погоджуюся стати вашим візаві :wink:
1.Задача ЗСУ наразі стати фортецею та зафіксуватися на позиціях хочаби на місяць.
Потім буде період накопичення зброї та живої сили - це не мегше 6-9 місяців.І тільки тоді можливо буде прийнято рішення про наступ. Наступ це танки ,штурмові бригади,гелікоптери, БМП та БТР-и ,який в нас немає.А головне ми не погодимося з величезними людським втратами(хоча владі на те плювати)
2.Артилеристські дуєлі неможна вважати визволенням населених пунктів.Сучасну війну можливо вигравати виключно тоді,коли противник здається і сам іде.Як ми з Півдня та Маріуполяз Волновахою.
3. Ніякого позитиву для гривня в цьому контексті немає і не буде покищо. Допомоги буде рівно стільки ,щоби девальвація була повільною та без шоків.Військова допомога буде виключно оборонна.Наступальної ніхто не дасть,бо це домовленості невикористання атомних бомб московією.
4. Зерно,як джерело ВАЛЮТНИХ надходжень в Україну до сих пір під великим питанням. Замість того,щоб продавати збіжжя,краще би його переробити в то й же спирт та м'ясо ,яйця та далі по технології і вже це продавати в той же ЕС . Але олігархам ЕС не потрібно збивати ціни.Вони так довго цього чекали :wink:
Може ще накидати . . . . :oops:

1. Пропонуєте воювати 10-15 років?
Такого що у нас буде ДОСТАТНЬО "танки ,штурмові бригади,гелікоптери, БМП та БТР-и" НІКОЛИ не буде. Як мінімум найближчі 10 років.
Почитайте історію війн для більш глибокого розуміння цього питання.
2.+
3. Це прямо суперечить вашому п.1. Якщо ніхто не дасть наступальної зброї, то де ми її візьмемо "за 6-9 місяців"? :D :D
4. Це вже з області філософії типу "я за добро у всьому світі". Звичайно що краще переробити - переробляйте, хто вам не дає?
Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 05 вер, 2022 13:34, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 13:33

Hotab написав:
  Успіх написав:за медальку я похвалився на валютній гілці)) а як мені її вручать - то знову похвалюсь))

Так і це б уже писав на валютній. Не дадуть медальку на війні, так хоч на форумі наколядуєш. Справді така залежність ото?))

Так я трохи боявся, що мене ти осудиш, що я напишу на валютній гілці це)) - але, якщо вже тут ти мене осудив - то йду сміло продублюю це на валютній... :D
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 13:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:боявся, що мене ти осудиш

Що тобі до моєї думки)
Ти сам про себе маєш подумати, як ти виглядаєш. Наче і молодець, що робиш важливу справу, але оце твоє позування. Трохи стидно за тебе. Але якщо без цього ти не станеш працювати, то хай буде.

З.І. Просто я до блювоти надивився в потягах на синєлобих антілоп, які чи робили що на фронті, чи не робили, але весь потяг всю ніч мав слухати їх мат і геройство. Не люблю такого.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 13:55

_hunter
Це називається "мобілізація", а не "відправка цивільних на фронт". Можливо, вам не відомий такий факт, але ще під час останньої війни в Афганістані США використовували призив резервістів.
Звичайно, це трошки інше, і там був трошки інший рівень підготовки, але співвідношення сил воюючих сторін теж трошки відрізнялося у тій війні.

P.S. Я особисто спілкувався з програмістом, який ніде не служив і через два роки після університету, маючи за плечима американський аналог військової кафедри, воював у Афганістані.

P.P.S. Ви просто вичленяєте те, що вам не подобається і розказуєте, що в цивілізованих країнах такого немає, не маючи навіть зеленого поняття про те, що воно там у цивілізованих країнах є, а чого немає.

P.P.P.S.: Почитайте хоча б оце, щоб мати хоча якесь зелене уявленя, як воно в "цивілізованих" країнах: https://en.wikipedia.org/wiki/Selective_Service_System
Там звісно система прозоріша, ніж у нас, але принципи функціонування десь такі ж.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 14:16

Hotab написав:
  Успіх написав:боявся, що мене ти осудиш

Що тобі до моєї думки)
Ти сам про себе маєш подумати, як ти виглядаєш. Наче і молодець, що робиш важливу справу, але оце твоє позування. Трохи стидно за тебе. Але якщо без цього ти не станеш працювати, то хай буде.

З.І. Просто я до блювоти надивився в потягах на синєлобих антілоп, які чи робили що на фронті, чи не робили, але весь потяг всю ніч мав слухати їх мат і геройство. Не люблю такого.

Та добре, добре... :oops:
Але в мене тепер така робота, що я маю доступ до інтернету постійно :roll:
Але ок - постараюсь писати по суті! 8)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 14:16

​​‼️ Таран був поставлений ОП для зриву підготовки до війни з РФ, його першого потрібно відправити на допит, - нардеп "Голосу", воїн Костенко

"З моєї точки зору, (Таран. - Ред.) це людина, яку першу потрібно на допит за зрив підготовки до війни з РФ. Тому що він для цього, я вважаю, і був поставлений керівництвом Офісу Президента. Для того, щоб зірвати всі ці процедури", - сказав парламентар.

Костенко зазначив, що призначення Тарана послом в Словенії викликає питання.

Парламентар згадав, що коли міністром оборони був Таран, то він приходив на засідання Комітету ВР та був людиною, яка "взагалі не розбирається в питаннях оборони".

"Питання зриву держоборонзамовлення постійно стояло. І замовлення, які робилися безпосередньо Міноборони через Генштаб, вони теж не відповідали вимогам, які були саме для війни. В цілому фінансування армії було не на досить високому рівні саме для підготовки до війни. Ми будували дороги. Коли Таран прийшов, він сказав, що ми в НАТО не йдемо, це нам не потрібно. Це людина (Таран. - Ред.), на якій ми втратили час для підготовки до війни. Був Загороднюк, в нього були прориви, він тільки почав, а потім побачили, що "ми не туди йдемо, треба свою людину", поставили Тарана", - додав Костенко.

І ось за ці заслуги Зеленський призначає тарана послом ...
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 14:31

Успіх написав:Але в мене тепер така робота, що я маю доступ до інтернету постійно

ну все пропало :mrgreen:

не залипай на довго
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 14:54

_hunter написав:Со "старушкой Европой" оно как?
Поцікавтесь. Тільки розберіться з питанням, перед тим, як знову тут нити, щоб не було такого фейла як зі США.
В загальному Європу ситне життя під крилом НАТО розслабило. Але зараз Німеччина, Франція, Швеція та Великобританія розглядають відновлення загальної військової служби в тих чи інших формах.
Щодо загальної мобілізації - будь-яка країна у випадку агресії проти неї використовуватиме наявний людський ресурс. Навіть якщо такого закону не існує, то його приймуть протягом кількох годин після початку агресії.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 14:58

prodigy написав:
  Успіх написав:Але в мене тепер така робота, що я маю доступ до інтернету постійно

ну все пропало :mrgreen:

не залипай на довго

Гадаю, що незабаром ми Успіха по телебаченню може побачимо🙄
Більш оптимістичної людини мабуть і не знайти.

Успіх, вітаю з новою неофіційною посадою. Ось тобі і раціональне використання ресурсів, як учора замовляв.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 вер, 2022 15:39

Goodman написав:
  Schmit написав:Команда гаранта буде розповідати про неймовірну стратегію - заманити москалів на правий берег, аж потім зруйнувати мости і зробити "мегакотел".

як по-іншому? Радіо слухали? Стримуючи фактором формування нових боєздатних частин, є відсутність достатньої кількості озброєння та техніки.
Перелом у 2-ій світовій дав лендліз.

Десь з хвилини 13-ї до 20-ї.
А взагалі, в Криму потрібно було робити "мегакотел", а не на правому березі Дніпра.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

#<1 ... 21802181218221832184 ... 14738>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор