detroytred написав:З іншого боку: договорняк не договорняк -- території звільнені ЗСУ. Відмінний результат.
так результат несподіваний (для багатьох і для мене), тому що по 30-40км за день -такого просування не було ніколи
але мене турбує ніхто не дає танки/літаки з тих країн які це мають достатньо (тобто не потрібно будувати) а якщо і будувати? війна триває більше 200 днів, за це термін можна було побудувати 500 танків тільки в Німеччині, плюс те саме в США всі розказні про 6 місяців навчання на танкіста -це для домогосподарок нашим танкістам 1,5 місяця вистачило з головою
будемо чекати на розвинення наступу (прогнозів не роблю) просто вірю в ЗСУ!
andrijk777 написав:І те що "США не дає зброї". А яке це має відношення до "договорняка"? Я не бачу зв'язку.
це частина договорняка:
-рф відводить війська з Харківської області в обмін на те США пролонгують бан на поставки наступальної зброї (за 200 днів ми не отримали нічого від США)
prodigy написав:-рф відводить війська з Харківської області в обмін на те США пролонгують бан на поставки наступальної зброї (за 200 днів ми не отримали нічого від США)
M113, Хамві, M109 - це звісно оборонна зброя. Хаймарси теж. А особливо мені ця теза подобається в парі з AGM-88 HARM.
andrijk777 написав:І те що "США не дає зброї". А яке це має відношення до "договорняка"? Я не бачу зв'язку.
це частина договорняка:
-рф відводить війська з Харківської області в обмін на те США пролонгують бан на поставки наступальної зброї (за 200 днів ми не отримали нічого від США)
У них своя политика - достаточно прагматичная и далекоидущие планы.
prodigy написав:так результат несподіваний (для багатьох і для мене), тому що по 30-40км за день -такого просування не було ніколи
Німці наступали точно так же, і з таким же темпом. Може американці просто передали нам трофейні карти? Те, що ЗСУ будуть зрізати ізюмський гриб, було очевидно ще весною.
https://bykvu.com/ua/bukvy/putin-vidkhy ... nniam-zmi/ Путін відхилив мирну угоду з Україною, рекомендовану Дмитром Козаком, перед повномасштабним вторгненням — ЗМІ Згідно з джерелами британської інформаційної агенції Reuters, Дмитро Козак, заступник голови адміністрації президента РФ, який курує "українські питання", сказав Путіну, що, на його думку, мирна угода, якої він досяг з Україною, позбавила б Росію необхідності проводити широкомасштабну війну. Втім, російський лідер відхилив його домовленості.