|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 23 вер, 2022 12:03
В продовження учорашньої історії - персмен запевнив що при наявності депо нібито технічно неможливо закрити останній рахунок в банку у валюті вкладу (ба дивина - ніби я думав інакше). Каже що навіть після закриття депо, повернення його на картку, зняття коштів з картки в нуль система не дозволяє закрити цей рахунок в цей же день бо у системі якісь хвости ще тягнуться з системи депозитів. Персмен припустив що то може система намагалась спонукати мене зробити хоч якусь операцію (а вибору особливо ніякого тільки занести у касу валюту). Але моя відповідь: "Дзуськи". Я звичайно узяв свіжого попкорну та спостерігаю що буде далі. Так і хочеться сказати про банк: "Яке кончене"
-
Alien
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 721 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 23 вер, 2022 12:15
Alien а що у інших банках можна закрити рахунок день в день? пишете заяву на закриття рахунку і здається через 45 днів рахунок закривається.
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 831 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 23 вер, 2022 12:21
Alien написав:В продовження учорашньої історії
см. viewtopic.php?p=5489047#p5489047 ))
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1291 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: П'ят 23 вер, 2022 12:22
DmitryZP написав:Alien а що у інших банках можна закрити рахунок день в день? пишете заяву на закриття рахунку і здається через 45 днів рахунок закривається.
По перше рахунок не обов'язково має бути картковим. Буває просто поточний. Такий закривається день у день. По друге думаю ви не зовсім зрозуміли про що мова - система не дасть навіть розпочати процедуру закриття карткового рахунку (роздрукувати заяву, поставити у системі ознаку що почався відлік 45-денного терміну). Ось це малось на увазі. Клієнту який написав заяву в більшості випадків власне все одно коли воно там закриється - але він навіть заяву не може залишити
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 23 вер, 2022 12:23
Amethyst написав: Alien написав:Але на одне питання не вдалось отримати вiдповiдь (працiвник Альфи закрив чат) - куди банк планує повернути депо у разi якщо доларовий рахунок перевiдкрито не буде. У будь -якому разi виглядає як маразм
Та у них не вийде закрити. Почекайте тиждень-два, а краще постукайте у Чат, може на когось розумнішого там натрапите 
Ви мали рацію
-
Alien
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: П'ят 23 вер, 2022 13:02
вы просто рассуждаете логически. а я говорю из практики. просто такой кейс уже был на ветке что чел пришел забирать депо а счета закрыты (тоже был пакет оформлен при открытии депо которым вообще не пользовались). и куда ушли его деньги никто в отделении сказать не мог. депо с собаками потом искали по служебным счетам банка. хотя с тех пор могли и пофиксить проблему.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2022 13:15
Нардеп Железняк у себя тг-канале написал, что... зарегистрировали законопроект о процедуре выведения с рынка системообразующего банка в условиях военного времени. Интересно, к чему бы это?
-
бульбик
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 58 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2022 13:20
mephala написав:вы просто рассуждаете логически. а я говорю из практики. просто такой кейс уже был на ветке что чел пришел забирать депо а счета закрыты (тоже был пакет оформлен при открытии депо которым вообще не пользовались). и куда ушли его деньги никто в отделении сказать не мог. депо с собаками потом искали по служебным счетам банка. хотя с тех пор могли и пофиксить проблему.
И у меня такое было, года 2 назад. Персмен разрулила. Вот спецом держу на евро-сбере 20 евро, шобы фасткард не закрыли 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 501 раз.
- Подякували: 1291 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: П'ят 23 вер, 2022 14:52
-
Hennady
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 28 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 вер, 2022 15:15
Нічим крім повернення валютних вкладів у повному обсязі але за курсом НБУ персічному вкладнику це не загрожує.
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1