гуляйполе написав:Версія.А не могли вони самі замінувати,на вмипадок свого відступу з криму,а воно візьми і бабахни? Підриви по gps малоймовірні,бо я думаю вони його там глушать.
Да уже вроде выяснили что все таки грузовик. Сейчас шманают семью владельца грузовика.
Вибух на Кримському мосту міг бути організований самими росіянами. Про це заявив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Twitter. На його думку, надзвичайна подія, ймовірно, стала наслідком протистояння між ФСБ та військовими. А тепер серйозно. ФСБ/ЧВК намагаються з'їсти керівництво Міноборони/Генштабу. За мить до зміни кадрів ФСБ іде до нокдауну: вибух на мосту Путіна. Тепер Міноборони зможе звинуватити ФСБ у майбутніх поразках на півдні. Поки не очевидно, хто підірвав міст? Нагадаю – фура заїхала з РФ, – написав Подоляк.
budivelnik написав:Підтримую версію яку озвучив генерал у відставці Федоров... Вибух вантажівки,яка перевозила боєприпаси російської армії внаслідок варіанта а - смертник за кермом - як на мене 20% варіант б - підкладена міна нашими спецслужбами, а при вїзді на міст її не побачили бо вантажівка і так завантажена вибухонебезпечними боєприпасами....
На покадровому відео видно, що вибухнула не вантажівка.
А що ж тоді?
заложили бомбу заранее - подождали пока поезд с гсм поровняется чтобы и жд повредить. А челу тому на грузовике просто не фарт.
гуляйполе написав:Версія.А не могли вони самі замінувати,на вмипадок свого відступу з криму,а воно візьми і бабахни? Підриви по gps малоймовірні,бо я думаю вони його там глушать.
Да уже вроде выяснили что все таки грузовик. Сейчас шманают семью владельца грузовика.
Просто мост устал и решил стряхнуть с себя грузовик. Природное явление, виноватых нет, дело можно смело закрывать.