Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
reus написав:СВІТОВИЙ БАНК РОЗПОВІВ, НАСКІЛЬКИ ЗБІДНІЮТЬ УКРАЇНЦІ
до війни бідними були лише 2% населення України.
до кінця наступного року ця цифра може зрости до 55%.
https://socportal.info/ua/news/vsemirny ... ukraintcy/ Це для тих хто вагається, продавати чи купувати. Навіть якщо квартира вціліє, то потенційних покупців зменшиться у багато разів. Так що мені, мабуть повезло, що Макс зняв з продажу свою квіточку. Варіантів буде більше і ціни будуть меншими.
Все это фигня на постном масле, а не аналитика. Кто-нибудь в здравом уме поверит, что у нас в прошлом году был уровень бедности 2%? В стране, где треть населения сидело на субсидии? Если бред звучит уже с базовых цифр, кто поверит в адекватность прогноза))).
airmax78 написав:Комради, досить нагнітати. Народ-переможець: а) не може бути бідним; б) не може масово тікати з своєї країни. Ми будемо багаті (с)
а мы? (из анекдота про большевиков)
А вам какая печаль из USA ? На вопрощающего из того анекдота, вы ни фига не похожи
Тут как-бы не во мне дело. Не я пытаюсь продать прелесць рисуя радужные картины будушего. Ну и понимать надо, что для Максима МЫ - это уже не он и украицы, ибо продавая предмет мечтаний всей своей жизни он однозначно демонстрирует свои намерения. Я своих не скрываю.
rjkz написав:Тут как-бы не во мне дело. Не я пытаюсь продать прелесць рисуя радужные картины будушего. Ну и понимать надо, что для Максима МЫ - это уже не он и украицы, ибо продавая предмет мечтаний всей своей жизни он однозначно демонстрирует свои намерения. Я своих не скрываю.
На долгосроке будете выходить из КРЖН? Или оставить как есть?
reus написав:СВІТОВИЙ БАНК РОЗПОВІВ, НАСКІЛЬКИ ЗБІДНІЮТЬ УКРАЇНЦІ
до війни бідними були лише 2% населення України.
до кінця наступного року ця цифра може зрости до 55%.
https://socportal.info/ua/news/vsemirny ... ukraintcy/ Це для тих хто вагається, продавати чи купувати. Навіть якщо квартира вціліє, то потенційних покупців зменшиться у багато разів. Так що мені, мабуть повезло, що Макс зняв з продажу свою квіточку. Варіантів буде більше і ціни будуть меншими.
Все это фигня на постном масле, а не аналитика. Кто-нибудь в здравом уме поверит, что у нас в прошлом году был уровень бедности 2%? В стране, где треть населения сидело на субсидии? Если бред звучит уже с базовых цифр, кто поверит в адекватность прогноза))).
Всі питання до регіонального директора Світового банку у Східній Європі Арупа Банерджі. Ну а якщо Ви вважаєте, що рівень бідності зменшиться у наступному році, або залишиться на тому ж рівні, то це ваше право. Доживемо до кінця 2023 р., побачимо. До речі на рахунок субсидій знаю де кілька НЕ добродіїв, які отримують субсидії від держави, в яких статки побільше, чим у мене. І щось мені підказує, що таких доволі багато. І тут питання не в відсотках, а в тенденції. Було багато бідних, стане нажаль, ще більше.
reus написав:Всі питання до регіонального директора Світового банку у Східній Європі Арупа Банерджі. Ну а якщо Ви вважаєте, що рівень бідності зменшиться у наступному році, або залишиться на тому ж рівні, то це ваше право. Доживемо до кінця 2023 р., побачимо. До речі на рахунок субсидій знаю де кілька НЕ добродіїв, які отримують субсидії від держави, в яких статки побільше, чим у мене. І щось мені підказує, що таких доволі багато. І тут питання не в відсотках, а в тенденції. Було багато бідних, стане нажаль, ще більше.
Уровень бедности, естественно, возрастет, но здесь вопрос не в обнищании населения в результате войны - это ни для кого не секрет. Просто цифры даже на уровень пальцем в небо не тянут
reus написав:Всі питання до регіонального директора Світового банку у Східній Європі Арупа Банерджі. Ну а якщо Ви вважаєте, що рівень бідності зменшиться у наступному році, або залишиться на тому ж рівні, то це ваше право. Доживемо до кінця 2023 р., побачимо. До речі на рахунок субсидій знаю де кілька НЕ добродіїв, які отримують субсидії від держави, в яких статки побільше, чим у мене. І щось мені підказує, що таких доволі багато. І тут питання не в відсотках, а в тенденції. Було багато бідних, стане нажаль, ще більше.
Уровень бедности, естественно возрастет, но здесь вопрос не в обнищании населения в результате войны - это ни для кого не секрет. Просто цифры даже на уровень пальцем в небо не тянут
Бідних вже стало менше. Багато незаможних українців виїхали з країни і стали проблемой соціальних служб інших країн.
Знизиться однозначно. Багато незаможних виїхало з країни і стали проблемой соціальних служб інших країн.
Звісно, що рівень бідності зменшиться, залишаться тільки покупці вашої квіточки, ціна в злетить.
Востаннє редагувалось reus в Пон 17 жов, 2022 00:14, всього редагувалось 1 раз.