Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1033410335103361033710338 ... 12477>
Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 19:34

airmax78 написав:Да не уедут, обсуждали ж уже. Не смогут они уже себе выстроить тот уровень жизни к которому привыкли в Украине.

Поки терпляче справляються
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 19:36

Ромасик написав:
  airmax78 написав:Да не уедут, обсуждали ж уже. Не смогут они уже себе выстроить тот уровень жизни к которому привыкли в Украине.

Поки терпляче справляються

Ніт. Страждають. Дехто вже повернувся.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5353 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 21:43

:shock:
  reus написав:СВІТОВИЙ БАНК РОЗПОВІВ, НАСКІЛЬКИ ЗБІДНІЮТЬ УКРАЇНЦІ
до війни бідними були лише 2% населення України.

до кінця наступного року ця цифра може зрости до 55%.

https://socportal.info/ua/news/vsemirny ... ukraintcy/
Це для тих хто вагається, продавати чи купувати. Навіть якщо квартира вціліє, то потенційних покупців зменшиться у багато разів. Так що мені, мабуть повезло, що Макс зняв з продажу свою квіточку. Варіантів буде більше і ціни будуть меншими.

Все это фигня на постном масле, а не аналитика.
Кто-нибудь в здравом уме поверит, что у нас в прошлом году был уровень бедности 2%? В стране, где треть населения сидело на субсидии?
Если бред звучит уже с базовых цифр, кто поверит в адекватность прогноза))).
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 21:55

pesikot написав:
  rjkz написав:
  airmax78 написав:Комради, досить нагнітати. Народ-переможець:
а) не може бути бідним;
б) не може масово тікати з своєї країни.
Ми будемо багаті (с)

а мы? (из анекдота про большевиков)

А вам какая печаль из USA ?
На вопрощающего из того анекдота, вы ни фига не похожи :)

Тут как-бы не во мне дело.
Не я пытаюсь продать прелесць рисуя радужные картины будушего.
Ну и понимать надо, что для Максима МЫ - это уже не он и украицы, ибо продавая предмет мечтаний всей своей жизни он однозначно демонстрирует свои намерения.
Я своих не скрываю.
rjkz

Подякував: 8665 раз.
Подякували: 5482 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 23:19

rjkz написав:Тут как-бы не во мне дело.
Не я пытаюсь продать прелесць рисуя радужные картины будушего.
Ну и понимать надо, что для Максима МЫ - это уже не он и украицы, ибо продавая предмет мечтаний всей своей жизни он однозначно демонстрирует свои намерения.
Я своих не скрываю.

На долгосроке будете выходить из КРЖН? Или оставить как есть?
BIGor

Подякував: 1463 раз.
Подякували: 1867 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 23:30

antey1969 написав::shock:
  reus написав:СВІТОВИЙ БАНК РОЗПОВІВ, НАСКІЛЬКИ ЗБІДНІЮТЬ УКРАЇНЦІ
до війни бідними були лише 2% населення України.

до кінця наступного року ця цифра може зрости до 55%.

https://socportal.info/ua/news/vsemirny ... ukraintcy/
Це для тих хто вагається, продавати чи купувати. Навіть якщо квартира вціліє, то потенційних покупців зменшиться у багато разів. Так що мені, мабуть повезло, що Макс зняв з продажу свою квіточку. Варіантів буде більше і ціни будуть меншими.

Все это фигня на постном масле, а не аналитика.
Кто-нибудь в здравом уме поверит, что у нас в прошлом году был уровень бедности 2%? В стране, где треть населения сидело на субсидии?
Если бред звучит уже с базовых цифр, кто поверит в адекватность прогноза))).

Всі питання до регіонального директора Світового банку у Східній Європі Арупа Банерджі. Ну а якщо Ви вважаєте, що рівень бідності зменшиться у наступному році, або залишиться на тому ж рівні, то це ваше право. Доживемо до кінця 2023 р., побачимо. До речі на рахунок субсидій знаю де кілька НЕ добродіїв, які отримують субсидії від держави, в яких статки побільше, чим у мене. І щось мені підказує, що таких доволі багато. І тут питання не в відсотках, а в тенденції. Було багато бідних, стане нажаль, ще більше.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 жов, 2022 23:48

reus написав:Всі питання до регіонального директора Світового банку у Східній Європі Арупа Банерджі. Ну а якщо Ви вважаєте, що рівень бідності зменшиться у наступному році, або залишиться на тому ж рівні, то це ваше право. Доживемо до кінця 2023 р., побачимо. До речі на рахунок субсидій знаю де кілька НЕ добродіїв, які отримують субсидії від держави, в яких статки побільше, чим у мене. І щось мені підказує, що таких доволі багато. І тут питання не в відсотках, а в тенденції. Було багато бідних, стане нажаль, ще більше.

Уровень бедности, естественно, возрастет, но здесь вопрос не в обнищании населения в результате войны - это ни для кого не секрет.
Просто цифры даже на уровень пальцем в небо не тянут
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Пон 17 жов, 2022 00:03

antey1969 написав:
  reus написав:Всі питання до регіонального директора Світового банку у Східній Європі Арупа Банерджі. Ну а якщо Ви вважаєте, що рівень бідності зменшиться у наступному році, або залишиться на тому ж рівні, то це ваше право. Доживемо до кінця 2023 р., побачимо. До речі на рахунок субсидій знаю де кілька НЕ добродіїв, які отримують субсидії від держави, в яких статки побільше, чим у мене. І щось мені підказує, що таких доволі багато. І тут питання не в відсотках, а в тенденції. Було багато бідних, стане нажаль, ще більше.

Уровень бедности, естественно возрастет, но здесь вопрос не в обнищании населения в результате войны - это ни для кого не секрет.
Просто цифры даже на уровень пальцем в небо не тянут

Я не знаю, может он обкурился, когда давал интервью :D Но с учетом того, что 50% бюджета государство потратит на оборонку https://hromadske.ua/ru/posts/sotni-pog ... cii-goroda
Офіційне безробіття у 2022 р. сягнуло 35%, реальне, думаю, що більше
https://www.epravda.com.ua/news/2022/07/29/689786/
К сожалению, ничего хорошего в экономическом плане нас не ждет, а 2023 г. будет оч. тяжелым.
Востаннє редагувалось reus в Пон 17 жов, 2022 00:04, всього редагувалось 1 раз.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 17 жов, 2022 00:04

Бідних вже стало менше. Багато незаможних українців виїхали з країни і стали проблемой соціальних служб інших країн.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5353 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 17 жов, 2022 00:12

airmax78 написав:

Знизиться однозначно. Багато незаможних виїхало з країни і стали проблемой соціальних служб інших країн.

Звісно, що рівень бідності зменшиться, залишаться тільки покупці вашої квіточки, ціна в злетить.
Востаннє редагувалось reus в Пон 17 жов, 2022 00:14, всього редагувалось 1 раз.
reus

Профіль

1
  #<1 ... 1033410335103361033710338 ... 12477>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 2 гостей