monobank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 134135136137138 ... 263>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

monobank 3.9 5 68
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
4%
3
2- Погане. Некомпетентне.
10%
7
3- Задовільне. Хотілося б краще.
15%
10
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
21
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
40%
27
Всього голосів : 68
Повідомлення Додано: Пон 24 жов, 2022 21:57

mustbe написав:
  v_pisarenko написав:Є три карти. Чорна у мене, біла у дружини, жовта в дитини. Як всим трьом дізнатися який залишок на всіх трьох картах окремо один від одного без використання застосунку?

Написать программу, которая будет показывать баланс по всем картам вашего аккаунта.
Например - на какой-нибудь веб-страничке

Авжеж. Це правильна відповідь. Клієнт монобанка має бути як мінімум програмістом. Я не розумію, як люди можуть казати що застосунок зручний та вдалий?
v_pisarenko

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2022 08:58

v_pisarenko написав:
  mustbe написав:
  v_pisarenko написав:Є три карти. Чорна у мене, біла у дружини, жовта в дитини. Як всим трьом дізнатися який залишок на всіх трьох картах окремо один від одного без використання застосунку?

Написать программу, которая будет показывать баланс по всем картам вашего аккаунта.

Авжеж. Це правильна відповідь. Клієнт монобанка має бути як мінімум програмістом. Я не розумію, як люди можуть казати що застосунок зручний та вдалий?

Написать такую программу - не так уж и трудно.
Могу сделать всем желающим за символическое вознаграждение.
Если будет интерес - обсудим в отдельной теме.
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1567 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2022 11:13

mustbe написав:
  v_pisarenko написав:
  mustbe написав:Написать программу, которая будет показывать баланс по всем картам вашего аккаунта.

Написать такую программу - не так уж и трудно.
Могу сделать всем желающим за символическое вознаграждение.
Если будет интерес - обсудим в отдельной теме.

Та нуна сразу писать прогу для ДомБух с выполнением операций через ИБ и автосинхронизацией остатков по счетам/картам через АПИ всех своих банков :idea:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2022 11:26

Amethyst написав:Та нуна сразу писать прогу для ДомБух с выполнением операций через ИБ и автосинхронизацией остатков по счетам/картам через АПИ всех своих банков :idea:

Это достаточно сложно и небезопасно, требует постоянной доработки и сопровождения.
А вот использовать чисто информационное АПИ для банального отображения балансов - это и не так трудно, и более секюрно
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1567 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2022 11:42

mustbe написав:
  Amethyst написав:Та нуна сразу писать прогу для ДомБух с выполнением операций через ИБ и автосинхронизацией остатков по счетам/картам через АПИ всех своих банков :idea:

Это достаточно сложно и небезопасно, требует постоянной доработки и сопровождения.
А вот использовать чисто информационное АПИ для банального отображения балансов - это и не так трудно, и более секюрно

Када-та USB-банк предлагал подобную фичу: у себя в апликухе рисовал в виджетах остатки по картам клиента в других банках :) :shock:
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1316 раз.

Профіль

4
1
1
10
Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2022 22:10

Шановні, не вводьте людей в оману - це не просто. Я чотири години робив бота в телеграмі, який баланс по картах розказує. Це дуже не просто з огляду на те, що я не програміст як і більшість громадян цієї країни
v_pisarenko

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 25 жов, 2022 22:42

Спробуйте додаток AnyBalance. Дозволяє створювати віджети з балансами банків, мобільних операторів і т.п. При цьому не тільки своїх, але й інших осіб, потрібно лише пройти разову авторизацію. Погугліть по назві, в додатку є своя сторінка з детальною інформацією. Наприклад, я використовую цей додаток для відображення балансів Монобанку, Привату, Київстару, Лайфселу.
ternofond

Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 жов, 2022 00:31

ternofond написав:Спробуйте додаток xxx

І однієї щасливої ночі ви залишитеся без грошей😀
Чудова пропозиція.
idealstorm

Подякував: 19 раз.
Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 жов, 2022 08:53

цікавинки монобанку

Ще одне ноухау монобанку - приховувати цифри в номерах карток. Вчора знадобилось подивитись номер карти на яку я переводив гроші місяць тому - не вдалося. Дізнався цифри лише через службу підтримки. Дуже-дуже вдобний додаток
v_pisarenko

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 жов, 2022 10:17

Підкажіть, якщо ліміт був майже повністю вибраний і зараз зняло за оплату частинами більшу суму, тобто в мене зараз світить мінус, а саме борг по картці більший за кред ліміт, то ніяких оверів і тому подібного не буде? Немає часу читати тему, може в кого було.
Striker
Форумчанин року

Подякував: 3676 раз.
Подякували: 5915 раз.

Профіль

38
20
38
  #<1 ... 134135136137138 ... 263>
Форум:
+ Додати
    тему