Успіх написав:Але, на моменті - ЧОМУСЬ НЕ йдуть у наступ(в моєму напрямку) наші - чому? Чого чекають?
Да потому что, уже писал, голая ровная степь, хорошо просматриваемая, + 8 (восемь!) месяцев орки там не только водку пили, но и строили хорошо защищенные укрытия, закрытые капониры для тяжелого вооружения.
И что теперь, наша пехота должна идти на них в лоб, массово получая 200-х?
Нет уж, сперва нашим (и вам в том числе) надо раздолбать эти укрепленные точки, постоянно не давать подвозить боеприпасы, уничтожать склады и только после того, как у орков останутся только патроны, и то в ограниченном количестве, можно продвигаться вперед. Отрапортовать об очередном освобожденном селе, при этом безвозвратно потеряв сотни наших людей, это метод пуйла уйловича, но не наш.
Мені аж незручно, скільки тут уваги до мене за моєї відсутності. Таке тільки долярчику подобається, а мене лякає. По суті питання: я тільки "за" , коли мені вказують на орфографію. Я б хотів писати без помилок всіма трьома мовами, якими вважаю, що володію)). Якщо юристу-Кості не лінь, то хай би виправив. (допускаю, що помилок стало більше.. зараз тимчасово якось російськомовне оточення навколо) . Тихий, вас взагалі не зрозумів)) Що там ви сміялись?)
ТИХИЙ написав:Ай да Hotab. Ай да ...
До війни повертаємось. Херсон перетворюють на непридатне для життя місто. Не боями. Мародерством. Все орки вивозять повністю. Комп'ютери, меблі, станки, обладнання. Жах. Нація ублюдків. Цікаво, в Афганістані при виході так само мародерили?
vitaliian написав:Мобиков призвали 607527
генерал СВР?)
Успіх написав:Ну, не хочете, щоб я тут хоч щось писав - то
то буду писати на фінансовій)))
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 28 жов, 2022 23:24, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:на листопад/грудень очікую продовження "активної фази" (особливо в Херсонській області)
це не тому що не поділяю твоєї позиції стосовно "зимової сплячки", а тому що не варто гаяти час (погода дозволяє, +18с, дощів по тижню не має) і давати чмобікам можливість для навчання
Ситуация на николаевско-херсонском направлении тревожная, крайне. Продолжается накачка БТГ орков. Если пойдут, то понятно не прямиком на Николаев, там оркам ничего не светит. А вот как раз на уровне, где стоит Долярчик, может быть заруба.
Игорь Алексеевич написав:Пришло время когда никто не пойдёт в наступ. Пришло время спячки и иногда канонады с двух сторон. ждёмс весны 23г.
схоже на то, що Українського командування теж такі прогнози. вважають що армія насичена , великих доборів нема. наші збираються піднімати якість. багато на навчаннях за кордоном. артилеристів старших 55 завертають й навчання буде не 2 а 3 місяці. но прогнози й плани братьєв орків скоріше за все робить обдовбаний шаман
Игорь Алексеевич написав:Пришло время когда никто не пойдёт в наступ. Пришло время спячки и иногда канонады с двух сторон. ждёмс весны 23г.
схоже на то, що Українського командування теж такі прогнози. вважають що армія насичена , великих доборів нема. наші збираються піднімати якість. багато на навчаннях за кордоном. артилеристів старших 55 завертають й навчання буде не 2 а 3 місяці. но прогнози й плани братьєв орків скоріше за все робить обдовбаний шаман
Деякі знайомі армійці мають дивну надію на весняну ротацію (думають, що їх мобілізували на рік, як в АТО). Наївні.
Banderlog написав:схоже на то, що Українського командування теж такі прогнози.
Дотримуюсь думки, що наступ (повзучий) буде продовжуватись. Посадка за посадкою, село за селом. Перелом і втеча відбудеться коли не Хаймарси і Ескалібури, а звичайна арта почне крити дамбу, міст і понтони.
Вчора чи позавчора в британській пресі буда інфо, що наші в Пятихатках. До цього це була навіть не сіра зона , а під орками. Тобто рух є.
Чекати проривів , як під Харковом, зараз не слід. Якими б не були чмобіки, але щільність оборони вони створили. І вже швидкі рейди проводити стало складніше.
Є ще один фактор, який, на мою думку, нам на користь. Враховуючи попередній досвід невдалих панічних відступів, зараз з правого берега максимально прибирають тилові служби, включаючи медицину , гб-ників, росгвардію. Ті, хто не здатний безпосередньо воювати. Але без цих служб "бойовикам" воювати буде набагато складніше. Та, навіть, хто буде протистояти підпіллю, ДРГ, інформаторам. Особливо це почне впливати на довготривалому плечі. Тому, можливо, наші і не поспішають, даючи накопитись проблемам у вермахту.
Щодо істерик Долярчика про листопад. Голі дерева створюють більше проблем з маскуванням тій армії, яка має перевагу у кількості військової техніки. Бо її треба десь ховати. За ким технічна перевага (все ще зберігається, принаймні кількісно) пояснювати нема потреби.
Сьогодні в Севастополі з 4-30 лунали гучні вибухи. "Кораблі ЧФ відбивали атаку БПЛА над Севастопольською бухтою". В акваторії бухти військові шукали підривні засоби та водоплаваючі беспілотники. У Казачій бухті теж гучно. Повітряну тривогу за весь час так і не вмикнули Кажуть, що бпла підірвали склад. Люди в шоці обговорюють в пабліках ситуацію.
Росія продовжує так звану "евакуацію" на тимчасово окупованих територіях півдня України. За заявами рашистів, з Херсону вивезли 70 тисяч жителів. Ворог також забрав останки Потьомкіна. Це свідчить про підготовку відходу з міста.
Такими висновками поділилися в британській розвідці в традиційному звіті про війну в Україні.
"27 жовтня 2022 року призначений Росією "губернатор" окупованої Херсонської області України Володимир Сальдо заявив, що понад 70 000 людей вже покинули місто Херсон. 26 жовтня 2022 року Сальдо також заявив, що Росія вивезла останки відомого російського державного діяча XVIII століття, князя Григорія Потьомкіна, з його могили в соборі Херсона на схід від Дніпра", — повідомили в британській розвідці.