"РФ здійснила ракетний обстріл по орендованому китайською корпорацією терміналу в Миколаївському морському порту, внаслідок якого було знищено 17 тис. тон соняшникової олії на суму 26 млн доларів США. Інший термінал, яким володіє Китай, знаходиться під загрозою обстрілів", - заявив Ніколенко
Отпуск военных теперь будет составлять до 10 календарных дней Закон распространяется на время действия военного положения. Дорога до и из дома не включена в обозначенные 10 дней.
Українські сили вичерпали наступальний потенціал. Накопичення проходитиме кілька місяців, а потім ЗСУ проведуть операції, яскравіші за харківську.
Такий прогноз в інтерв'ю російській журналістці Юлії Латиніній дав радник Офісу президента Олексій Арестович.
"У нас зараз немає запасів, які дозволяють різко й швидко повернутися, створити ще одну-дві харківські операції та радісно заявити про черговий прорив", - говорить він.
Арестович додав, що ЗСУ знадобиться час, щоб накопичити, зате потім можуть бути прориви навіть яскравіші та швидші, ніж на харківському напрямку.
"Найближчі місяць-два можуть бути дуже нудними, як мені здається, без особливих новин. Зате потім ми накопичимо", - сказав радник ОП.
prodigy написав:"РФ здійснила ракетний обстріл по орендованому китайською корпорацією терміналу в Миколаївському морському порту, внаслідок якого було знищено 17 тис. тон соняшникової олії на суму 26 млн доларів США. Інший термінал, яким володіє Китай, знаходиться під загрозою обстрілів", - заявив Ніколенко
mephala написав:[i]граница Европы и Азии с VI века до н. э. к нашему времени испытала значительное перемещение с запада на восток. Древние греки проводили её приблизительно в центральной части Средиземного моря[14]. Позже, в 524—457 годах до н. э., границей стали считать Керченский пролив и реку Танаис (Дон)[15][16].
По-вашему, все географы мира испытывали/-ют настолько священный трепет перед Россией, что в угоду ей перенесли границу Европы на Урал?
Насправді, нікому, крім кацапів, нецікаво, де саме закінчується Європа, на Дону чи на Уралі. Можно як завгодно проводити кордони, це ніяк не змінить того факту, що між кацапами і Європою нічого спільного нема.
"Мне иногда кажется, да что там кажется - я совершенно уверен, что если бы по российскому телевидению показали, как президент Путин завтракает украинскими детьми не в переносном, а в прямом смысле этого слова, то Шойгу объяснил бы, что такой завтрак уменьшает военные возможности "украинских нацистов", Медведев пошутил бы, что меню Путина лучше меню любого парижского ресторана, Соловьев поинтересовался бы, не отравили ли мясо, Скабева начала бы обсуждать с гостями, как лучше и вкуснее приготовить детское мясо - отварить или потушить. А российские телезрители просто пожали бы плечами и сказали бы - если бы их спросили, конечно же, - что президент лучше знает, что есть, и что они люди маленькие, им такого мяса никогда не достанется, им бы курятину купить в "Пятерочке".
Главное, конечно, в этой ситуации - не отменять русскую культуру, не дай Бог. Потому что президент вполне может заменить украинских детей грузинскими и казахскими в своем меню, а что мы будем делать без Пушкина и Чайковского? Как сохраним то гуманистическое послание, которое русский народ веками отправляет всему варварскому человечеству?
Да и детей приятнее кушать под "Лебединое озеро". Способствует пищеварению, позволяет думать о великом."
Кєтай - хазяїн расєі !!! Це як гітлер та мусоліні, тобто сучій кєтай - сюзерен, а кацапія - васал . Якби не кєтай, то й,може, вторгення і не було... Так що думайте, коли хочете придбати щось з кєтайського ширвжитку !
А взагалі - проявилася нова вісь зла : кєтай, іран, кацапія, північна корея, сирія, біломосковія. І вони будуть через кєтай постачати кацапським ракети та снаряди , на жаль ...
maxprofit написав:А взагалі - проявилася нова вісь зла : кєтай, іран, кацапія, північна корея, сирія, біломосковія. І вони будуть через кєтай постачати кацапським ракети та снаряди , на жаль ...
В найближі 5-10 років + Африка. Китай дуже активно там веде свою політику.
maxprofit написав:Кєтай - хазяїн расєі !!! Це як гітлер та мусоліні, тобто сучій кєтай - сюзерен, а кацапія - васал . Якби не кєтай, то й,може, вторгення і не було... Так що думайте, коли хочете придбати щось з кєтайського ширвжитку !
Давно вже при можливості бойкотую. Наприклад замість Сяомі можна телефон куплять Самсунг - жодної копійки цим уродам.
otg написав:Я еще в 14-м сказал что ни Донбасс, ни Крым ему не нужен как таковой. Ему нужна Украина. Без Украины ни какой империи быть не может. От этого все его "исторические изыскания". Почему не проще аннексировать Белоруссию? Так с Белорусией нет проблем совсем. Он может ее забрать в любой момент. Армению, Монголию, Казахстан (по крайней мере восточный), Киргизию, Абхазию это ему нафиг не уперлось. Без Украины нет великой державы, которой он считает СССР. Просто лень искать его выступление иллюстрирующие его мировоззрение. Что до гопника. Гопник это не тот кто обижает девочек. Гопник это тот который будет драться на улице до конца. И это чмо когда то рассказывало, что оно с улицы. Я много видел таких малых и гамнистых с которыми боялись связываться даже те кто постарше и выше ростом.
Я вважаю по іншому. Я вважаю пу більш приземленою людиною, а не "собирателем земель русських".
Ключовим моментом був саме Крим(і частково Грузія-2008). Фактично ідеальна(спланована) операція по захопленню території, майже без жертв, майже без негативних наслідків, зате значне зростання рейтингу, популярності і віри в путіна. В РФ реально була ейфорія і пу це дуже сподобалось. З Донбасом так не вийшло(не було сплановано), тому Донбас йому "не сподобався" і він пішов на перемир'я.
Такий великий успіх кримської операції спонукав пу діяти дальше. Були якісь спроби в Білорусі і Казахстані - але не вийшло. І якби зупинився він на Україні. Причин багато - є тліючий конфлікт, відповідно є причина нападу, слабкість України(так він думав), слабкість Заходу(який проковтнув Крим), особиста ненависть до України і т.д.
*І звичайно я погоджуюсь з аргументом що якби пу хотів "відновити імперію" то наступним кроком мала б бути Білорусь однозначно. Починають звичайно з найбільш лояльних.
**І не забувайте що пу діє спецопераціями. Війни він звичайно не планував і не хотів. Просто зараз інших варіантів у нього не має.
Нету времени и желания, я б накидал Вам много видео. Вы так думаете потому что не владеете инфой не пытаетесь анализировать речи фюрера, все поверхам:
Востаннє редагувалось otg в Чет 03 лис, 2022 22:39, всього редагувалось 1 раз.