Игорь Алексеевич написав:А мне кажется, что всё же запланирован у них уход. А то детская игра, типа переоделись в гражданку, замануха и т.д про которую все пишут
pesikot написав:Вот только за Потёмкина жалко, русня не даёт ему покоя даже через сотни ле
чего Гришку жалеть, этот любовничек КаткиII (которая была старше на 12 лет) извращенец
Ну как-то, когда твои кости таскают туда-сюда через сотни лет, не очень хорошо Пусть даже он был мудак
Грицько Нечеса (позивний у запоріжців) був як на мене доста лояльний
заснував ряд міст, включно з теперішніми обласними центрами Дніпром (1776), Херсоном (1778) і Миколаєвом (1789) вважав за потрібне відновити українське козацтво... Підтримував стосунки з відомими діячами української культури... Толерантно ставився до діяльності греко-католицької церкви https://www.duhoctrungquoc.vn/wiki/uk/% ... 0%B8%D1%87
Комвзвода, ребенок совсем 25 лет, ушел, интеллигентный тихий, практически на глазах. Потеря реакции, психологической устойчивости. Я в шоке. Люди у нас в подразделении девятый месяц в напряжении, что то действительно надо делать с отдыхом, отпусками. Я сам иногда ловлю себя на мысли, что адекватность моя снижена, а агрессивность ненормальная.
Investor_K написав:Примат сьогодні зранку відкрив на 100К
А скільки задонатили на потреби ЗСУ? - за останній місяць .....,..грн? - з 24.02.22 по сьогоднішній день ......,..грн?
І ці питання - то для всіх! Тож - є сміливці/спражні патріоти?
Не словом, а ділом - є такі?
Сміливо!
я вже казав - задавати такі питання на форумі, де всі під ніками - справа безнадійна з одного боку.
з іншого боку, чим більше людина розповідає який він патріот - тим більше сумнівів в цьому. люди, які реально роблять багато, часто про це не дуже розповсюджуються.
робіть висновки.
а так якось дуже неввічливо (м'яко кажучи) по відношенню до інших форумчан. щось на кшталт - ти мене поважаєш?
Schmit написав:Нічого він не заснував, поселення там були ще задовго до так званих "заснувань".
Ну та так можна майже будь де знайти якісь поселенння, які були до теперішніх взагалі цивілізацій. Білховичі
було вже у великому занепаді[7]. Терен сучасного міста Херсона був заселений ще з дохристиянських часів. Перша людина з'явилася на цій території в епоху міді та бронзи. На місці, де була розташована Херсонська фортеця, а зараз міститься один з центральних парків, було знайдено скіфське поховання IV—III ст. до н. е. https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0 ... 0%BE%D0%BD
Рештки Потьомкіна-Нечеси вважаю, що змародерили з імперських мотивів.
freeze написав:Уже больше месяца длится сериал Санта-Барбара. Уход из Херсона
последнее что я читал это такая ротация. Всех ценных перекинуть на другие направления а в Херсон забросить свежего мяса, с теоретической возможностью сдать но с боями.