даже знаю чей вы клон.
Если переломила, купите авиа/ ж.д. билет с Киева на Симферополь. Вы жертва своих собственных фантазий. В моем понимании война идёт 8 лет и её"перелом" это хотя бы выход на позиции 24.02
В чс
|
|
![]() даже знаю чей вы клон. Если переломила, купите авиа/ ж.д. билет с Киева на Симферополь. Вы жертва своих собственных фантазий. В моем понимании война идёт 8 лет и её"перелом" это хотя бы выход на позиции 24.02 В чс Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 15 лис, 2022 13:25, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Вони знають ворога з середини. Треба довго там прожити, як Портніков, щоб добре розуміти їх психологію і робити правильні прогнози. Я б додав би ще Бабченка до тих, кого варто читати чи дивитись. Не всіх скопом, на вибір. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА ви вважаєте, що 1/6 суші у 89 році мала менше ресурсів ніж Афганістан. Чи може США та Південний Вєтнам у 76 році мали менше ресурсів ніж північний Вєтнам. У війні звісно від ресурсів багато що залежить, та це не єдиний фактор. Та й щодо ресурсів - на разі нам їх дають. І поки будуть давати - в Росії не так вже й багато шансів виграти війну. ![]() NTV
Ну почему же условный Шахтер не сможет выиграть у условного Манчестера вдолгую, если ему время от времени на поле выпускают условного Роналдо, усиливают атакующую линию бразильцами, середину поля голландцами, а оборону немцами. У Манчестера длинная скамейка запасных, но формы и бутс на всех не хватает, да и класс у них пожиже, на уровне нашей второй лиги(тероборона). Да, фанаты у них позлее будут, могут скамейки на стадионе растрощить или кафе у стадиона разгромить(ракеты по инфраструктуре), но и только. На результаты игр это не сильно влияет. ![]() andrijk777 lapay
Їхня обізнаність - лиш здогадки. Їхній вплив - іллюзія. Вся ця, вибачте на слові, "опозиційна діяльність" мені нагадує якийсь графологічний ононізм. Мало того, що половина їх публіки - українці. Так ще й російська аудиторія постійно одна і та ж сама. Раз-по-раз вони розказують яка "расія нє права" і які "ураінци маладци", а все це трансляція в нікуди. Вся та зазомбована аудиторія їх дивитися не стане, а їхні "намагання" до них достукатися варті хіба-що жалю. Опозиціонер - це той хто діє! Ця ж "опозиція" - блогерські балаболи, які заробляють на донати. Зате після перемоги України всі наперебій розказуватимуть, як вони боролися з диктатурою. Позорище.
![]()
З їх точки зору, спецоперація. Так що можуть її згорнути в любий момент і подати як "побєду". А можуть ще пободатися, ресурсу достатньо. Після "перемоги" Афганістан попав в золотий мільярд? З В"єтнамом, якраз подумай, а що якщо США перестане підтримувати Україну (зміняться суспільні настрої: -"ні війні"), і чия буде перемога. Востаннє редагувалось flyman в Вів 15 лис, 2022 13:41, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я могу объяснить. Сначала с технической стороны. Во-первых они хорошие блогеры, с хорошо поставленной речью. Народ хочет услышать от них хоть какую то информацию. Теперь по сути. Здесь обоюдный интерес. Эти все блогеры заинтересованы что б пал режим путена, а украинцы понимают что без падения этого режима никогда спокойно не будет жить Украина. Вот их и интересует кто может прийти на место негодяев что б потом спокойно жить с таким соседом. ![]()
думаю, що ті що їх слухають, відчуваєть "ностальгію за совком" і перебувають в руськом мірє космполітов, тому і слухають, те що вуху миле і душі близько. Арестович, до речі, із того руського міра космполітов. ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Куди поділись проукраїнські мітинги в Херсоні, всього через місяць після окупації? Ви думаєте, що поліцейські і гебешні катівні є тіььки на окупованих теріторіях? Хіба мер Мелітополя чи заммера Маріуполя не стали тими самими "опозиціонерами", яких вже не слухають в їх рідних містах? Ви відчуйте, уявіть, як жити і боротись в сучасній тоталітарній раші, які є там можливості для боротьби, а вже потім засуджуйте їх доморощених воїнів з режимом.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|