Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1041310414104151041610417 ... 12412>
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 12:24

somilitark написав:
  reus написав:Якщо ви будете щось вигадувати, як зараз, то це буде виглядати смішно.

А що колись було інакше :?: :shock:
Дивно виглядає, але в економ сегменті новобудов, тобто не в пару сот метрах від центрів прийняття рішень, вилилась купа квартир по +-900 у.о. за метр без ремонта, голі стіни.
А от з ремонтом прайси тримаються.
1.5 за квадрат і вище.
Квіток на продаж більшає, ще трохи і посипляться ціни, бо так довго тривати не може, людям хочеться отримати зелені паперці, а не фантазувати десь в 2000 км від столиці, що колись все буде добре)))

Ціни "вторинки" КРЖН посипались ще з 24.02.2022. Зараз вони складають 75-80% від довоєнних.

Через пару років,кому потрібно, той купить квартиру в Києві з євроремонтом за ціною євроремонта.
Frant

Подякував: 1768 раз.
Подякували: 2581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 12:57

reus написав:
  airmax78 написав:
  reus написав:Я пропонував 126 куо, а Investor_K 40 куо. Оскільки продавець за 126 куо. не захотів продавати, то я зняв свою пропозицію і Макс залишився з ціною 40 куо. Напевно 40 куо. на сьогодні на мій погляд замало, але хто знає, може завтра і за такі кошти нікому не буде цікава квіточка. Ризиків інвестувати у нерухомість Києва забагато.

Інвестор К пропонував 40 за 1 рік оренди. Це зовсім інші речі, хоча також не цікаво.

Це Ви видаєте бажане за дійсне. Рекомендую вам краще підготуватися для пояснень через два роки, чому ви не скористалися щедрою пропозицію, та втратили купу грошей. Якщо ви будете щось вигадувати, як зараз, то це буде виглядати смішно.

В сенсі? Ну а що це було? 40куе - ціна купівлі? Не смішіть мої тапки. Я до Інвестора К з великою повагою ставлюсь - не може він бути з зовсім відбитою головою. У Відні 40куе - це вартість послуг агента, податки та витрати на оформлення договору за 2к квартирку в іпенях (за 3К - вже дорожче вийде).
Востаннє редагувалось airmax78 в Чет 17 лис, 2022 13:12, всього редагувалось 1 раз.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 13:19

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

airmax78 написав:В сенсі? Ну а що це було? 40куе - ціна купівлі? Не смішіть мої тапки. Я до Інвестора К з великою повагою ставлюсь - не може він бути з зовсім відбитою головою. У Відні 40куе - це вартість послуг агента, податки та витрати на оформлення договору за 2к квартирку (за 3К - вже дорожче вийде).

На скільки мені відомо, то на території Австрії слава Богу поки що немає бойових дій, і не бомблять Відень та їхню інфраструктуру. Пора вже прокидатися від мрійливих снів. Таких як я, які готові інвестувати в над ризиковану нерухомість Києва - одиниці, а завтра їх буде ще менше.
reus

Подякував: 430 раз.
Подякували: 1499 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 13:24

somilitark написав:
  airmax78 написав:40куе - ціна купівлі? .

40 євро, на сьогодні це більше ніж 40 у.о.
Реальність вона така, не тільки лиш усі можуть її зрозуміти.
Ну і причому тут Сідней до Києва, скоріше треба дивитися по чому у Дамаську.

В нас invasion з боку русні а не бескінечна громадянська етнічна та религійна війна. Тому у Дамаска немає перспектив, а Київ - це столиця сучасного демократичного світу. Світлий Асгард на кордоні з Мордором. Місто сміливих та рішучих людей, що викликає захоплення усього Середзем'я. Тому не треба порівнювати Київ з Дамаском - тим самим ви поливаєте його брудом та дієте за наративами Мордору.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 13:24

xio13 написав:Людям отримати зелені папірці? Я навпаки дивлюсь що людям зараз стрьомно кеш мати в руках.
В крайному разі квартиру орки обіссуть і підуть, а кеш заберуть...

Казки часів ковіду про кеш. Даєте кеш дружині і через 8 годин вони в тіхій гавані в ЄС, а квартира лишається в умовному Кривому Розі за 100 км від фронту.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 13:32

reus написав:
  airmax78 написав:В сенсі? Ну а що це було? 40куе - ціна купівлі? Не смішіть мої тапки. Я до Інвестора К з великою повагою ставлюсь - не може він бути з зовсім відбитою головою. У Відні 40куе - це вартість послуг агента, податки та витрати на оформлення договору за 2к квартирку (за 3К - вже дорожче вийде).

На скільки мені відомо, то на території Австрії слава Богу поки що немає бойових дій, і не бомблять Відень та їхню інфраструктуру. Пора вже прокидатися від мрійливих снів. Таких як я, які готові інвестувати в над ризиковану нерухомість Києва - одиниці, а завтра їх буде ще менше.

Ключове - "покищо". Я Вам на простому прикладі показав наскільки безглуздими виглядають ваші хотєлкі. Продати за безцінь щоб що?
Друзі, розумію, що на гілці йде примусова "Франт"изація дописувачив. Психика не витримує і люди тихо тонуть у болоті безумства. Але треба триматись на поверхні. Не дати цьому болоту себе засмоктати. Тримаймося, друзі!
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 14:02

airmax78 написав:Ключове - "покищо". Я Вам на простому прикладі показав наскільки безглуздими виглядають ваші хотєлкі. Продати за безцінь щоб що?
Друзі, розумію, що на гілці йде примусова "Франт"изація дописувачив. Психика не витримує і люди тихо тонуть у болоті безумства. Але треба триматись на поверхні. Не дати цьому болоту себе засмоктати. Тримаймося, друзі!

В мене немає й не було ніяких "хотєлок", а була реальна пропозиція, якої вже немає. А от Ви залишилися з хотєлкою. Пропоную вам змінити вашу аватарку на "Віденський мрійник" Це хоч якось пояснить ваші дописи.
reus

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 16:38

reus написав:
  airmax78 написав:Ключове - "покищо". Я Вам на простому прикладі показав наскільки безглуздими виглядають ваші хотєлкі. Продати за безцінь щоб що?

В мене немає й не було ніяких "хотєлок", а була реальна пропозиція, якої вже немає. А от Ви залишилися з хотєлкою. Пропоную вам змінити вашу аватарку на "Віденський мрійник" Це хоч якось пояснить ваші дописи.

В мене немає ніяких хотєлок, є залізобетонна ціна яка не обговорюється. "Подобається квартира - плати. Ніт - шукай далі."
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 17:14

До речі, там UA казав, що виділився новий сегмент квартир в будинках які не відключають від е/е. І в них нібито ціна оренди довоєнна в долярах. Це мій будинок. Висить на одній гілці з об'єктом, який не можна вимикати.
+ подвійна гарантія - генератор.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 17 лис, 2022 17:29

airmax78 написав:В мене немає ніяких хотєлок, є залізобетонна ціна яка не обговорюється. "Подобається квартира - плати. Ніт - шукай далі."

Гаразд, уточнюю. Залізобетонна ціна хотєлки.
reus

Профіль

1
  #<1 ... 1041310414104151041610417 ... 12412>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей