Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Тут прилично потратились на ремонт и мебель не самая дешевая. А 24к это сейчас всего 600 баксов. До войны за 1куе выставили бы.
В "Галактиці" також відключають електроенергію. Значить, електроплити не працюють. Їжу готувати на вогнищі у дворі? А теплі підлоги, теплі балкони, бойлери?
Для оренди я підшукав би собі "старострой" з хорошим ремонтом і газовою плитою. Такі ось реалії, які погано видно товарижчам з Австрії та Польщі.
Мешканцям економ-новобудів з електроопаленням цієї зимою не буде спекотно, це точно.
Frant написав:Для оренди я підшукав би собі "старострой" з хорошим ремонтом і газовою плитою.
І дротовим укртелекомом, і з компактним метражем, і на "середньому" 2-5 поверсі. І вікна чим менше, тим краще. Висотні новобудови без підведеної гарячої води однозначно консервувати і полишати до травня мінімум
Frant написав:Для оренди я підшукав би собі "старострой" з хорошим ремонтом і газовою плитою.
І дротовим укртелекомом, на "середньому" 2-5 поверсі. Висотні новобудови без підведеної гарячої води однозначно консервувати і полишати до травня мінімум
Ще нюанс. Оренда в Києві зараз дешева, зовсім дешева. За 200-250 дол/міс можна орендувати житло з ремонтом біля центру. Це 2400-3000 дол/рік. Падіння цін КРЖН буде йти 2-3 роки, тобто оренда обійдеться 4800-9000 дол. Тобто хто хоче купити собі житло в Києві - зараз вигідніше жити в оренді і чекати стабілізаційного мінімуму цін через 2-3 роки. Падіння буде суттєвим. Більшим, ніж ціна оренди
Тут прилично потратились на ремонт и мебель не самая дешевая. А 24к это сейчас всего 600 баксов. До войны за 1куе выставили бы.
выставлять можно было по чем угодно только ни кто не снимит 1к в ипен...на русановке за 1к долл
Если Трибека свой стояк с бомж ремонтами сдавала по 400 примерно с меньшим вроде метражом, то почему такая квартира с нормальным зрительно ремонтом не могла сдаваться год назад вдвое выше?
airmax78 написав:Шах і міт, Реус! Ходить тепер голодний! Квіточка знята з продажу!
От тільки Мат вам! Я ж казав, що дограєтеся! Я свою пропозицію у 126 куо. зняв ще до цієї новини, а тепер й за 40 куо. вам не світить. Вікно можливостей зачинилося наглухо. Залишилося тільки порахувати через два роки, скільки ви втратили коштів. "Глядь: опять перед ним землянка; На пороге сидит его старуха, А пред нею разбитое корыто."(с)
Востаннє редагувалось reus в Суб 19 лис, 2022 00:24, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Шах і міт, Реус! Ходить тепер голодний! Квіточка знята з продажу!
От тільки Мат вам! Я ж казав, що дограєтеся! Я свою пропозицію у 126 куо. зняв ще до цієї новини, а тепер й за 40 куо. вам не світить. Вікно можливостей зачинилося наглухо. Залишилося тільки порахувати через два роки, скільки ви втратили коштів.
Честно говоря, даже не знаю, кто сейчас готов вкладывать в киевскую недвижимость. Цена вобщем то в таких условиях даже не имеет большого значения.
antey1969 написав:Честно говоря, даже не знаю, кто сейчас готов вкладывать в киевскую недвижимость. Цена вобщем то в таких условиях даже не имеет большого значения.
Да, риски большие! Но, всегда найдутся люди, готовые рисковать. Правда, их оч. мало.
От тільки Мат вам! Я ж казав, що дограєтеся! Я свою пропозицію у 126 куо. зняв ще до цієї новини, а тепер й за 40 куо. вам не світить. Вікно можливостей зачинилося наглухо. Залишилося тільки порахувати через два роки, скільки ви втратили коштів.
Честно говоря, даже не знаю, кто сейчас готов вкладывать в киевскую недвижимость. Цена вобщем то в таких условиях даже не имеет большого значения.
reus написав:Да, риски большие! Но, всегда найдутся люди, готовые рисковать. Правда, их оч. мало.
Думаю, что их очень много, но цены не соответствуют их представлении о ситуации. Вот людей, готовых скинуть за бесценок, как раз очень мало, но те, кто готов кардинально снижать цену, продают быстро.