|
Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: П'ят 18 лис, 2022 11:33
candidat, перешли на бесплатные PUSH или вообще отключили Альфа-Чек (информирование)?
-
Howl
-
-
- Подякував: 580 раз.
- Подякували: 1138 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 18 лис, 2022 11:43
Howl написав:candidat, перешли на бесплатные PUSH или вообще отключили Альфа-Чек (информирование)?
Push
-
candidat
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 лис, 2022 19:57
candidat, можно расслабится. Если PUSH не доставлен, то Алла шлёт SMS и это бесплатно. 
-
Howl
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 18 лис, 2022 20:14
Howl написав:candidat, можно расслабится. Если PUSH не доставлен, то Алла шлёт SMS и это бесплатно. 
и даже вайбером может еще
-
Мизантрóп
-
-
- Подякував: 1597 раз.
- Подякували: 1431 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 21 лис, 2022 16:32
Може було в когось подібне. Оформив покупку в Епіцентрі з Легкою розстрочкою, але через пару днів відмінив замовлення, ще не отримував товар. Оператор Епіцентру відмінила і сказала, що гроші за товар їм ще не поступали на рахунок і чекайте, коли банк поверне кошти. Пишу в чудо-чат Сенсу, довбограї мені пропонують погасити розстрочку достроково, на питання: "І що це дасть?" не можуть відповісти. В мене вже був подібний кейс з поверненням товару в Алло, там мені відразу після здачі товару зарахували суму покупки, а розстрочка так і залишилася, тобто все пройшло ок. Подзвонив перс менеджеру, впродовж години має щось дізнатися і вирішити по моєму питанню, і каже, що не може такого бути і Епіцентр щось бреше, бо розстрочка оформлена. upd: подзвонив ще раз в Епіцентр, вже друга говорить, що саме Епіцентр поверне кошти впродовж 7 робочих днів, так як оплата пройшла.  А перша говорила дослівно: "Так як кошти ще повністю не поступили, буде повернення від банку, по строку повернення уточнюйте у банку". Напишу зараз перс вумен, щоб вже не мучилась. 
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 21 лис, 2022 18:57
Arien написав: Arien написав:И еще вопрос: возникла необходимость проверить выписку по старой карте за 2019 год Карта эта была из пакета Ультра, я ее в июне 2020 года меняла уже на White. Выписка может быть и в электронном виде, мне не столь важно. Это реально в принципе?
Апну, потому что и поддержка пока молчит... Видимо, задача неподъемная Может, кто-то все же сталкивался?
Можно заказать выписку на мыло. Кстати придёт нормальная подробнейшая выписка, такая же как была в дельте и сейчас в идее.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2022 19:00
Striker написав:Може було в когось подібне. Оформив покупку в Епіцентрі з Легкою розстрочкою, але через пару днів відмінив замовлення, ще не отримував товар. Оператор Епіцентру відмінила і сказала, що гроші за товар їм ще не поступали на рахунок і чекайте, коли банк поверне кошти. Пишу в чудо-чат Сенсу, довбограї мені пропонують погасити розстрочку достроково, на питання: "І що це дасть?" не можуть відповісти. В мене вже був подібний кейс з поверненням товару в Алло, там мені відразу після здачі товару зарахували суму покупки, а розстрочка так і залишилася, тобто все пройшло ок. Подзвонив перс менеджеру, впродовж години має щось дізнатися і вирішити по моєму питанню, і каже, що не може такого бути і Епіцентр щось бреше, бо розстрочка оформлена. upd: подзвонив ще раз в Епіцентр, вже друга говорить, що саме Епіцентр поверне кошти впродовж 7 робочих днів, так як оплата пройшла.  А перша говорила дослівно: "Так як кошти ще повністю не поступили, буде повернення від банку, по строку повернення уточнюйте у банку". Напишу зараз перс вумен, щоб вже не мучилась. 
Первая говорила правильно. Жди реверсал, затем гаси руками через МАБ или сенс.
-
cdj2
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2022 19:03
Тут сегодня возникла проблема технического характера, но когда я обратился в чат, то поддержка с пеной у рта доказывала что МАБ закроют с 1 декабря. Почти час доказывала, но потом сдалась и взяла сутки на размышления. Очень интересно что это было, очередной кидок от банка или просто оператор тупой?
-
cdj2
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 лис, 2022 19:10
cdj2 написав:Первая говорила правильно. Жди реверсал, затем гаси руками через МАБ или сенс.
Навішо гасити?  Перша збрехала і сказала, що БАНК повинен повернути гроші, до чого тут взагалі банк? Розстрочка вже оформлена, гроші Епіцентру зараховані, це підтвердила вже друга оператор - сказала, що в момент оформлення Легкої розстрочки уже фактично можна вважати, що гроші зараховані. Сказала чекати від 1 до 7 робочих банківських днів, саме Епіцентр робить повернення. А з першою сказала проведуть бесіду. Про це ж сказала і персональний менеджер, що не може такого бути, що не зараховані. В мене зараз висить подібна розстрочка в Алло, схема була така - купив товар, повернув, зайшла повна сума від Алло на карту, а розстрочка висить під 0.01%. Лайфхак. 
-
Striker
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 3676 раз.
- Подякували: 5915 раз.
-
-
Профіль
-
-
38
20
38
Додано: Пон 21 лис, 2022 21:52
cdj2 написав:поддержка с пеной у рта доказывала что МАБ закроют с 1 декабря.
Закроют старое приложение Alfa Mobile, МАБ пока будет работать.
-
Howl
-
-
-
-
Профіль
-
-
2