Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 28002801280228032804 ... 14502>
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 12:57

flyman написав:В кавалірці було +12 на момент подачі е.е. сьогодні ранком
итить колотить. У меня вчера после блэкаута в одной квартире было +18 (автономное отопление выключено с октября), в другой работал парапетный газовый котёл (без привязки к э.э.)
  flyman написав:КМУ ганяє тему в внутрішньому чаті про підготовку до блекоута на два тижні.
лучше перебдеть
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 25 лис, 2022 12:59, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 12:57

Habib написав:В городе построено (когда? кем?) производство энергии из расчета на крупных промышленных потребителей, многие их которых сейчас остановлены

Боже, какой дешёвый вброс. Украинцами она построена, УКРАИНЦАМИ! Когда ? во время временной оккупации советской империей.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 12:59

vitaliian написав:
  Игорь Алексеевич написав:ТРЦ - работают
у нас в тот день (точнее сутки) блэкаута, работал только эпицентр. 98% остальных магазинов закрылись. Я высоко заценил наличие в эпицентре продуктов и кафе. Люди скупали хлеб и крупы, а я краску и сольвент. Потом ещё кое что красил, подсвечивая пространство фонариком от мобилки. Воды нет до сих пор (
Паника у людей ещё в мозгах. Я вообще не понимаю, зачем сразу всё скупать???? Я понимаю, когда действит. армия раши стоит на околице города, а так света не стало и паника. Типа все уже трое суток ничего не ели и не пили.... У каждого дома запасов на три войны....
Игорь Алексеевич

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 866 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 13:01

Игорь Алексеевич написав:
  vitaliian написав:
  Игорь Алексеевич написав:ТРЦ - работают
у нас в тот день (точнее сутки) блэкаута, работал только эпицентр. 98% остальных магазинов закрылись. Я высоко заценил наличие в эпицентре продуктов и кафе. Люди скупали хлеб и крупы, а я краску и сольвент. Потом ещё кое что красил, подсвечивая пространство фонариком от мобилки. Воды нет до сих пор (
Паника у людей ещё в мозгах. Я вообще не понимаю, зачем сразу всё скупать???? Я понимаю, когда действит. армия раши стоит на околице города, а так света не стало и паника. Типа все уже трое суток ничего не ели и не пили.... У каждого дома запасов на три войны....

А воды у вас сколько в запасе? У меня 50л. Технической. Питьевой максимум 5

https://t.me/c/1210003725/27535

В Киевской области угарный газ от генератора убил мужчину.

В селе Бобрица генератор работал прямо в помещении. От отравления угарным газом погиб глава семьи, его жену успели госпитализировать в больницу, – рассказал начальник полиции Киевской области Небитов.

ещё не новый год а они уже празднуют
Российские СМИ сообщают, что за минувшие сутки в Курской области один чмобик случайно застрелил другого из автомата, в Приморье один из чмобиков госпитализирован с четырьмя ножевыми ранениями, нанесенными ему сослуживцем, а в забайкальском хостеле одного из чмобиков нашли ограбленным и с пробитой головой🤷‍♀🤷‍♀🤷‍♀
https://t.me/yigal_levin/36212
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 13:57

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Faceless написав:........
Гітлер не був
А от Мусоліні якраз і створив цей термін, серія його статей "Доктрина фашизму" була видана здається в газеті.
кацапи створили свою певну версію, що є їх комбінацією: не на базі расизму, а на базі свого збочення що назвали "руський мір". При цьому кацапи не менш небезпечні для світу і земної цивілізації ніж нацисти, а навіть більш небезпечні, бо мають ядерну зброю, і тому мають бути знищені, як мінімум як держава, "руський мір" має бути винищений і заборонений, як людоненависницька ідеологія

Вы смешиваете разные вещи.
Россия - это государство.
"Русский мир" - идеология.
Так же как уничтожение нацизма не привело к уничтожению Германии, так же и уничтожение "русского мира" не равносильно уничтожению России как государства.
Давайте реально смотреть на вещи.

Німеччина була багато років розділена й фактично окупована, то ж нічого я не змішую.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 14:02

Из жизни чмобиков
https://t.me/astrapress/16349

Другой канал закрытый вот приглашение
https://t.me/+YS_wZLCoTK4wMTgy или
https://t.me/+_Xa2Zz-Wir40MzUy
(Продвижением закрытых каналов не занимаюсь!!! Подписываться или нет - ваше личное решение)

Там два любопытные видоса
https://t.me/c/1248149892/27809
Просто в других каналах я их не нашёл
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 14:32

«Украинцы готовы жить без света и тепла и два, и три года», – Елена Зеленская.

Ключевое из интервью первой леди:

▪️Обращаться к российским матерям бесполезно. Они не слышат.

▪️Я просила оружие в конгрессе США не как политик, а как мать, дочь и супруга.

▪️Украинцы столько пережили, что блекаут – это не самое страшное.

▪️Украину ошибочно считают патриархальной. Роль женщин в обществе укрепляется.

https://www.bbc.com/ukrainian/features-63731175
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 14:35

vitaliian написав:
«Украинцы готовы жить без света и тепла и два, и три года», – Елена Зеленская.

Ключевое из интервью первой леди:

▪️Обращаться к российским матерям бесполезно. Они не слышат.

▪️Я просила оружие в конгрессе США не как политик, а как мать, дочь и супруга.

▪️Украинцы столько пережили, что блекаут – это не самое страшное.

▪️Украину ошибочно считают патриархальной. Роль женщин в обществе укрепляется.

https://www.bbc.com/ukrainian/features-63731175

Художєствєний звіздьож. Сама вона збирається два три роки в землянці з карапєтами своїми жити?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 14:50

flyman написав:Сама вона збирається два три роки в землянці з карапєтами своїми жити?
а вы пригласите)
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 25 лис, 2022 14:58

vitaliian написав:
  Letusrock написав:
  Bobua написав:Тобто, якби підійти до цього питання розумно і чітко прописати умови війни:
* на фронт підете на місяць-два;
* потрапите в колектив підібраний за інтересами;
* просто триматимете фронт, передусім задля власної ж безпеки;
* арта надійно відбиватиме бомбардування і міситиме все попереду;

звучить дуже привабливо але чи реально таке реалізувати і чи повірить народ що правила не зміняться під час гри?
Наведу приклад з ТРО : на початку війни всі ломанулися в ТРО з різних причин: хтось дійсно був готовий захищати рівне місто (якщо вбють то хоч з автоматом в руках), хтось заради іміджу/слави, а багато хотіли просто отримати бронь тримаючи фронт від можливого нападу мадяр )))) А потім пройшло пару місяців і ТРО відправляють за 1000 км на передок

знаю нескольких людей из числа соседей, которые в первые дни записались в тро, чтобы их не призвали по мобилизации. Нельзя сказать что зима-весна было хорошее время для тро, Ирпень несколько месяцев сидел без связи, воды, э.э, газа и под обстрелами. Мародёры снимали с авто колёса (по другой версии, их снимали тровцы, поскольку шмонтажи не работали, а железками и проволокой было усеяно все дороги) и сливали топливо (только бенз, у меня дизель его не сливали).

В мае провели проф отбор, оставили ~300 человек, остальных попросили защищать свои семьи заочно.

Отправили их на передок или нет не знаю, летом все ещё были на месте.

Мені здається, що могли і не доводити до стану повірять/неповірять...

От бачило нижче і середнє керівництво, що люди на фронті за два міс. майже вичерпались, і ~половину наших вивезли кудись в тили.
Але чому решта не поїхала слідом ні через місяць (як всім думалось), ні через два, ні через три? Лише через п'ять, та й те якось мутно було.

Я розумію, що ні народ сам на фронт здебільшо не проситиметься, ні солдати не можуть організуватись і щось вимагати.
Але ж керівники, аж до президента могли би це обдумати, планувати, організувати...

Якби через два-три міс замінили всіх, а потім так само і наступних -- то от вже і були би закладені передумови для довіри. І аби на порядок більше людей наважилось піти воювати, побачивши (а мо і почувши від вояків, що повернулись додому), що ставлення розумне, і що є сенс.
А так, на жаль, "маємо, що маємо".
Жаль, бо могли би створити, саме цього року(!), на порядок потужнішу націю, якби більшість повоювала таки той свій місяць-два. Саме ті перші місяці, коли ще не бачиш п'яних чи заляканих, і не починаєш думати про них погано... :(
Але ця можливість, мабуть, вже втрачена. Жаль. Справді жаль.

ТРО обманули?
Хіба?
Мені чомусь здається, що навпаки. Якби їх не послали на фронт, то саме це було би чітким посланням країні, що держава не бажає впроваджувати чесні правила гри. І що тренує, годує і платить купі людей по 43тис₴/міс чорт зна за що ...
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 28002801280228032804 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему