|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 15 гру, 2022 21:43
барабашов написав:reus Хотелось бы конкретики: 1) где он покупал этот объект 2) метраж этого объекта, для понимания цены метра 3) зачем он решил так выгодно потратить "кирпич" денег 4) живёт ли сам или инвестиция под Сержика-понаеха была 5) состояние объекта на момент покупки, ужас-ужас или сделали хороший ремонт 6) сейчас объект продан, продаётся или варианты?
Я не знаю всех подробностей. Квартира в районе м. Дорогожичи. Ремонт "жилое состояние" 50% внес свои сбережения, а остальные взял валютный кредит в банке. Тянул лямку кредита. Во сколько обошлась "прелесть" в итоге, не знаю, не стал задавать неудобные вопросы.
-
reus
-
-
- Подякував: 430 раз.
- Подякували: 1499 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 21:47
antey1969 написав:Подыскивает квартирку и хочет сбить цену?
Максу помогает осознать "глубину глубин"(с)
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 21:55
BIGor написав: rjkz написав:Кухня 5,5 м2 не предусматривала возможности нормально расположиться.
Что скажете про кухни гостинные? У меня просто дилемма. Можно купить с большой кухней-гостинной или отгородить маленькую кухонную зону, а остально под жилую комнату? Сейчас приходиться орендовать с большой кухней гостинной, и мне кажется в современном мире большие кухни ненужны - многое из еды покупается готовое, детей у семей все меньше и меньше, а стоимость мкв. и комуналки за это все - все больше и больше.
Зависит от образа жизни и состава семьи. У меня в Киеве квадратная кухня чуть менее 14 м2 - самое оно.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5469 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Чет 15 гру, 2022 22:00
airmax78 написав:Такі папірці не працюють. В мене це записано в договорі купівлі-продажу. Это я называю "базовая цена". Сверху идет цена ремонта. Тейк ит ор тейк ит. Що в перекладі з латини означає: "Змирись з реальністю".
Сьогодні спілкувався з ріелтором, якого знаю дуже давно. Так от він мені сказав, що вже почали з’являтися варіанти пропозицій квартир з ремонтом, правда не новим, але пристойним в НЛ за ціною нижчою, чим пропонує забудовник в готових будинках з доками без ремонту. Поки що таких пропозицій небагато, але тенденція очевидна. А ви далі мрій те, це корисно для нервової системи, правда діє обмежено в часі.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 22:09
reus написав:Сьогодні спілкувався з ріелтором, якого знаю дуже давно. Так от він мені сказав, що вже почали з’являтися варіанти пропозицій квартир з ремонтом, правда не новим, але пристойним в НЛ за ціною нижчою, чим пропонує забудовник в готових будинках з доками без ремонту. Поки що таких пропозицій небагато, але тенденція очевидна. А ви далі мрій те, це корисно для нервової системи, правда діє обмежено в часі.
Ближние Новолипки уже несколько лет как вышли из моды. Новые Ноолипки (те что у железной дороги) вот это писк моды.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 22:11
Bolt написав: Faceless написав: Vlad442 написав:Що краще хрущь 30 метрів, чи гостінка 20 метрів та коридорною системою? Це економ житло. Нвіщо там посудомийка, коли там буде жити одна-дві людини?
Вибір один гірше іншого. Посудомийка щоб не паритися з миттям посуду, це ж очевидно, і це актуально що для однієї людини, що для двох. Ще й економно в плані витрат води і енергії.
Ніколи не розумів, в чому перевага посудомийки, за час поки покладеш в неї посуд, а потім витягнеш, можно вже його вручну помити.
Так як в посудомійці руками важко помити. В посудомийці посуд сохне. Навколо мийки немає озера.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 22:19
reus написав: airmax78 написав:Такі папірці не працюють. В мене це записано в договорі купівлі-продажу. Это я называю "базовая цена". Сверху идет цена ремонта. Тейк ит ор тейк ит. Що в перекладі з латини означає: "Змирись з реальністю".
Сьогодні спілкувався з ріелтором, якого знаю дуже давно. Так от він мені сказав, що вже почали з’являтися варіанти пропозицій квартир з ремонтом, правда не новим, але пристойним в НЛ за ціною нижчою, чим пропонує забудовник в готових будинках з доками без ремонту. Поки що таких пропозицій небагато, але тенденція очевидна. А ви далі мрій те, це корисно для нервової системи, правда діє обмежено в часі.
Слухати ріелтерів, навіть тих, яких знаєшь давно, це марнування часу.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 22:29
UA написав: rjkz написав:Это еще хорощо, что кукурузыч не привез в совок идею флешометров, как-никак унитаз с бачком куда как цивилизованней.
Это дырка в полу куда ходят по нужде, а если положить сверху трап, то можно принимать душ? Мои азиатские друзья рассказывали.
Так а що під нею внизу? Сусіди знизу, що невчасно зайшли справити нужду?
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Чет 15 гру, 2022 23:09
UA написав: reus написав:Сьогодні спілкувався з ріелтором, якого знаю дуже давно. Так от він мені сказав, що вже почали з’являтися варіанти пропозицій квартир з ремонтом, правда не новим, але пристойним в НЛ за ціною нижчою, чим пропонує забудовник в готових будинках з доками без ремонту. Поки що таких пропозицій небагато, але тенденція очевидна. А ви далі мрій те, це корисно для нервової системи, правда діє обмежено в часі.
Ближние Новолипки уже несколько лет как вышли из моды. Новые Ноолипки (те что у железной дороги) вот это писк моды.
Я в курсе, но раньше такого перекоса не было.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 15 гру, 2022 23:16
airmax78 написав:Слухати ріелтерів, навіть тих, яких знаєшь давно, це марнування часу.
Я ж Вам не заважаю мріяти! Це я вашу підсвідомість інформую, щоб коли прийдете до тями вона вам допомогла не так гостро сприймати дійсність.
Востаннє редагувалось reus в Чет 15 гру, 2022 23:37, всього редагувалось 1 раз.
-
reus
-
-
-
-
Профіль
-
-
1