"За що боролись, на те і напоролись"©
Пздц - старався, ризикувавв життям...
А тут тобі на - сідай в СІЗО на 10р!
Ехххххх, красота життя!!!!!!!!
|
|
![]() мої особисті фантазії1 В світі внаслідок ковідної істерії надрукували надлишкову кількість грошей..які треба утилізувати
2 Найкращий спосіб утилізації ( при чому щоб ніхто потім в майбутньому не зміг докоряти, або відкривати кримінальну справу) - це витратити їх на війну 3 З іншого боку потрібна боротьба з безробіттям.. Отже Тягнемо(зятягуємо) війну на термін який дозволяє а - розгорнути вівйськову промисловість( боротьба з безробіттям) б - створити можливості переводу розгорнутого військового виробництва на цивільні рейки. З іншого боку Внаслідок того що платити за витрати буде програвший то також потрібно а - забрати(конфіскувати/зайняти ринки) в програвшого б - забрати стільки щоб він якнайдовше не зміг оговтатись в - передбачити щоб режим оговтування програвшого затягнувся мінімум років на 20.... Грубо Сьогодні педерація витрачає 1 млрд доларів в день А після війни( програшу педерації) буде 1 трлн конфісковано.. Що і дасть сусідам педерації років 20 спокійного економічного розвиту ПС Педерацію ніхто голодом морити не збирається...як не як - 120-130 млн населення...але й давати шанс швидко відновитись - також не будуть
![]() Делай как Хотаб - требуй ПИСЬМЕННЫЙ НЕЗЛОЧИННЫЙ наказ. Хотаб говорил, что без выполнения этих условий - можно от приказа отказаться (он говорил, что так делал)
Хочешь - выполняешь. Хочешь - требуешь письменно. Если что-то не нравится - отказывается от злочинного наказа. Шутка конечно. Закон про "ужесточение наказаний" - тоже наверно именно сейчас приняли чисто случайно. Просто совпало ![]() 1 Твої побратими мають військове звання сержант..максимум молодший лейтенант... Їх зона відповідальності 100 метрів по фронту в ширину/100 в глибину 2 Те що капітан обматюкав майора у відкритому ефірі - це фігня...нічого конкретного там не сказано...щоб не сказати більше( вас же не тільки долярчики слухають - може припустиш що це спланована деза?) 3 Я моніторю для себе як кількість загиблих( і знаю про загальний стан разів в 10 точніше від тебе) + стан в суспільстві.... Так от Коли у фейсбуку прочитав що населення дуже незадоволене цінами на томатний сік - це мене з одного боку засмутило ( як можна під час війни такою фігньою перейматись) а з другого крила виросли - 300 днів воюєм ..а населення цікавиться цінами на томатний сік)
![]() На електрички в них грошей не буде Спочатку велосипеди потім мопеди потім бензологани а тільки потім - електрички... Тобто років 20 до СЬОГОДНІШНЬОГО рівня повертатись будуть. Падають швидко - по 2-4% в місяць( річне ВВП) підніматись будуть повільно- по 2-4% в рік(ВВП) самі порахуєте на скільки впадуть за 20 місяців і скільки років потім рости що там де були повернутись?
![]() Это с каких? ТКЭ не останавливались практически. Посмотрел свои затраты газа, мало чем отличаются от прошлых лет, ибо котел на макс., что бы дом не успел остыть за время отключений. Думаю и у др. так же. Производства закупили когенеративные уствновки, что наоборот повысило расход газа в стране. Востаннє редагувалось otg в Вів 20 гру, 2022 23:01, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Наверное, что бизнес не может полноценно работать из за недостатка и нестабильности поставки ээ.. Промышленникам сейчас вообще тяжело. Генераторы больших мощностей дефицит и стоят конских денег и твоя продукция потом выйдет на выходе золотая. Смотрю, сейчас сколько мелких магазинчиков и аптек позакрывалось у которых отопление на ээ было. ![]() П.С. Росія хоче до Нового року залишити українців без світла, готуємося до атак – Шмигаль
|
|