Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
gonchik74 написав:А Ви, пане Гастарбайтер, проживши в Кракові шість років, не чули як підмахують краків‘ян мешканці інших міст, мовляв ви там ( в Кракові) ще один одного бачите? https://www.national-geographic.pl/arty ... 1215040040 В центрі зараз стало набагато краще. Але я не думаю, що Ви збираєтесь вкластись в Вісляні тераси)))
Я провів дитинство у квартирі, з вікон якої відкривалася захоплююча панорама Азовсталі. А більшість дорослого життя у місті, де вугільна пилюка повністю вкривала взуття навіть за ті нещасні 200 метрів від дому до зупинки. Тож у мене на пилюку іммунітет . У Києві вражало перший час, що можна не мити взуття щодня. За особистими відчуттями, часами трохи смердить взимку на околицях міста, де надходить повітря з навколишніх сіл. Але те, що у селах усі палять виключно сміттям - це міф. Зараз мешкаю саме у селі - нічого не смердить. Один чи два рази трохи було за цей сезон. Донька теж практично не хворіє після переїзду, хоч у Києві це траплялося регулярно. Тож не знаю. З одного боку, є результати вимірювань, у достовірності яких я не сумніваюся. З іншого боку, є особисті відчуття і відсутність суттєвого дискомфорту через це забруднення повітря. Кому не комфортно - завжди можна обрати Гданськ та свіже повітря з моря.
Все зрозуміло. Це як у давнього курця - на відносно більш чисте повітря - алергічна реакція, а на рідний смог - ні
Faceless написав:Все зрозуміло. Це як у давнього курця - на відносно більш чисте повітря - алергічна реакція, а на рідний смог - ні
Ну не знаю. Усе літо і осінь провів у селі, оточеному лісом. Такий собі Ворзель. Тиша, відносно небагато транспорту, зайчики/олені/кабанчики ходять. Почуваюся пречудово.
UA написав:Что-то тема ремонтов заглохла. Был сегодня в Эпицентре и Леруа. Ощущение что всё это сегодня работало для меня одного)) В Леруа была толпа... там организовали зарядки для мобилок. В торговом зале только в отделе бытовой химии наблюдались люди.
Ну які зараз ремонти та ще й без ел. Зате в супермаркетах з генераторами людей досить таки. В Новусі сьогодні черга чоловік 20 до Приватівського банкомату.
UA написав:Что-то тема ремонтов заглохла. Был сегодня в Эпицентре и Леруа. Ощущение что всё это сегодня работало для меня одного)) В Леруа была толпа... там организовали зарядки для мобилок. В торговом зале только в отделе бытовой химии наблюдались люди.
Ну які зараз ремонти та ще й без ел. Зате в супермаркетах з генераторами людей досить таки. В Новусі сьогодні черга чоловік 20 до Приватівського банкомату.
BIGor написав:Тому що КРЖН - це Вам на примітивний ринок типу Нью Йорку або Кракова, де купив будь-коли і воно далі тільки вгору - це ринок на якому потрібно чекати слушної нагоди. І саме зараз вона знов наступила. А Ви замість того щоб нарешті здійснити мрію з 12% дисконтом - втікли від свого шастя. Будете лікти кусати.
Нічого не кусаю, вже тут на місці приглядаюсь, бо треба вже нарешті десь осідати.
Ви зраджуєте мрію. Саме в той момент коли всесвіт почув Вас і зробив неможливе: опустив ціни на КРЖН на нечувані 12%. А Ви замість того, щоб реалізувати мрію кинулись за новим фантомом.
airmax78 написав:Ви зраджуєте мрію. Саме в той момент коли всесвіт почув Вас і зробив неможливе: опустив ціни на КРЖН на нечувані 12%. А Ви замість того, щоб реалізувати мрію кинулись за новим фантомом.
Я ж був вигнаний з стольного-града Києва у свою провінцію ще 2 роки назад, з позорним клеймом: "ніщеброд". А тепер от як рієлтори заспівали...
airmax78 написав:Ви зраджуєте мрію. Саме в той момент коли всесвіт почув Вас і зробив неможливе: опустив ціни на КРЖН на нечувані 12%. А Ви замість того, щоб реалізувати мрію кинулись за новим фантомом.
Я ж був вигнаний з стольного-града Києва у свою провінцію ще 2 роки назад, з позорним клеймом: "ніщеброд". А тепер от як рієлтори заспівали...
Може через рік-два будете з вершини краківського чи вроцлавського ржн зі своєї квіточки дулі крутити Києву. Правда, скоріше за все з іпотечної
Може через рік-два будете з вершини краківського чи вроцлавського ржн зі своєї квіточки дулі крутити Києву. Правда, скоріше за все з іпотечної
через півроку рожеві краківські поні розійдуться і перестане сіяти вавельська райдуга, тоді може ще й розплющаться очі і пана акурта прочитають