fler написав:Яка логіка? Це я до того, що чомусь пишуть лише про виснаження західної зброї без адекватних порівнянь.
Ми успішно обороняємось при їх перевазі, в усьому, в 2-5 разів... Подивіться, за скільки років Захід планує компесувати, виробництвом, те, що ми витратили за 9 місяців. Щоб не було ілюзій.
Ок, а кацапам не тре буде компенсувати виробництвом? Їм нова зброя з неба впаде? Ще раз - чому немає порівнянь? Чому волаєте лише про втрати/виробництво західної зброї?
Державна зрада та диверсія — за такими статтями Кримінального кодексу СБУ розслідує кримінальне провадження за фактом купівлі виконавчим комітетом Чернігівської міськради трансформатора для Чернігівської ТЕЦ.
А всё потому, что зелёная команда хочет выдавить Атрошенко из мэров города. Придумывают любой повод Потому что он не в их команде. Да ещё и с Кличко сотрудничает
"Єднання" - это когда кто-то подчиняется зелёной команде. А если проводит самостоятельную политику и делает всё для города - такого надо пытаться убрать
pesikot написав:А по факту, ми не тільки обороняємось, але й звільняємо області та міста. А це вже наступ
Я не проти, тільки за. Щоб пошвидше, поки це завдання не додало зірочок складності і років очікування.
Нууу, готовьтесь, что это затянется на год или дольше. Быстро не получится
Пуйло не собирается прекращать - это надо понимать. Ему уже по фиг, что ему Китай говорит, ему по фигу, что Индия его игнорирует
И даже, когда мы выйдем на границы 1991 года. Обстрелы из РСЗО приграничных районов РФ не прекратит. Этого говна у них овер до хрена Черниговщину обстреливают каждый день
Кремль, однако, заявил в среду, что не видит шансов на мирные переговоры с Киевом.
Ранее на этой неделе Генеральный секретарь ООН Антониу Гутерриш выступил с такой же пессимистичной нотой.
«Я верю, что военное противостояние будет продолжаться, и я думаю, что нам еще придется дождаться момента, когда станут возможны серьезные переговоры о мире», — сказал он журналистам в понедельник. «Я не вижу их на ближайшем горизонте».
Так в договорі є про форс-мажор і війну... Але, договір діє лише до кінця цього року))
І, звичайно, я можу потім оскаржити все це в суді - але нах мені вже отой менінгіт в окопі?
п.с. Завтра мій тато піде там до начальства - то напишу тут ввечері результат(якщо буду мати нагоду)
Коротше - все добре! 👍 Тато пішов до начальства і вияснилось, що жодних проблем не буде(так вони побіцяли) і ще й казали мені подякувати, що я захищаю нашу країну!
Кремль, однако, заявил в среду, что не видит шансов на мирные переговоры с Киевом.
Ранее на этой неделе Генеральный секретарь ООН Антониу Гутерриш выступил с такой же пессимистичной нотой.
«Я верю, что военное противостояние будет продолжаться, и я думаю, что нам еще придется дождаться момента, когда станут возможны серьезные переговоры о мире», — сказал он журналистам в понедельник. «Я не вижу их на ближайшем горизонте».
Вот что ты хотел этим сказать ?
Что РФ не хочет никаких переговоров - так это аксиома РФ хочет капитуляции Украины
🚁🤯 На Закарпатті зловмисник намагався вивезти через кордон до Угорщини гелікоптер. Гвинтокрил КА-26 переміщували до Угорщини через пункт пропуску «Тиса». Під час перевірки прикордонники з митниками виявили, що перевізні документи містять неправдиві відомості про виробника товару. Згодом це підтвердив й судовий експерт. Гелікоптер вилучили співробітники ДМСУ, його вартість оцінюють у понад 924 тис грн. https://t.me/operativnoZSU