Олеся Ілащук, яку президент Володимир Зеленський призначив послом України у Болгарії, не має досвіду роботи ані у дипломатії, ані на державних посадах і досі позиціонувалася як фахівчиня з сексології та дорогоцінних прикрас.
Інформацію про те, що новий посол у Болгарії не пов'язана з МЗС, "Європейській правді" підтвердили кілька джерел у дипкорпусі.
Я також здивований цією новиною
Болгарии срочно нужны сексологи. Судя по всему, в лучших традициях пристроили чью-то подружку. И этот кто-то сидит очень высоко, из-за кого попало на такой скандал не идут.
detroytred написав:"Я пораджу (поїзати у відпустку) в Крим. Це перлина України, яка давно чекає на українських туристів".
Там треба буде спочатку провести дезінфекцію силами
Так. *"Крим буде повернуто комбінованим шляхом: і силою, і дипломатією. Але без сили нічого не буде. Наші підрозділи зайдуть туди зі зброєю в руках", - заявив Буданов.*
Investor_K написав:Я також здивований цією новиною
Болгарии срочно нужны сексологи. Судя по всему, в лучших традициях пристроили чью-то подружку. И этот кто-то сидит очень высоко, из-за кого попало на такой скандал не идут.
В Болгарії давно падає демографія - на 6 народжених 10 померлих, ще і еміграція підточує. https://countrymeters.info/ru/Bulgaria Нехай допоможе. До речі демографія створювала і рунувала імперії . 100 років тому "русских" було 10% від населення світу, зараз 2% і скоро росіяни серед них менше половини.
detroytred написав:Так. *"Крим буде повернуто комбінованим шляхом: і силою, і дипломатією. Але без сили нічого не буде. Наші підрозділи зайдуть туди зі зброєю в руках", - заявив Буданов.*
„Добрым словом и пистолетом вы можете добиться гораздо большего, чем одним только добрым словом.“ Аль Капоне