ПУМБ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 347348349350351 ... 670>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

ПУМБ 3.3 5 78
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
13%
10
2- Погане. Некомпетентне.
18%
14
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
13
4- Добре. Як і повинно бути.
31%
24
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
22%
17
Всього голосів : 78
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 16:24

Re: ПУМБ

yuri_m написав:Как-то странно работает бот ПУМБ в Телеграмме
Ссылко поделитесь.
Howl

Подякував: 581 раз.
Подякували: 1140 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 16:29

Alien написав:yuri_m навіщо бот якщо у додатку усе чудово і правильно показує? Чи ви з тих хто боїться додатків як чорт ладану? ;)

А накуя козе баян? Есть бот, он типа должен показывать все параметры по карте. Но почему-то показывает только хрень какую-то вместо реально нужных сумм. На фига мне тот обязательный платеж и общая сумма на текущую дату? Реально необходима сумма погашения за предыдущий месяц. Просто надо было к имеющимся показываемым 2 параметрам добавить еще и третий, самый важный. Но это почему-то не сделали.

И да, мне вообще не тарахтело то приложение, которое силой навязывает банк своим клиентам. Если оно вам нравится - пользуйтесь.

Howl написав:
  yuri_m написав:Как-то странно работает бот ПУМБ в Телеграмме
Ссылко поделитесь.

А самому набрать в поиске телеги 4 буквы "пумб" и выбрать бота вера не позволяет?
yuri_m

Подякував: 92 раз.
Подякували: 865 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 17:35

yuri_m написав:
  Alien написав:yuri_m навіщо бот якщо у додатку усе чудово і правильно показує? Чи ви з тих хто боїться додатків як чорт ладану? ;)

А накуя козе баян? Есть бот, он типа должен показывать все параметры по карте. Но почему-то показывает только хрень какую-то вместо реально нужных сумм...

"Пан розуміється на збоченнях?..." Думаю більшість клієнтів пумби може навіть ніколи і не взнати що десь у телеграмі є якийсь там бот. Саме "нахіба козі баян?" (або бот) буде звучати як не найкраще з точки зору того кого цікавлять параметри погашення кредитки. Якраз логічніше дивитись їх у банківському додатку, а не в незрозумілих ботах. Але то вже мабуть справа смаку - хтось може черпає наснагу копирсаючись у різному лайні замість того щоб отримати необхідну інформацію в очевидному місці.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 17:44

Alien написав:"Пан розуміється на збоченнях?..." Думаю більшість клієнтів пумби може навіть ніколи і не взнати що десь у телеграмі є якийсь там бот. Саме "нахіба козі баян?" (або бот) буде звучати як не найкраще з точки зору того кого цікавлять параметри погашення кредитки. Якраз логічніше дивитись їх у банківському додатку, а не в незрозумілих ботах. Але то вже мабуть справа смаку - хтось може черпає наснагу копирсаючись у різному лайні замість того щоб отримати необхідну інформацію в очевидному місці.

Не судите по себе, любитель извращений. Если не знаете о наличие сразу 3 официальных сервисов ПУМБ в Телеграмме, то совсем не обязательно хвастаться своей дремучестью. Увидели случайно, а скорее всего вам просто втулили это приложение ПУМБ принудительно, и теперь ходите носом потолки задеваете, типа я весь такой крутой! А по факту что мобильное приложение, что бот в телеге - это те же яйца, только в профиль. И то, и то является официальным сервисом банка. И если вы называете это "незрозумілим лайном", то это уже сугубо ваши проблемы. Так хвастаться своей тупостью не каждый сможет...
yuri_m

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 18:27

yuri_m мені здається своїм невіглаством кичитесь саме ви виставляючи бот як щось таке архіважливе та супернеобхідне. Моє переконання - у людей хто звик цінити безпеку та надійність фінансових послуг на першому зазвичай стоїть можливість використовувати веб, потім арр, ну а в крайньому випадку через ботів. А відмова від додатку на користь ботів достатньо яскраво характеризує особу. Ще можна якось зрозуміти тінейджерів які висять в телеграм і вайберах і їм ліньки вмикати мізки щоб розібратись з додатком, але шукати в ботах те що вже давно існує в більш надійних ресурсах солідним людям якось виглядає дивним.
Свого часу я стикався з вимогами регулятора щодо безпеки банківських сайтів та додатків. Про чатботів я таких вимог я не зустрічав. Тому вважати що додаток та чатбот, який працює на не зовсім прозорому ресурсі, це ті ж яйця тільки в профіль з точки зору безпеки - особисто я б не став. Ну а вимагати напхати в бота все те що вже є в додатку безумовно не тільки можна а і необхідно... якщо так складно освоїти додаток
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 18:43

Alien написав:Моє переконання - у людей хто звик цінити безпеку та надійність фінансових послуг на першому зазвичай стоїть можливість використовувати веб, потім арр, ну а в крайньому випадку через ботів.

Веб версию банк отключил и принудительно всех пересадил на мобильное приложение и бот. Этого вы тоже не знаете. Но с умным видом разглагольствуете, то есть флудите.

Alien написав:А відмова від додатку на користь ботів достатньо яскраво характеризує особу.

У клиентов банка должен быть выбор чем пользоваться, а не банк должен считать их баранами, загоняя их всех на приложение. Научись сначала читать, а потом будешь уже учить кому и что делать.

Alien написав:Ну а вимагати напхати в бота все те що вже є в додатку безумовно не тільки можна а і необхідно... якщо так складно освоїти додаток

В боте уже есть данные с карты, и взяты они с официального сервера банка. Надо только добавить 1 параметр к тем 2, которые выводятся в отчете. Работы на 5 минут, чтобы добавить пару строк кода в бот.
yuri_m

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2023 19:04

Я чудово знаю про веб версiю i не вiтаю його. Але маю переконання, що нехтують додатком на користь бота або дуже нерозумнi люди, для яких безпека пустий звук, або принциповi телепнi, що стали у позу "нема веба буду користуватись чим завгодно крiм додатку", або люди якi не можуть собi дозволити придбання бiльш менш пристойного смартфону (тобто не android KitKat а щось бiльш нове).
Щодо хамства - перечитайте уважно вашi останнi повiдомлення - чомусь вiд спiлкування з вами менi здалося, що "хамство" це саме ваш фiрмовий стиль. Бо свиней разом зi мною ви точно не пасли
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 15:42

Цікаво. Кожен банк хоче якось поголити клієнта. Дві валютні карти у сім'ї, на обидвох були залишки з центами. Обміняти на грн не дає,і докупити не дає. А ось п'ятого числа по одній з карт відбулося якесь списання цих центів. Отакі справи!
_PORT_UA

Подякував: 210 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 15:50

_PORT_UA написав:Цікаво. Кожен банк хоче якось поголити клієнта. Дві валютні карти у сім'ї, на обидвох були залишки з центами. Обміняти на грн не дає,і докупити не дає. А ось п'ятого числа по одній з карт відбулося якесь списання цих центів. Отакі справи!

Можна в касі відділення зняти їх з картки як валюту і тут таки обміняти на гривню по курсу покупки валюти в банку.
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 15:57

_PORT_UA написав:Цікаво. Кожен банк хоче якось поголити клієнта. Дві валютні карти у сім'ї, на обидвох були залишки з центами. Обміняти на грн не дає,і докупити не дає. А ось п'ятого числа по одній з карт відбулося якесь списання цих центів. Отакі справи!

Можна поповнити мабілу на сійті ОпСоСа, з коміс за конвертацію -1%
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 508 раз.
Подякували: 1317 раз.

Профіль

4
1
1
10
  #<1 ... 347348349350351 ... 670>
Форум: