Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 314315316317318 ... 2914>
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 00:25

rjkz написав:
  adeges написав:
  rjkz написав:получил временное разрешение на работу и временный ССН.

Я понимаю про временное разрешение на работу (т.е. ограниченное по времени), но временный ССН - это что?

Это тн не "чистый ССН", я не знаю точно что в нем отличается от "чистого", никогда в глаза не видел, но знаю, что он выдается лицам, запросившим ПУ и так как им статус беженца еще не присвоен и может быть отказ, то они находятся в пендинге, фактически, они вообще без статуса, в таком себе подвешенном состоянии.
У меня подчиненный сейчас в таком-же "статусе", тоже через подачу на ПУ. В США с конца 2019.
Может еще каким-то категориям присваивают, не знаю.

ССН выдается лицам с правом на работу. Для того, чтобы они налоги платили ) Поэтому думаю ССН у него самый натуральный. И даже если его из страны выкинут, ССН останется.

PS почитал пейджер ). есть такой продукт, но он действует 30 дней, до получения полноценного ССН. Т.е. этому товарищу может тоже дали, но через месяц он гарантированного получил нормальный
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 00:31

drevlyanin написав:
  adeges написав:
  drevlyanin написав:
Я веду до того, що не примхи а обьєктивні обставини(економічна ситуація, фізична наявність газу, вугілля та електроенергії, працездатність інфраструктути) змусять більшість населення переглянути свої звички щодо "комфортної" температури. І хто раніше до цього підготується, той менше постраждає.

якщо все життя ти відчував себе комфортно при 23, то 16 для тебе не стане комфортним ніколи. ти просто будеш страждати, хворіти

і пропозиція починати страждати раніше, ніж це стане невідворотнім, тобто самостійно та наперед починати отримувати страждання, що ніяк не допоможе уникнути майбутніх страждань - це прикольно. Шопенгауер б не схвалив )

а от для дітей від народження 16 може стати приємною нормою. проте тут на заваді стане менталітет батьків.

я от другий рік намагаюсь звикнути до 17.5-18. виходить погано. хоч від 24 вже відвикнув

Ви все такою чорною фарбою намалювали-страждання, хвороби і т.і. :shock: Не буде масово такого, громадяни пообурюються трохи та й звикнуть і пристосуються через деякий час, як вже біль-менш звикли та пристосувалися до відключень ел. Люди у будь якому віці починають купатися взимку у крижаній воді і здоров'я від цього тільки міцнішає у більшості випадків. Комусь психологічно буде важко але це така собі стадія "гнів". Які наступні стадії ви і без мене знаєте.
Інший сценарій теж можливий але для цього європейські ціни на газ повинні знову пірнути принаймні нижче 200 дол. за тисячу кубів, ймовірність чого не дуже висока на мій погляд.

я згоден - звикнуть, і будуть мовчки страждати. але ж мова йшла про комфорт, нє? чи життя наполовину без світла - це так само комфортно, як і з ним весь час? і без інтернету можна прожити - тисячоліттями ж жили. і без унітазів можна - доведено історією.

ЗІ філософська тема, неосяжна )
adeges

Подякував: 433 раз.
Подякували: 1066 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 00:59

adeges написав:
  rjkz написав:
  adeges написав:Я понимаю про временное разрешение на работу (т.е. ограниченное по времени), но временный ССН - это что?

Это тн не "чистый ССН", я не знаю точно что в нем отличается от "чистого", никогда в глаза не видел, но знаю, что он выдается лицам, запросившим ПУ и так как им статус беженца еще не присвоен и может быть отказ, то они находятся в пендинге, фактически, они вообще без статуса, в таком себе подвешенном состоянии.
У меня подчиненный сейчас в таком-же "статусе", тоже через подачу на ПУ. В США с конца 2019.
Может еще каким-то категориям присваивают, не знаю.

ССН выдается лицам с правом на работу. Для того, чтобы они налоги платили ) Поэтому думаю ССН у него самый натуральный. И даже если его из страны выкинут, ССН останется.

PS почитал пейджер ). есть такой продукт, но он действует 30 дней, до получения полноценного ССН. Т.е. этому товарищу может тоже дали, но через месяц он гарантированного получил нормальный

Думаю, что нет.
Я о таких "не чистых" слыщал не единожды.
И сам попал как-то в ситуацию, когда у меня не было необходимого документа, но был с собой ССН и когда посмотрели на него, "а! так у вас чистый ССН, все в порядке, вопрос снимается". В данной ситуации наличие "чистого ССН" и стейт айди компенсировали отсутствие другого документа. Иначе были-бы большие и долгоиграющие проблемы.
Так что что-то есть.

И еще, ССН может быть без права на работу.
И есть категории, которые временно могут работать без ССН и ворк авторизейшн, но до момента их получения на основании другого документа, который действует 1 год. Это правда очень малочисленная категория/категории.
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 01:03

adeges написав:
  drevlyanin написав:
Ви все такою чорною фарбою намалювали-страждання, хвороби і т.і. :shock: Не буде масово такого, громадяни пообурюються трохи та й звикнуть і пристосуються через деякий час, як вже біль-менш звикли та пристосувалися до відключень ел. Люди у будь якому віці починають купатися взимку у крижаній воді і здоров'я від цього тільки міцнішає у більшості випадків. Комусь психологічно буде важко але це така собі стадія "гнів". Які наступні стадії ви і без мене знаєте.
Інший сценарій теж можливий але для цього європейські ціни на газ повинні знову пірнути принаймні нижче 200 дол. за тисячу кубів, ймовірність чого не дуже висока на мій погляд.

я згоден - звикнуть, і будуть мовчки страждати. але ж мова йшла про комфорт, нє? чи життя наполовину без світла - це так само комфортно, як і з ним весь час? і без інтернету можна прожити - тисячоліттями ж жили. і без унітазів можна - доведено історією.

ЗІ філософська тема, неосяжна )

Та не буде особливих страждань-більшість звикне і з часом перестане помічати а хто не зможе, почне щось міняти в житті-знайде альтернативне джерело опалення, переїде в інше житло, перебереться в тепліші країни, тощо. Не потрібно передчасно негативно на це налаштовуватися, не така то вже й біда.
п.с. Особисто в моєму домі і у більшості сусідів електрика та інтернет є завжди, коли хазяї вважають за потрібне ними користуватися. Як цього домогтися-писав докладно починаючи з вересня, хоча до подібної ситуації був готовий ще десь з 2008 року. В минулі роки це була скоріше забаганка, та тепер все стало у нагоді. Та у нас вдома діють "внутрішні" переконання, що передбачають ощадливе споживання досить обмежених ресурсів країни. Може комусь це здається чимось на кшталт самознущання-хай думають що хочуть.
Востаннє редагувалось drevlyanin в Нед 08 січ, 2023 01:08, всього редагувалось 2 разів.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 01:04

drevlyanin написав:Ви все такою чорною фарбою намалювали-страждання, хвороби і т.і. :shock: Не буде масово такого, громадяни пообурюються трохи та й звикнуть і пристосуються через деякий час, як вже біль-менш звикли та пристосувалися до відключень ел. Люди у будь якому віці починають купатися взимку у крижаній воді і здоров'я від цього тільки міцнішає у більшості випадків. Комусь психологічно буде важко але це така собі стадія "гнів". Які наступні стадії ви і без мене знаєте.

Існує поняття, соціальний прогрес — глобальний, всесвітньо-історичний процес сходження людських суспільств від примітивних станів (дикості) до вершин цивілізованого стану, що ґрунтується на вищих науково-технічних, політико-правових, морально-етичних досягненнях.
Вважаєте що регрес, і перехід від вищих форм до нижчих, зниження рівня організації, спрощення методу організації, характеризується зменшенням внутрішніх зв'язків; - є соціальною нормою?
Це філософія абсурду i виснаження нації.
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 01:16

Прораб написав:
  drevlyanin написав:Ви все такою чорною фарбою намалювали-страждання, хвороби і т.і. :shock: Не буде масово такого, громадяни пообурюються трохи та й звикнуть і пристосуються через деякий час, як вже біль-менш звикли та пристосувалися до відключень ел. Люди у будь якому віці починають купатися взимку у крижаній воді і здоров'я від цього тільки міцнішає у більшості випадків. Комусь психологічно буде важко але це така собі стадія "гнів". Які наступні стадії ви і без мене знаєте.

Існує поняття, соціальний прогрес — глобальний, всесвітньо-історичний процес сходження людських суспільств від примітивних станів (дикості) до вершин цивілізованого стану, що ґрунтується на вищих науково-технічних, політико-правових, морально-етичних досягненнях.
Вважаєте що регрес, і перехід від вищих форм до нижчих, зниження рівня організації, спрощення методу організації, характеризується зменшенням внутрішніх зв'язків; - є соціальною нормою?

Це ви вже самі додумали. Я прямо написав, що то буде не примха а обьєктивна необхідність на деякий, можливо досить тривалий, час. І яким боком "політико-правові, морально-етичниі досягнення" до необхідності економії ресурсів воюючою державою??? Чи, на вашу думку, потрібно "гуляти на останні" а там що буде то буде?
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 01:48

drevlyanin написав:
  Прораб написав:

Це ви вже самі додумали. Я прямо написав, що то буде не примха а обьєктивна необхідність на деякий, можливо досить тривалий, час. І яким боком "політико-правові, морально-етичниі досягнення" до необхідності економії ресурсів воюючою державою??? Чи, на вашу думку, потрібно "гуляти на останні" а там що буде то буде?

Ніхто нічого не додумував. Багато мільйонів жили без війни трохи в кращих умовах і докази тому - масовий виїзд навіть з територій фактично не задіяних у війні.
Можливо когось з якихось причин влаштовує життя в нетрях без електрики по 18 годин без об'єктивної на це реальності, а хтось не хоче жити без свого улюбленого київського ресторану.
Що стосується гуляти на все – антогонізм цьому затягнуті пояси вже 30 років, можна сказати що цей бенкет додумали вже Ви.
Війна тільки списує, все, що пішло на цей банкет за рахунок пересічного.
У майбутньому очікується тільки те, що закладено історичними та соціальними передумовами вже багато років, не більше не менше.
Прораб

Подякував: 593 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 07:40

adeges написав:
  rjkz написав:получил временное разрешение на работу и временный ССН.

Я понимаю про временное разрешение на работу (т.е. ограниченное по времени), но временный ССН - это что?

Я не знаю, что имел в виду, rjkz, но временный SSN - это с такими большими красными буквами, что он действителен только при наличии work authorization. При смене статуса его номер не меняется, но приходит бумажка уже без этих красных букв.
Понаехал

Подякував: 79 раз.
Подякували: 185 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 07:46

Протесты в Китае, а шо так можно

В Китае владельцы Tesla вышли на протесты в связи со снижением цен на эти автомобили
Больше читайте тут: https://m.gordonua.com/news/worldnews/v ... 44456.html
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 11:46

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:а тоді буде зовсім інша ситуація й тоді вже ніхто нікуди не поїде масово;)

поживемо - побачимо. В мене зовсім інші прогнози, особливо враховуючи як влада давно хоче ІТшників подоїти податками...

та-та-та - а за кордоном їх не доять, вони просто платять - хто 20%, хто 30% податків :lol:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 314315316317318 ... 2914>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти