Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 645646647648649 ... 1064>
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 22:05

flyman написав:є різні варіанти FIRE, жорсткий, м"який, твердий, швидкий і т.п., нема єдиного стандарту, як кажуть "кожен сам собі FIRE коваль"

Пане Флаймане, який - на Вашу думку - може бути сценарій - цитую - "варіанти FIRE, жорсткий, м"який, твердий, швидкий" при таких вихідних даних звичайного віртуального форумчанина:
- до пенсії менше за 1/10 сторіччя.
- родини не має;
- дітей не має, а якщо і має, то ті діти хрестяться після церкви: "Свят свят свят"...
- страхового стажу не має.
- все життя - нелегальна копійчана зарплатня, яка максимум, що дозволяла - життя в кімнаті 2-к квартири удовиці.
- "подушки безпеки" за 1/2 сторіччя не створив.
- активів не має: все життя програв у шашки біля під"їзду.
- пасивів не має: дивись попередній пункт.

Що тут може бути (цитую) "жорсткий, м"який, твердий"
"Швидкий" я розумію: кинутися під ШРТ.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 08 січ, 2023 02:19, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4015 раз.
Подякували: 1463 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 22:15

akurt написав:- родини не має;
- дітей не має, а якщо і має, то ті діти хрестяться після церкви: "Свят свят свят"...
- страхового стажу не має.
- все життя - нелегальна копійчана зарплатня, яка максимум, що дозволяла - життя в кімнаті 2-к квартири удовиці.
- "подушки безпеки" за 1/2 сторіччя не створив.
- активів не має: все життя програв у шашки біля під"їзду.
- пасивів не має: дивись попередній пункт.

flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 07 січ, 2023 22:30

flyman шо вы на муха накинулись, я например его поддерживаю, у чувака есть идея
- скопить к старости кавалирко/капитал и потом решить сложнейшую теорему века "шо с этим всем делать?" Это ж борьба с самим собой. Раскольников в "преступление и наказание" просто пацан по сравнению с тобой. Вот где настоящая борьба глупости и жадности.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 07 січ, 2023 22:38, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 10:17

vitaliian написав:flyman шо вы на муха накинулись, я например его поддерживаю, у чувака есть идея
- скопить к старости кавалирко/капитал и потом решить сложнейшую теорему века "шо с этим всем делать?" Это ж борьба с самим собой. Раскольников в "преступление и наказание" просто пацан по сравнению с тобой. Вот где настоящая борьба глупости и жадности.

Я вже писав, що маю на меті отримати стабільний кешфлоу не менше 1куе в місяць (3 кавалірки в оренду в пішій доступності до ШРТ КРЖН, вважай півштуцера як з куща), і після зняття обмежень М1860 організувати собі F.I.R.E. на Філіпінах на філіпіноках, або лайт варіант в Бані Луці на банійках (вопщім там, де цінують білих мужчин за людей)
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 10:41

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

flyman написав:
  vitaliian написав:flyman шо вы на муха накинулись, я например его поддерживаю, у чувака есть идея

Я вже писав, що маю на меті отримати стабільний кешфлоу не менше 1куе в місяць (3 кавалірки в оренду в пішій доступності до ШРТ КРЖН, вважай півштуцера як з куща), і після зняття обмежень М1860 організувати собі F.I.R.E. на Філіпінах на філіпіноках, або лайт варіант в Бані Луці на банійках (вопщім там, де цінують білих мужчин за людей)
А ви хоча б як турист там були? Ну просто не дуже обачно планувати життя в країні, яку навіть не бачив, не відчув, не оцінив, як буде йти комунікація з місцевими і т п
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8238 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 10:51

Редколегія видання "Українська правда" читає уважно дописи на цьому форумі і майже оперативно передрукувала мій текст з цієї гілки.
https://www.pravda.com.ua/news/2023/01/8/7383945/
На класному фото в статті видно чудовий пляж Коньяалти та один з чотирьох районів міста такої ж назви.
Саме сюди я пропонував учасникам форуму вкладати викопані з попід груші зім’яті і побиті вологою долЯри.
Не судилося... Під ногами у форумчан плуталися і продовжують плутатися цікаві персонажі із серії: "Сам за все життя нічого не заробив - нікуди не інвестував - і нормальним людям не дам!"

Дійсно, В Анталії майже літо: сонячно і вдень до +18.
Вода в Середземному морі +19,7 градуси. Люди купаються.

Танцює радісно юрба, хміліє місяць, пахнуть квіти.
І залишає світ журба, і покидає світ журба - це просто літо, просто літо.

(Або куди в ці дні вкладають гроші громадяни Туреччини, готуючись до спекотного літа післ я спекотної зими).

Враховуючи карколомне зростання цін на нерухомість в перлині курортів Середземного моря - Анталії - мерія міста безкоштовно роздала бажаючим сотні земельних ділянок.
За моїми інсайдерськими даними таких ділянок роздали 1 350 (!).
Частина з них розташована НЕ в полях та НЕ на ланах, а - навпаки - в горах - часто на висоті більше за 1000 м над рівнем моря.

Останні два тижня ми з друзями відвідували ці місця.
Не могли не відвідувати: аби ви бачили вночі неймовірне явище: схили гір світяться та переливаються вогниками, наче новорічна ялинка...
Зображення
Праворуч на фото - населений пункт Çağlarca - десь 20 км від центра міста - подивіться на мапі нижче - де це є - я подивися під час візиту на своєму iPhone13 Pro - висота 1150 м над рівнем моря. Саме там розташоване чудове джерело гірської питної води - вода йде по трьох мармурових трубах з висоти в 1 200...1300 м над рівнем моря - попит на ту воду великий - інколи приходиться чекати в черзі по 10 хвилин, щоби набрати в 10-ти літрові баклажки гірську джерельну воду.
Те, що ліворуч в самому вверху - почало світяться вогниками зовсім не так давно - не більше місяця тому.
В бінокль "Олімпус" з балкона будинка я бачу два 2-о поверхових будинка, це у підніжжя гір на плато "Феслікан" - там величезний "сільський" стадіон, де щорічно влаштовують спортивні змагання борці особливого виду боротьби - вони з ніг до голови натирають тіло оливковою олією - та "жирують" скелелази, залишаючись на ніч в кемпінгах.

Саме там ми побачили виділені інвесторам земельні ділянки.

Частина з них поки що просто приведена до ладу - прибрані каміння та розчищено все до ідеального порядку, вже є огорожа.
На частині з них вже побудовані досить дорогі вілли.
Видно і наслідки роботи РОЗУМНИХ інвесторів - викуплено старе поблизу гірськолижного центра Saklikent (43 км від Анталі - підйом на висоту в 1900 м над рівнем моря - верхня станція витягів - 2400м, з вівторка прогнозують в горах сильні снігопади на цілий тиждень - я вчора гострив канти своїх лиж та обробляв спеціальним парафіном).

Ось це старе ретельно відреставровано, приведено до ладу і вже виставлено на продаж:
"Не зівай, Хомко, на те й ярмарок!"
Зображення

Помітно активізувалися фірми, які виготовляють невеличкі будинки за дуже цікавими проєктами типу такого:
Зображення
Орієнтир ціни - 20 000 доларів - все "під ключ".

Але я для себе купив би оцей будиночок - побудовано з натурального каменю (!) - і видно, що вже пару років в ньому ніхто не жив. Під справжньої черепицею...
Продається...
Зображення
А вид який?
Зображення

P.S. Ой, щось я розслабився та забув, що вам же хВахівці радили в Таїланд, Філіппіни, В"єтнам (де в останні 1/2 сторіччя не були) та - сховавши у валізу 280 000 євро - в кримінальні райони Португалії... Де теж ніколи в житті не були...
Забувся... Вибачаюся...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 08 січ, 2023 12:18, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4015 раз.
Подякували: 1463 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 12:10

flyman написав:

Себто 1 кавалірка має давати 333 дол/міс (на зараз 13600 грн/міс) після сплати всіх податків?
А чого жінок хочете не "арійок"?
BIGor

Подякував: 1465 раз.
Подякували: 1868 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 13:55

BIGor написав:Себто 1 кавалірка має давати 333 дол/міс (на зараз 13600 грн/міс) після сплати всіх податків?
півштуцера на мові шрт це 500уо, тобто кожна кавалірка має давати по 7к
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 13:57

flyman написав:вже писав, що маю на меті отримати стабільний кешфлоу не менше 1куе в місяць (3 кавалірки в оренду в пішій доступності до ШРТ КРЖН, вважай півштуцера як з куща), і після зняття обмежень М1860 організувати собі F.I.R.E. на Філіпінах на філіпіноках, або лайт варіант в Бані Луці на банійках (вопщім там, де цінують білих мужчин за людей)
я себе поклялся тебя не критиковать. Планы конечно хорошо, но какая часть в % их реализована, или хотя бы на завершающей стадии реализации? Есть ожидания, а есть реальность. Не всегда они дружат (не только у тебя), но чтобы что то реализовывались, их надо постоянно знакомить, как очередную невесту с родителями.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 08 січ, 2023 14:38

vitaliian написав:
  BIGor написав:Себто 1 кавалірка має давати 333 дол/міс (на зараз 13600 грн/міс) після сплати всіх податків?
півштуцера на мові шрт це 500уо, тобто кожна кавалірка має давати по 7к

як з куща (с)

не дивно, що колишній аудитор з великої четвірки тому і не зміг назбирати навіть на кавалірку чи презренний совкошлак в Києві з такими здібностями до арифметики
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 645646647648649 ... 1064>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему