В данном положении находится рф изначально (имеется в виду с 24 февраля 2022 года). Её методы войны и идеология, которой они придерживаются с 2014 года, играют против её.
Я не согласен. Поле для маневра у РФ на +1 больше. Они могут наступать, держать оборону или отступать на границы 91 года. Ничего их этого не будет поражением, строго говоря (потом можно придумать, что отдать Украине Крым и было целью спецоперации, типа нам он был не нужен но просто так вернуть не по фен-шую, пусть в бою докажут что они достойны)
Мы можем только наступать и держать оборону. То есть 3/2
Председатель Евросовета Шарль Мишель: «Следующие недели, две или три, являются решающими. Для войны и для мира. То, что произойдёт в 2023 году, во многом зависит от ближайших недель».
vitaliian написав:А что будет в течении 2-3 недель?
В районі Бахмуту орки намагаються перерізати трасу. Хочуть створити оточення. На півдні в рамках підготовки до наступу орки займають сіру зону (думаю це відволікаючі дії, основні дії будуть не тут).
Весна та початок літа будуть вирішальними у війні, — ГУР
«Якщо великий наступ росії, запланований на цей час, провалиться, це стане крахом росії та путіна», — зазначив представник ГУР Вадим Скібіцький в інтерв'ю Delfi.
За його словами, на Донецьку та Луганську області чекають важкі та вирішальні бої. Водночас новий напад росіян на Київ через Білорусь малоймовірний, як і активні бойові дії на півдні України, де росіян більше хвилює захист окупованого Криму.
Оно не "думает" - оно форсирует события и захваченные территории. - Думают семь гарантов. К стати со стороны орков правильные действия по захвату, с использованием погодных возможностей. Перспективу происходящему я изложил в самом начале. При чём именно со стороны "союзников".
Прекращайте флудить по поводу броне-техники. 1. Абрамс машинка классная - но далеко не для наших условий. (В состоянии расписать на пару страниц даже с цифрами - но оно Вам побоку) 2. Леопард-2 - это наиболее приемлемый вариант для европейского театра событий. 3. Самый приемлемый - Оплот, с доведённым до ума прицелом и орудием. (вот здесь как раз стоит взглянуть на НАТОвский страндарт орудия и немецкого производителя, но это в перспективе, а сейчас рады всему) 4. БК-? Топливо-? Обслуживание-? Разбитые ракетами предприятия, энергетика,... - запасные части?.....
Активна Війна на років 5. А потім, як сказав Буданов, багато років боротьби на звільнених територіях. На наш вік вистачить. То треба подивитися правді в вічі. Вже ніхто не виїде. Воювати будемо усі. Але особисто я пішов би пліч опліч з депутатам хочаб міської ради.
Доречі мобіків у нас досталь. Не вистачає офіцерів, командирів. Я кожен день дивлюсь Мадяра. Без управління від танків та мобіків, як наприклад я, немає ніякого сенсу
Хотаб, під словом "емігрую поступово", я маю на увазі: нерухомість та дітей, для яких ця нерухомість і призначена
А взагалі, вигідна позиція винити та стидити звичайних фіз осіб в позиціях, а захищати тих, хто своєю бездіяльністю та політикою привів до цього. Шедеврально
Востаннє редагувалось Бетон в Пон 23 січ, 2023 15:43, всього редагувалось 1 раз.
По поводу призывников вопросов больше чем ответов. - Проблемы не просто ЕСТЬ. - Попадают те, у кого бронь, те, кто по состоянию здоровья "проблемный", те, ... И наоборот большинство призывников тупо "шифруются". И проблема в этом именно в "системе". Или добровольцем, где на твои проблемы никто не смотрит и ... К сожалению именно системы позволяющей безоглядно ей доверять НЕТ.
Выворачивать подробности пройдя с 14го.... - это не просто полоскание грязью. Отдельно: "Маленькая коррупционная шалость в Киеве" - на местах оборачивается большими проблемами. И если об этом не означили публично - это не значит, что этих "проблем" на местах нет - по большому счёту они ТОТАЛЬНЫЕ.
За оцінками, оприлюдненими в неділю головнокомандувачем армії Норвегії, Росія на сьогоднішній день втратила 180 000 вбитими або пораненими в Україні, тоді як цифра для українців становить 100 000 військових і 30 000 загиблих серед цивільних.
"Втрати росіян починають наближатися до 180 000 убитих або поранених солдатів", - сказав начальник оборонного відомства Норвегії Ейрік Крістофферсен в інтерв'ю TV2, не уточнюючи, як були підраховані ці цифри.
Норвегія, країна, яка межує з Росією, є членом НАТО з часу його заснування в 1949 році.
«Українські втрати, ймовірно, становлять понад 100 тисяч загиблих і поранених. Крім того, близько 30 тисяч мирних жителів України загинули в цій жахливій війні», — сказав норвезький генерал.
Москва та Київ місяцями не надають інформацію про втрати, яка б заслуговувала на довіру.
У листопаді голова Об'єднаного комітету начальників штабів армії США Марк Міллі заявив, що російська армія втратила понад 100 000 убитими або пораненими, "імовірно" така ж кількість жертв з українського боку.
Ці цифри неможливо перевірити незалежно.
Незважаючи на значні втрати, "Росія здатна продовжувати (цю війну) протягом досить тривалого часу", - сказав Крістофферсен у неділю, вказуючи на мобілізаційні можливості Москви та виробництво зброї.
«Найбільше хвилює те, чи зможе Україна утримати російську авіацію від участі у війні», — сказав він, додавши, що поки це вдається «завдяки українській протиповітряній обороні».