andrijk777 написав:Швидкість тих танків приблизно 400 метрів/год.
Питання не в швидкості танків, а в підготовці персоналу та логістики. А також в підготовці самих машин. Класно те, що Німеччина передає танки 2А6, тобто остання модифікація, що є в них на озброєнні. Тим більше західні танки потребуватимуть нової тактики застосування, оскільки в номенклатурі боєприпасів в лкопардів відсутні уламково-фугасні, тобто це виключно техніка для боротьби з бронетехнікою противника і просто замінити радянські танки, які зараз значною мірою використовуються як артилерія переднього краю, вони не зможуть
Востаннє редагувалось sashaqbl в Чет 26 січ, 2023 14:22, всього редагувалось 2 разів.
edvardd написав:из за отключения запада и центра у нас сегодня не выключали...
В Дніпрі вимкнули насосні на водоканалі, в Одесі також воду і світло.
у нас такое в прошлые волны было...
47 ракет з 55 збили Сили ППО сьогодні, — головнокомандувач Валерій Залужний (https://t.me/CinCAFU/363) 💬«Противник здійснив 55 пусків ракет повітряного та морського базування (Х-101, Х-555, Х-47 «Кинджал», «Калібр», Х-59) з літаків Ту-95, Су-35, МіГ-31К та кораблів з акваторії Чорного моря. Силами ППО знищено 47 крилатих ракет, 20 з них в районі столиці. Крім того, три із чотирьох керованих авіаційних ракет Х-59 не досягли своїх цілей».
andrijk777 написав:Швидкість тих танків приблизно 400 метрів/год.
Питання не в швидкості танків, а в підготовці персоналу та логістики. А також в підготовці самих машин. Класно те, що Німеччина передає танки 2А6, тобто остання модифікація, що є в них на озброєнні.
А що таке "логістика"? Це і є швидкість переміщення чи ні? А щодо підготовки, то чому не почали готувати 2-3 місяці тому? Європейці ж усе роблять "по плану".
Я гадаю вони(в першу чергу німці) просто не хочуть давати нам танки і тягнуть резину якнайдовше.
andrijk777 написав:А що таке "логістика"? Це і є швидкість переміщення чи ні?
Логістика - це ще й рембати, наявність запчастин і, мабуть, якісне пальне. Я не думаю, що 3 місяці тому планували давати танки. Скоріш за все, до мобілізації в русні та навіть до отримання наслідків цієї мобілізації у вигляді стабілізації фронту, планували обійтися без танків.