edvardd написав:По закону Міністром Оборони не може бути військовий".
А що ще "по закону" не може бути? Щодо Законів/Конституції: "тут читать, тут сєльодку заворачівать" (політична доцільність)
9. Міноборони очолює Міністр, якого з числа цивільних осіб призначає на посаду за поданням Президента України і звільняє з посади Верховна Рада України.
Это решается элементарно без нарушения Закона за время от нескольких часов до нескольких дней (при желании) - Буданов подает рапорт на увольнение в запас, его утверждает вышестоящий начальник и вот уже Буданов гражданское лицо, которое по Закону Украины может быть Министром обороны.
Другой вопрос, а хочет ли Буланов быть Министром обороны? Ведь это должность не столько решающая вопросы армии, сколько политическая - встречи и беседы не только со своими зарубежными коллегами, но и с руководством других стран, обсуждение, лавирование, поиски компромисса и т.д.
Цікава інформація. Щойно слухав Чмута про формування нових бригад. Виявляється, крім МВС нові бригади також формує Міноборони. Всього, за словами Чмута, наданий момент формується кілька десятків нових бригад.
«24 лютого о десятій ранку, відразу після того, як російські ракети обстріляли Київ, ми з президентом Зеленським організували зустріч, потиснули руки. І я сказав, що «ми не воюємо між собою, ми солдати і ми повинні бути об’єднані навколо України». Наша єдність і єдність всього українського народу, єдність всього світу з Україною була одним із ключових факторів того, як ми можемо зупинити російські війська. Це і зараз є ключовим фактором – і не тільки для нашої перемоги», – переконаний Порошенко.
detroytred написав:ЛАД \\\ И не заметил, чтобы Вы "спокійно доводили помилковість" нападок на Вас. И "спокійно їх сприймали". \\\ Так я неспокійно сприймав, бо на мене нападали навіть попри показ співпадіння моєї думки з Байденом і т.д.
Байден - Господь Бог??? Он всегда прав? А если бы Ваше мнение не совпадало с его, это значит, что Вы ошибаетесь?
На відрізку часу рулить свідомість.
На коротких отрезках может срабатывать и случайность. Сознание не рулит, т.к. говорить о сознании у "активистов"... А у истории бывают и тупиковые ветки. Особенно, если она искажается.
ЛАД написав:А что, сегодня выше киевской (довоенной)?
зараз з меблями і ремонтом оріентовно від 15тис і вище весна/початок літа було майже нереально найти і за 750 баксів. в селах будинки з ремонтом здавали за 1тис доларів
vitaliian написав:В будний день, в рабочее время. Сказали "приходите когда будет спектакль". Что мешало открыть комнату музея в другое время Я хз. Турист не может подстраивать свой график под их спектакль. Это совок. Начальство сказало. Театр вроде должен быть для детей, нет совок это когда театр для начальства. А дети какой о необязательный элемент.
Чтобы туристу во Львове когда то сказали уходите нам ваши деньги не нужны, их мир бы рухнул.
Якщо глянуть на Европу, то турист, який випадково, без запрошення та квитка, вирішив зайти до театру, ще й мабуть в обідню перерву, буде посланий далеко та надовго. А якщо це ще в неділю, то зовсім далеко. Так шо це означає, Европа це совок з вашої точки зору?