|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:01
Letusrock написав: beee написав:Я начинаю подмечать, что больше всех о границах 91 года пишут те, кто находится в мукачевской теробороне.
не то слово. а ті хто у варшавському або куршавельському котлі то взагалі готові штурмувати Єкатеринбург
... кажуть ватани. А ось що каже кум з під Бахмуту, прямою мовою. "Все добре... можна так сказати. Підари лізуть.. та ми їх стримуємо. Знаєш... відчуття, що ти вже близько до дому - воно є. Тут раніше світає, пізніше сонце заходить... от. Дай Боже - дійдемо, і до Сєвєродонецьку, і до Луганську. Звільнимо всі наші території від цієї нечисті москальської. Нічого, тримаємо стрій - все буде добре, все буде Україна!"
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:02
pesikot написав:Bobua & Letusrock, вы даёте гарантию, что такого не произойдёт ? Да или нет ?
звісно нема гарантій, і я не за те щоб "просто перестать стрелять". Мав би гарантоване рішеня то вже б балотувався на президенти. як писали вище - я за чесний діалог влади і суспільства, по результату якого будемо рухатись далі. а не так що по ТВ одне а по факту інше. Чи готові чоловіки роками воювати і помирати, чи готові жінки/діти замість гуртків та розваг волонтерити в три зміни санітарками і працювати на патронних заводах.. Чи готова еліта замість посилання в окопи показати особистий приклад, плюс віддати всі "лишні" маєтки під санаторії, всі авто над 10тис у.о. в зону БД, 70% депозитів/акцій/готівки на спецрахунок ЗСУ ? якщо прям всі готові тоді стаємо укр.талібаном і воюємо хоч і років 10-20, скільки треба))
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:11
Letusrock написав:якщо прям всі готові тоді стаємо укр.талібаном і воюємо хоч і років 10-20, скільки треба))
Проблема в тому, в Bobua хоч і ниє, але він на фронті і його можна зрозуміти. А ви явно не готові. Інакше б не оглядалися на всякі батальйони монако і т. д. Флайман просто хоче щоб перестали стрєлять і він зміг виїхати за кордон.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:13
Встреча ЗЕ, Макрона и Шольца в Париже. Не спроста в таком формате собираются и тем более ЗЕ, который не любит выезжать...и Шольц спецом едит в Париж. Будут думаю ЗЕ предлагать план выхода на переговоры с пуйлом, через их участие.
Востаннє редагувалось Игорь Алексеевич в Сер 08 лют, 2023 19:15, всього редагувалось 3 разів.
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:14
ЛАД написав:Тем не менее, моё замечание насчёт 2004г. остаётся в силе. ЛАД, где-то встречал о флагах ДНР ещё с 2004 года
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:17
Letusrock написав: pesikot написав:Bobua & Letusrock, вы даёте гарантию, что такого не произойдёт ? Да или нет ?
звісно нема гарантій, і я не за те щоб "просто перестать стрелять". Мав би гарантоване рішеня то вже б балотувався на президенти. як писали вище - я за чесний діалог влади і суспільства, по результату якого будемо рухатись далі. а не так що по ТВ одне а по факту інше. Чи готові чоловіки роками воювати і помирати, чи готові жінки/діти замість гуртків та розваг волонтерити в три зміни санітарками і працювати на патронних заводах.. Чи готова еліта замість посилання в окопи показати особистий приклад, плюс віддати всі "лишні" маєтки під санаторії, всі авто над 10тис у.о. в зону БД, 70% депозитів/акцій/готівки на спецрахунок ЗСУ ? якщо прям всі готові тоді стаємо укр.талібаном і воюємо хоч і років 10-20, скільки треба))
Не готовы давать гарантии, тогда подотрите сопли, возьмите яйки в руки И примите текущие реалии, по ситуации в войне с РФ PS. И не смейтесь. Прошло это время
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:19
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:21
sergey_sryvkin написав: pesikot написав:Итак, если я правильно понял, то Bobua & Letusrock предлагают заморозить конфликт по линии ограничения. Заключить какие-то договорености с РФ А как вы себе это представляете ? Вот серьёзно
Ніяких домовленостей з РФ бути не може, бо вони їх ніколи не будуть виконувати. Вихід на кордони 91 року є необхідною умовою для закінчення війни, бо ІНАКШЕ - для РФ це буде означати що в них вийшло. Ось вони полізли, повоювали, і - досягли. Отримали. Тому полізуть далі. Це сто відсотків, без варіантів навіть. Крим та Донбас прямий доказ. На ціну їм начхати, заплатять будь яку. Тому такої опції просто не існує. Або РФ отримає по зубах і втрачає все, тоді буде - "полізли і все просрали, не варто було", або не отримує, і тоді "полізли і отримали, ми нація переможців", І ЛІЗУТЬ ДАЛІ.
А не приходило до думки, що полізуть через Литву на Калінінград. Чи ми тут маєм вмирати за НАТО? А вони давати кредити під відсотки і слати обіцянки.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 08 лют, 2023 19:22, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1604 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:22
sergey_sryvkin написав:А ось що каже кум з під Бахмуту, прямою мовою.
хороший у вас кум, його треба берегти, таких людей мало. Я простий смертний, моє оточення попроще, і мій кум просто хоче вернутися звідти живим, звільняти тих хто не дуже й хоче бути звільненим, йому якось незручно
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 08 лют, 2023 19:25
pesikot написав:Не готовы давать гарантии, тогда подотрите сопли, возьмите яйки в руки И примите текущие реалии, по ситуации в войне с РФ
ок, дасте знати в яку в/ч записатись безпосередньо під ваше керівництво
-
Letusrock
-
-
-
-
Профіль
-
-