Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 35943595359635973598 ... 14842>
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:18

China is deeply worried about the continuous escalation of the conflict and possibility of the situation spiraling out of control
https://edition.cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-2-21-23/index.html

По ходу Китай глибоко стурбований тим, що Україна досі не капітулювала.
Питання тільки, чи виллється оця "глибока стурбованість" в поставки зброї русні.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

antey1969 написав:Бред.
Никто на Западе Украины не собирается брать Москву. Там скорее настроения "чому наші хлопці повинні гинути на Сході, коли тамтешні чоловіки втікли та хлебчуть оковиту на Заході".

Так, більшість обивателів просто чекають закінчення війни з більш-менш позитивним результатом для України
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:24

vitaliian написав:Данилов на Западе, голоса тех кто голосовал за Пороха. На Западной настроения радикальнее - брать Москву и СПб. Кто ещё кроме Данилова это предлагает, и что ещё радикальнее может предложить пап?

Звідки такі уявлення? Чи є соц. опитування чи позиція форумчан із заходу України дає підстави так вважати? Я особисто абсолютно такого не зустрічав, зато чимало вважає, що вовати за схід потрібно при умові, що всі східняки у перших рядах.
Ну та і вибори "не на часі".
Поки прореагував, то бачу вже аналогічні думки.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:30

vitaliian написав:На Западной настроения радикальнее - брать Москву и СПб. Кто ещё кроме Данилова это предлагает, и что ещё радикальнее может предложить пап?

радикальні настрої хіба що в політиків та активістів. Зараз майже в кожного "перечіного" є родичі на війні, і ніхто не хоче щоб рідні пробули на фронті навіть на 1 день довше мінімально необхідного.
P.S. додам що захід країни теж неоднорідний. це якби я стверджував що Дніпро та Харків це одне й те ж що Луганськ наприклад
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 11:39

Цікаве інтервю з представником Держдепу на Мюнхенській конференції:https://www.bbc.com/ukrainian/features-64705676
Найцікавіші моменти:
щодо завершення війни
Питання територіальної цілісності України є вкрай важливим. Адже, якщо одна країна може переконатись, що вона може забрати частину території іншої країни, і світова спільнота нічого не робить, то це може повторитись у Південній Америці або деінде. Тож ми зараз маємо голосно, в один голос говорити, що так поводитись не можна, що це суперечить міжнародним нормам.

ядерна зброя
Ядерна зброя не повинна бути використана. Існують форуми, де фахівці з усіх країн, зокрема з Росії, обговорюють ці питання. Завжди щороку є консенсус - документ, який всі підписують. Цього року такий документ не підписали, бо російська делегація в останній момент не захотіла його підписати.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 12:04

Letusrock написав:
  vitaliian написав:
[политическое животное] Трамп пообіцяв протягом доби припинити війну в Україні, якщо знову стане президентом США

«Я зателефоную двом людям — Путіну та Зеленському. Я скажу їм: "Нам треба зустрітися". Я гарантую, що зможу вирішити це питання. Ми укладемо угоду протягом 24 годин».

Цікаво чому журналісти прямо не спитають Трампа:
- якщо путін вам скаже "я хочу продовжити вбивати українців", а Зеленський повідомить "ми не хочемо щоб нас вбивали" як ви тоді плануєте досягти угоди за 24 год?

Трамп: "тоді дам всім неслухняним 3.14ЬІ"
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 12:06

Letusrock написав:
  vitaliian написав:На Западной настроения радикальнее - брать Москву и СПб. Кто ещё кроме Данилова это предлагает, и что ещё радикальнее может предложить пап?

радикальні настрої хіба що в політиків та активістів. Зараз майже в кожного "перечіного" є родичі на війні, і ніхто не хоче щоб рідні пробули на фронті навіть на 1 день довше мінімально необхідного.
P.S. додам що захід країни теж неоднорідний. це якби я стверджував що Дніпро та Харків це одне й те ж що Луганськ наприклад

У фарион где больше поклонников на ЗУ или в Харькове? Конечно я не говорил за всех, но ЗУ гораздо более радикальна, чем Восток. Послушайте Данилова и Арестович. Две противоположные точки зрения. Ребенку должно быть ясно на кого оно рассчитано. И зачем они такие разные.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 12:08

vitaliian написав:
  Letusrock написав:

У фарион где больше поклонников на ЗУ или в Харькове? Конечно я не говорил за всех, но ЗУ гораздо более радикальна, чем Восток. Послушайте Данилова и Арестович. Две противоположные точки зрения. Ребенку должно быть ясно на кого оно рассчитано. И зачем они такие разные.

Хороший полицейский - плохой полицейский.
Развод старый как мир)))
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 12:19

У Путина выступление ...

Всё тоже самое ... НАТО у ворот, русофобия, Украина придумана Австро-Венгрией
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 21 лют, 2023 12:30

flyman написав:Трамп: "тоді дам всім неслухняним 3.14ЬІ"

Трамп думає тільки про свою шкурку, як і деякі форумні письменники.
Скаже, що це європейська проблема, і віднині вся зброя тільки за євро.
Добре, що вже не буде в нього другого шансу, от би і нам так, а то цей довбаний шоубіз зі своєю короткозорістю...
Востаннє редагувалось lapay в Вів 21 лют, 2023 12:30, всього редагувалось 1 раз.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

#<1 ... 35943595359635973598 ... 14842>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей