|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 01 бер, 2023 19:56
somilitark написав: airmax78 написав:Дно, очевидно, уже пройдено. Пошли покупки. Раз пошли покупки, значит лучшие варианты начинают исчезать. Со всеми вытекающими.
Звучить точно як в петросяна на новорічний вечір: нравіццо не нравіццо, а квіточки зникають з продажу і будуть тільки дорощати))) Вангогі не можуть подешевшати, головне щоб автор фізично дочекався тих славетних часів...
Не хочу з Вами сперичатись. Квітка тут ні до чого - вона поза ринком. Але всі ми повинні чітко усвідомлювати що відбувається з народом та країною. Я ще не бачив такого в своєму житті. Це щось легендарне. Це нагадує Ізраїль. Це нагадує Стародавню Грецію, Спарту. Насправді пох скільки тут коштуватиме нерухомість. "Формуються світло й темрява, складаючись разом. Літнє сонце перетікає в зими. Все, що діється нині з ними всіма, називається часом. Головне розуміти, що все це діється саме з ними."(с)
Востаннє редагувалось airmax78 в Сер 01 бер, 2023 20:05, всього редагувалось 1 раз.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 бер, 2023 20:01
airmax78 написав: reus написав:Макс, я понимаю, что вы не хотите принять, что ваша квиточка -50% с начала войны и жаждите реванша, но движение вниз продолжается и вы не в силах повлиять на этот процесс. Не переживайте так сильно, вы ведь для себя покупали, а не для отрицательных спекуляций. Лет через 10 ценник порадует вас.
Я и не собираюсь влиять на этот процесс: все слабоверные и паникеры обязаны заплатить за свой позор хотя бы деньгами. Это справедливо.
Я слабонервний і панікер, але за ваші лосі платити не буду До речі, замітили, що лосі Максима ростуть в арифметичній прогресії? Скоріше всього втратить свої 400 куе так як квіточку захоплять якісь бомжі або маргінали. Може буде рух "окупантос" як в Іспанії... В Україні завжди так, якщо бачать що щось пагано лежить. А тут скриті плінтуса...хто б не захотів пожити?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 бер, 2023 20:04
BIGor написав: airmax78 написав:Я и не собираюсь влиять на этот процесс: все слабоверные и паникеры обязаны заплатить за свой позор хотя бы деньгами. Это справедливо.
Я слабонервний і панікер, але за ваші лосі платити не буду До речі, замітили, що лосі Максима ростуть в арифметичній прогресії? Скоріше всього втратить свої 400 куе так як квіточку захоплять якісь бомжі або маргінали. Може буде рух "окупантос" як в Іспанії... В Україні завжди так, якщо бачать що щось пагано лежить. А тут скриті плінтуса...хто б не захотів пожити?
Бігор, не ображайтесь, але Ви були маргіналом в Україні і залишаєтесь маргіналом у Польші. Потрібно щось змінювати. Ви нарешті вийшли на оперативний простір, все що заважало розправити крила залишилось в Україні - потрібно летіти до сонця і забути вже тих хто залишився позаду.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 бер, 2023 20:07
somilitark написав: airmax78 написав:Насправді пох скільки тут коштуватиме нерухомість.
Ну так підкріпіть свої меседжі ділами, Реус за сотку( на решту від тих грошей за яку взяв свою квіточку) забере ваш вангог, все просто як апельсин(с). Все одно з доками у вас трохи не феншуй, повернутись тільки в 60 років зможете...так що вангог для вас це тільки комуналь і біль в спогадах, скільки було за ті кляті плінтуса сплачено з пересунутими стінами...
Навіщо? Я хочу мати тут свій дім. Я хочу щоб мені було куди повернутись.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 01 бер, 2023 20:13
somilitark написав: airmax78 написав: somilitark написав:Ну так підкріпіть свої меседжі ділами, Реус за сотку( на решту від тих грошей за яку взяв свою квіточку) забере ваш вангог, все просто як апельсин(с). Все одно з доками у вас трохи не феншуй, повернутись тільки в 60 років зможете...так що вангог для вас це тільки комуналь і біль в спогадах, скільки було за ті кляті плінтуса сплачено з пересунутими стінами...
Навіщо? Я хочу мати тут свій дім. Я хочу щоб мені було куди повернутись.
А маміна комуналка в Одесі? Флайман пригав би до стелі від цих умов, а ви хочете зачекати ще 16 років, вангогів важко зрозуміти, але їх єднає одне, дуже часто наступають на граблі з назвою полтосік 
по сравнению с вашими потугами петросян просто образец искрометного юмора 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 01 бер, 2023 21:16
сегодня читал интервью ТОмаша Фиала. Он сказал что: - киев очень сильно защищен - когда закончится война киевская недвига вырастет на десятки %%% за день!
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 140 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 бер, 2023 21:28
Олежан написав:сегодня читал интервью ТОмаша Фиала. Он сказал что: - киев очень сильно защищен - когда закончится война киевская недвига вырастет на десятки %%% за день!
Чудово, станемо всі багатшими.
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 бер, 2023 22:03
airmax78 написав: Damien написав:От сегодня нет смысла считать. Дно - через два года после окончания войны.
Дно, очевидно, уже пройдено. Пошли покупки. Раз пошли покупки, значит лучшие варианты начинают исчезать. Со всеми вытекающими.
переполошені олені злякалися курсу ПА38 і ломанулися в КРЖН?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 бер, 2023 00:04
Олежан написав:сегодня читал интервью ТОмаша Фиала. Он сказал что: - киев очень сильно защищен - когда закончится война киевская недвига вырастет на десятки %%% за день!
гіперінфлєц в грн.? це як в "маю на шашлики", тільки без уточнення що в якості м"яса
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Чет 02 бер, 2023 02:04
Фиала просто пасется на этой ветке и почитывает Эйр Макса.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1