|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 07 бер, 2023 22:30
pesikot написав: Starikan написав:А что тут понимать? Вон в Дие 62% за то, чтобы оставить 8 марта выходным. И это не клятые пенсы (которые Дией в массе не пользуются), а мОлодежЪ, соскучившаяся по шашлычкам (а если холодно - по лишнему дню для тусовок).
Это девочки, разных возрастов, хотят подарочки
Да, хотим. И не только по праздникам 
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 бер, 2023 22:37
pesikot написав:Різниця є, але тільки в часі. До речі, моторола не був місцевим Бо Донецк-Луганск були в 2014 році, а Херсон в 2022 - коли в Херсоні вже побачили, що таке руській мір в Донецьку-Луганску. 8 років достатньо
Не совсем так. В 2014-м в самом Херсоне были попытки создать ХНР по типу ЛДНР, были митинги, демонстрации, но местные (обычные херсонцы, не силовики) быстро сплотились и своими силами такой ****** (физически, по мордам лица) дали желающим ХНР, что те быстренько прекратили свои попытки. Hotab может подтвердить.
-
yanyura
-
-
- Подякував: 2048 раз.
- Подякували: 1536 раз.
-
-
Профіль
-
-
7
Додано: Вів 07 бер, 2023 22:39
beee написав:Тихановской дали 15 шку и при этом усатый спокойно летает в китай. Польша закрыла один пункт пропуска. А дальше? А Литва, Латвия? Этот чёрт устроил террор против миллионов своих граждан. Пытки, сроки по 10..15 лет. И ничего, ни трибунала, нихрена. Цинизм пзц
Ви за Білорусь переживаєте більше, ніж самі білоруси. Вони скількись десятків років тому лукашенко вибрали і переобирали раз за разом (думаю, навіть в останні вибори він дійсно набрав більшість, просто йому конче хотілося картинки "одноголосного" вибору за нього). "Тортури і строки" там вже дуже давно. Спроби спротиву населення були (за це респект), але занадто слабкі. А хто ще, крім самих білорусів, має вирішувати, як їм в Білорусі жити і хто має бути у владі? Не перетворюйтесь на росіян, які лізуть в інші країни.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 07 бер, 2023 22:54
Starikan написав: pesikot написав: Starikan написав: Є різниця. Херсон був окупований прийдешніми російськими військами. Донбас був окупований місцевими захарченками, моторолами та ходаковськими, що з самого початку були підтримані більшістю населення (яке з 2004 року було загітоване на сепаратизм ригами та їх головним спонсором).
оооо! Тут взагалі така тема для обговорення, що можно клавіатуру зтерти
Так, згоден. Але для мене тема Донбасу дуже болюча. У 2014му я був вимушений прервати зв`язки із московськими та кримськими родичами. У тому ж році, коли я розмовляв у переході метро з товаришем про сепаратистів на Донбасі, пацан, що йшов поміж нас, вдарив мого товариша, а мені зламав ніс ударом голови. А після "параду полонених" я прокляв всіх донбасян, що підтримали сепаратистів. А коли у минулому році загинули батьки невістки в Севері... не буду продовжувати У нашому відділі було 3 чи 4 вихідців з Донбасу, і я мав "задоволення" всі ці роки після першого майдану (з 2004 до 2021-го, коли звільнився) бачити і слухати їх реакцію на події.
У нас в будинку живе сімя переселенців з Донбасу, з наколотими тату у вигляді тризубу. Я думаю їх меншість і вони звідти поїхали, або як Козак Характерник типу "ждунів". Ще один переселенець з 2014 року втратив там житло, тут батрачив що сили, придбав нове, новобудова "Мрія" біля Епіцентру - коли гіпермаркет обстріляли, попали і в його новубудову, усі вікна повибивало і осколок від одного зі снарядів знищив індивідуальний котел у квартирі. Можна втекти від русні, але русня тебе наздогонить все одно...
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 07 бер, 2023 23:12
yanyura , Hotab может подтвердить.
Не зможе. Під час майдану був в Африці,. Прилетів в червні 14-го, через 3 дні був на війні. Під Металіст (примістя Луганська) наносив удари.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2444 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 07 бер, 2023 23:31
lapay написав:Якщо в Сватово більшість були за Україну, то донецьких емісарів, з їх референдумом, послали на..., але потім проголосували за опзж, чим підписали собі вирок на окупацію. Сильно сумніваюсь, що західні партнери підтримають зброєю наше силове звільнення цих земель. Коли фюрер, в 2022, почав окупацію земель, які не підтримували кацапській мір, він зробив ту саму рокову стратегічну помилку, як колись гітлер, і раша, крім військового програшу, буде ще довго-довго розплачуватись за цю авантюру.
В Києві, Дніпрі, Харкові та Одесі ватанів на порядки більше ніж у Сватово. Навіть зараз.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 бер, 2023 23:35
Вражена новинами з Грузії. Цікаво, що в кацапів з обличчям? Особливо в тих, які бачать все там на власні очі. Це ж мабуть тільки початок  Уявляю, яке буде продовження  Однозначно, це нам допомога. Хто що думає з цього приводу?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 бер, 2023 23:42
Faceless написав:А хто ще, крім самих білорусів, має вирішувати, як їм в Білорусі жити і хто має бути у владі? Не перетворюйтесь на росіян, які лізуть в інші країни.
Я колись спілкувався з білорусами (молодь) в ОАЕ, вони казали що насправді вони литва, та їх справжня столиця - Вільнюс, а не Менськ..
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 630 раз.
- Подякували: 671 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 бер, 2023 23:46
pesikot написав: Starikan написав:А что тут понимать? Вон в Дие 62% за то, чтобы оставить 8 марта выходным. И это не клятые пенсы (которые Дией в массе не пользуются), а мОлодежЪ, соскучившаяся по шашлычкам (а если холодно - по лишнему дню для тусовок).
Это девочки, разных возрастов, хотят подарочки
Так не нужно отменять сам праздник. В свое время он не был выходным, народ в обеденный перерыв собирался за столом, дарили дамам цветы, пили условный чай. В школе мальчики поздравляли девочек, открытки писали. Так же, только "в обратном направлении" было и на 23 февраля, который вообще никогда выходным не был. У нас слишком много выходных, два Рождества - вообще абсурд.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 07 бер, 2023 23:58
Starikan написав:два Рождества - вообще абсурд.
Вам яке заважає? Традиційне, чи Европейське? Starikan написав:У нас слишком много выходных,
У вас це в США?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-