|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 08 бер, 2023 15:50
просматривая актуальный видос про кубу, можно прийти к выводу, что если всё запретить, цены вырастают до 300%. КРЖН -> куба шутка по теме. сос.-беженка продала за день соседям 50м2, 200-хг. 65куе. видимо уходит всё дешёвое
Востаннє редагувалось beee в Сер 08 бер, 2023 16:11, всього редагувалось 1 раз.
-
beee
-
-
- Подякував: 47 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 15:53
beee написав:просматривая актуальный видос про кубу, можно прийти к выводу, что если всё запретить, цены вырастают до 300%
киевскиие цены соответствовали экономическому росту ровно один раз 2004-2008. Остальной рост был от кризисов, от которых люди, в т.ч. я, искали спасение в столице. После 2008 за цену приличного хруща - трёшки в обл.центре (25-30куе) Киеве можно было купить только убитую гостинку в жопе мира. Не раз наблюдал, как обл.центры падают, а Киев растет. Но война поставила в одинаковое положение как Киев так и другие города "не Западной" Украины. Если предположить что война навечно, могу согласится тут с некоторыми вангователями апокалипсиса. Но после войны всё же Киев вернет себе привлекательность самой развитой инфраструктуры, финансового центра и (уникального для Украины) центра космополитизма. Я пожил в других городах (Днепр, Львов, Одесса) , и везде был "не свой", потому что на весь коллектив или парадную дома я один - приезжий. Морду не били, но избегали. Нормальное явления для старых закрытых сообществ. В Киеве и пригородах этой проблемы нет, приезжий не приезжий никого не волнует.
Востаннє редагувалось vitaliian в Сер 08 бер, 2023 16:10, всього редагувалось 6 разів.
-
vitaliian
-
-
- Подякував: 2122 раз.
- Подякували: 3016 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Сер 08 бер, 2023 16:02
reus написав: airmax78 написав:Я не пью каву. І ви зі мною сперечаєтесь аби сперечатись. Дієте ви усвідомлюючи таку ж саму перспективу, що усвідомлюю я.
Я не виїхав з країни, хоча маю таку можливість, в Ви виїхали, тому по факту у нас з вами різне бачення процесів щодо безпеки та перспектив. Звісно, що велика вірогідність, що ви повернетеся в Україну, але скоріш всього, коли закінчиться війна/активна фаза, або коли покращиться безпекова ситуація. І ви дієте нормально, та розумно, але щодо перспектив, то у вас виникають фантазії, як і у ситуації оцінки вартості свого майна. Я придбав нерухомість, усвідомлюючи великі ризики, та можливу втрату квартири, і тільки час покаже чи вартувало мені ризикувати. Я свого прогнозу не зміню, через те, що так стало мені вигідно.
Кажу ж, аби посперечатись. Те що я не в Києві поки що, а ви в Києві - взагалі ніяк не впливає на тему розмови. А важливо те, що ви вірите у те ж саме, у що вірю я: що Україна переможе і почне швидко розвиватись. Саме в це ви вірите і підкрипили свою віру грошима.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 958 раз.
- Подякували: 5166 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 16:23
airmax78 написав:Кажу ж, аби посперечатись. Те що я не в Києві поки що, а ви в Києві - взагалі ніяк не впливає на тему розмови. А важливо те, що ви вірите у те ж саме, у що вірю я: що Україна переможе і почне швидко розвиватись. Саме в це ви вірите і підкрипили свою віру грошима.
Якщо б Ви реально вірили що Україна переможе і почне швидко розвиватись, то вже б давно були в Києві, а так ви чикаєте, чим все закінчиться у безпечному місці. А щодо перспектив розвитку, то я вже казав, що якщо нас приймуть у НАТО, то це одна історія, а якщо ні, то це зовсім інша. Я ризикнув тому, що цікава квартира, за цікаву ціну, малоймовірно, що ціна впаде нижче, чим я придбав, але якщо не дай Бог прилетять чорні лебеді, то я можу все втратити.
-
reus
-
-
- Подякував: 416 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 16:54
Damien написав:Чтобы понять почему упадет цена, нужно рассмотреть несколько факторов.
Еще фактор курса гривны. Если девальвации от сегодняшнего уровня не будет только рост предложения врядли сможет заметно снизить хотелки.
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 53 раз.
- Подякували: 137 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 17:14
Олежан написав: Damien написав: Олежан написав:на рынке образовался огромный дефицит нового качественного жилья. выхватить что то готовое да с дисконтом - из ряда ФАНТАСТИКИ!
Только надо учитывать, что и потребность в нем невелика. Всяких гурманов немного и они почти все здесь, на форуме. Подавляющему большинству плевать, новый дом или старый. Главное, чтоб было удобно с транспортом, садиками-школами, магазинами, парковкой своего авто. Когда я покупал свою первую квартиру, то мне было абсолютно все равно сколько дому лет, рассматривались ТОЛЬКО факторы из предыдущего предложения, возраст дома вообще не учитывался. Наличие модных МОПов тоже.
ну да, если вы кайфуете от грязных мопов и соседей алкашей то вопросов нет)
А-а, так вот что такое психология! Это когда человек уверен, что если не новострой с концептуальным овноблоком, то мопы всенепременно грязные и соседи, стопудово, алкаши. Безальтернативно! 
-
rjkz
-
-
- Подякував: 7562 раз.
- Подякували: 4573 раз.
-
- Профіль
-
3
3
2
Додано: Сер 08 бер, 2023 17:16
Zebra написав: Олежан написав:ну да, если вы кайфуете от грязных мопов и соседей алкашей то вопросов нет)
новенькое готовое под ключ всегда стоило денег
ЧЕрез 5-7 лет новострой станет неактуальным, в нем заведутся тараканы, крысы и алкаши.
-
rjkz
-
-
- Подякував: 7562 раз.
- Подякували: 4573 раз.
-
- Профіль
-
3
3
2
Додано: Сер 08 бер, 2023 17:29
rjkz написав: Zebra написав: Олежан написав:ну да, если вы кайфуете от грязных мопов и соседей алкашей то вопросов нет)
новенькое готовое под ключ всегда стоило денег
ЧЕрез 5-7 лет новострой станет неактуальным, в нем заведутся тараканы, крысы и алкаши.
згущаєте фарби, насправді: "пожовкне і відвалиться", та "модне МЗК" буде вже "не модне"
-
flyman
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1470 раз.
- Подякували: 2628 раз.
-
- Профіль
-
2
Додано: Сер 08 бер, 2023 18:04
reus написав: airmax78 написав:Кажу ж, аби посперечатись. Те що я не в Києві поки що, а ви в Києві - взагалі ніяк не впливає на тему розмови. А важливо те, що ви вірите у те ж саме, у що вірю я: що Україна переможе і почне швидко розвиватись. Саме в це ви вірите і підкрипили свою віру грошима.
Якщо б Ви реально вірили що Україна переможе і почне швидко розвиватись, то вже б давно були в Києві, а так ви чикаєте, чим все закінчиться у безпечному місці. А щодо перспектив розвитку, то я вже казав, що якщо нас приймуть у НАТО, то це одна історія, а якщо ні, то це зовсім інша. Я ризикнув тому, що цікава квартира, за цікаву ціну, малоймовірно, що ціна впаде нижче, чим я придбав, але якщо не дай Бог прилетять чорні лебеді, то я можу все втратити.
Я не чекаю - я працюю. Я виїхав не за кордон, а за роботою. Можна було залишитись. Втратити роботу і зараз збільшувати конкуренцію на і без того тонкому ринку. Хто б виграв від того, що я б сидів у Києві і замість донатити гроші - сам би шукав де їх раздобути?
-
airmax78
-
-
- Подякував: 958 раз.
- Подякували: 5166 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Сер 08 бер, 2023 19:10
airmax78 написав:Я не чекаю - я працюю. Я виїхав не за кордон, а за роботою. Можна було залишитись. Втратити роботу і зараз збільшувати конкуренцію на і без того тонкому ринку. Хто б виграв від того, що я б сидів у Києві і замість донатити гроші - сам би шукав де їх раздобути?
Особисто я, не маю питань, це природно мати інстинкт самозбереження, і діяти виключно для вирішення особистих завдань, але так вчинили мільйони і це вплинуло/вплине на КРЖН. Да, і коли чоловік під час війни знаходиться не в Україні, а в ситій Європі і заявляє, що патріот і вірить в перемогу, зростання економіки і таке інше, то особисто я, такі заяви серйозно не сприймаю.
-
reus
-
-
- Подякував: 416 раз.
- Подякували: 1421 раз.
-
- Профіль
-
1
|
+ Додати тему