Дюрі-бачі написав:vitaliian Поки локальні дефіцити: приходить зверху "норма" - скажімо, 2000 із Закарпаття - от і ловлять їх кілька тижнів, а потім тиша до чергової "норми".
А от мені цікаво А про норми, це твоя фантазія чи реально ? Здається, що фантазія
Бо я якось не бачив прямо пакування, скоріше, бесіда
pesikot написав:А от мені цікаво А про норми, це твоя фантазія чи реально ? Здається, що фантазія
Бо я якось не бачив прямо пакування, скоріше, бесіда
десятки відео гуляють по телеграмам, одне-два навіть прокоментували офіційно по ТВ
Звісно що є норми, чи ви як думаєте, що з Києва звонять в Ужгород і кажуть "будьте-добрі, якщо маєте час, то попитайте там людей, може хтось захоче піти повоювати трохи" чи як? По-любому є норма, інакше яка відповідальність ТЦК? вони б просто забили на все Яка цифра для області, питання спірне, я чув про останній набір різні, від 2000 і вище.
pesikot написав:А про норми, це твоя фантазія чи реально ?
Інсайди від чоловіка колегині. Пакування досить регулярне, але зазвичай його провокують самі мобілізовані своєю не коректною поведінкою.
Тобто - фантазії Іншого я і не очікував
PS. колегині ? Не колежанки ?
ви сприймаєте інфо лише в надрукованому виді з мокрим штампом офісу президента? Дійсно хотять натовпи добровольців по вулицях, а Дюрі-бачі думає "давай я зараз Pesikotu лапши навішаю"
andrijk777 написав:Ресурс "люди" не є "майже безлімітні". Порядку 7 мільйонів ми ВЖЕ втратили.
Як би не було сумно, але незворотніх втрат "лише" - сотня тисяч, решту можна повернути. "Воювати до останнього Українця" займе років 10, а то й більше. Звісно шкода людей, адже гинуть в нас патріоти і герої, але чисто з ресурсної точки зору втрати не такі й великі.
Як би не було сумно, але для "держави Україна" в 90% випадків немає різниці чи людина злиняла за кордон чи померла на полі бою. Можна повернути, але я вважаю що 50% людей точно не повернуться. Тобто 3,5 лямів втрачено безповоротно.
Ой+ написав:Адвокатка каже, що її клієнт Руслан Коцаба не переховується і хоче брати участь в судових засіданнях. Зараз він оформлює статус біженця, оскільки так зможе отримати допомогу на утримання від держави. https://suspilne.media/409125-obvinuvac ... raini-sud/
очень интересно, спасибо про шарика давно догадался, ну а теперь вообще все по своим местам
Ой+ написав:Адвокатка каже, що її клієнт Руслан Коцаба не переховується і хоче брати участь в судових засіданнях. Зараз він оформлює статус біженця, оскільки так зможе отримати допомогу на утримання від держави. https://suspilne.media/409125-obvinuvac ... raini-sud/
очень интересно, спасибо про шарика давно догадался, ну а теперь вообще все по своим местам
та ты шо ... Это было понятно сразу
PS. Просто умиляет, что на 9-м году войны, находятся персонажи, для которых шарик был авторитет, а потом они что-то там начали догадыватся