Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 677678679680681 ... 1471>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 08:15

mephala написав:
  Кассандра написав:Сегодня оформила 3-х дневный, срок вклада указан с 10-го по 13-е марта. Но позвольте, ведь это не трёхдневный депо - это четырёхдневный депо (10-тое, 11-тое,12-тое и 13-тое число) и это реально была недобросовестная реклама от аллы.

с одной стороны вы правы - должны были назвать четырехдневный депо.
но с другой стороны банк должен платить проценты только за полные дни. т.е. 11е и 12е.
вам станет легче?

Вибачте я не згоден з твердженням, що "банк должен". Те до чого банки в підсумку населення привчили зовсім не "должен". Насправді нема такого обов'язкового поняття що відсотки платяться тільки за "полные дни". І овернайти тому підтвердження. А ще є такі кредити, коли кошти позичаються вранці а повертаються до певного часу того ж дня і за них позичальник також сплачує %% хоча кошти у нього навіть не "ночували". Тому відсотки за неповний день існують і це для банків нормальна практика. Більше того оця маячня коли банки привчили населення що відсотки за день внесення та день повернення депозиту не сплачуються теж з'явилась відносно недавно. До цього існувало інше правило "день внесення та день повернення - вважаються за 1 повний банківський день" на який відсотки нараховуються. Іншими словами відсотки нараховувались за той день, на ранок якого кошти обліковувались на депозиті. На день відкриття депо коштів було нуль тому і відсотків було нуль, а на день повернення депозиту кошти були і хоч цього дня кошти вкладнику повертались банк мав нараховувати та сплачувати відсотки як за повний банківський день. І це було правило обов'язкове для усіх банків. Спаплюжили цю систему при переході на МСБО - саме тоді банкам надали право самим визначати правила нарахування відсотків, головне прописати ці правила у власній обліковій політиці. Ну і в угодах. От тоді банки і стали придумувати хто на що здатен. Але в багатьох операціях правило "день внесення та день повернення = одному повному дню" лишилось і навіть зустрічав що і по вкладам фіз.осіб деякі банки продовжують це правило використовувати.
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 08:18

Re: Sense Bank

Кассандра написав:Согласна что то, о чём вы говорите - есть истина и общеизвестный факт. Но я не об этом хотела сказать, я сейчас говорю о недобросовестной рекламе от аллы - она обещала одни ставки по депо, а в результате выкатили совсем другие. Со сроком депо тоже прокол. Теперь я хочу увидеть что будет с начислением %%, потому как начисление %% алла обещала, начиная уже с первого дня депозита, т.е в моём конкретном случае с 10-го марта. Поэтому мы с мужем посмотрим как будет на деле и после этого примем решение по этому поводу

Аналогично
vpchelko

Подякував: 19 раз.
Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 09:42

Alien написав:Вибачте я не згоден з твердженням, що "банк должен". Те до чого банки в підсумку населення привчили зовсім не "должен". Насправді нема такого обов'язкового поняття що

алла сплачує три дні проценти? от і назвала його триденним.
а те що ми звикли дивитись на дати - це також наша звичка і до чого нас привчили.
тому мене дивує що ви прокоментували нарахування відсотків але пропустили як банку називати депозит.

ЗІ
чи таки є обов’язкові правила як банки повинні називати депозити?
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 09:56

Кассандра написав:Согласна что то, о чём вы говорите - есть истина и общеизвестный факт. Но я не об этом хотела сказать, я сейчас говорю о недобросовестной рекламе от аллы - она обещала одни ставки по депо, а в результате выкатили совсем другие. Со сроком депо тоже прокол. Теперь я хочу увидеть что будет с начислением %%, потому как начисление %% алла обещала, начиная уже с первого дня депозита, т.е в моём конкретном случае с 10-го марта. Поэтому мы с мужем посмотрим как будет на деле и после этого примем решение по этому поводу

ИМХО прокол только с %%. да и то сомнительно что это прокол а не банальная очепятка когда кто то переслал инфу подчиненным.
меня сразу смутило было что выкатили два депозита с разным сроком (3 и 7 дней) и одним и тем же процентом (13%).
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 10:07

mephala написав:
  Alien написав:Вибачте я не згоден з твердженням, що "банк должен". Те до чого банки в підсумку населення привчили зовсім не "должен". Насправді нема такого обов'язкового поняття що

алла сплачує три дні проценти? от і назвала його триденним.
а те що ми звикли дивитись на дати - це також наша звичка і до чого нас привчили.
тому мене дивує що ви прокоментували нарахування відсотків але пропустили як банку називати депозит.

ЗІ
чи таки є обов’язкові правила як банки повинні називати депозити?

Ну, если есть замануха и она не в пользу потребителя, то это вполне обоснование обратиться к Лобайчук.
idealstorm

Подякували: 192 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 11:37

idealstorm
есть два банка. у обоих есть депо на три месяца.
первый дает честных три календарных месяца а второй 93 дня.
кстати есть такие же расклады и по годовым депо - есть кто дает честно год а есть 370 дней.
тоже повод писать? я не оправдываю банки - просто много че зависит от наших привычек и не имеет под собой нормативной или законодательной базы.

ЗЫ
знаю один банк который писал в буклетах название годовой депозит а реально оформлял 13 месяцев в договоре.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 12:26

А кто-то оформил "Швидкий" в четверг, 9 марта? Какая при этом дата окончания высвечивается, случайно не 13 марта?
Я вот вчера, в пятницу, открыл этот депозит, так дата окончания - 13.03 (понедельник) Может это из-за того, что третий день приходится на воскресенье?
Еще сегодня (на следующий день после открытия) показывает годовую процентную ставку - 0,01%. Это глюк или так задумано?
AZTECA

Подякував: 26 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 12:32

AZTECA написав:А кто-то оформил "Швидкий" в четверг, 9 марта? Какая при этом дата окончания высвечивается, случайно не 13 марта?

В четвер висвічувалась дата 12.03. А сьогодні у суботу 11.03.горить 15.03. (бо відмінити пролонгацію на вихідних вже не можна) і кількість днів 4 з 6. Тобто до закінчення триденного депо лишилось 4 дні. Ну хіба не оксюморон? Підтримка - агов - ваш банк хіба не суперечить власним умовам? ;)
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 12:45

Открыл сегодня еще 1 быстрый депозит - прогресс 4/3 дней.
vpchelko

Подякували: 51 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 бер, 2023 12:47

vpchelko написав:Открыл сегодня еще 1 быстрый депозит - прогресс 4/3 дней.

Зазвичай депо відкриті на вихідних у сенсі відкривались понеділком. Тому якщо вони вам заплатять за 4 дні то ще й непогано виглядає
Alien

Профіль

3
  #<1 ... 677678679680681 ... 1471>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість