Причому я думаю, що обивателям видається, що вся інфляція через війну в Україні, а про намальовані ковідні гроші призабули чи свідомо перевели стрілки.
Shaman написав:он Великобританія 21 сторіччя та 100 років тому - ніхто не переймається розмірами.
ТАК мислять лише диктатори, яким зірвало дах від всевладдя... так що швидше через сто років будуть лише згадувати, що колись була така імперія, як Раша
Ось в Британії не переймаються, а в РФ переймаються. І не тільки диктатор, а 50+% населення точно. Що буде через 100 років ви не знаєте, тому і не потрібно таке писати.
60-70 лет назад переймалися. И во Франции тоже. Когда-то писал об "имперском синдроме". Россия отстаёт в развитии от Запада и сейчас проходит то, что Запад уже давно пережил.
Дюрі-бачі написав:flyman Навіть в найбільш песимістичному варіанті Україна має підтримку до листопада цього року. В оптимістичному - безлімітна підтримка. Я вважаю, що підтримка буде - до виборів в США.
Вполне вероятно, что и после выборов. Даже если вдруг победит Трамп, то поведение после победы очень часто (практически всегда) отличается от поведения после. Помощь США объясняется объективными причинами, а не "благородством" каких-то конкретных политиков.
Трамп точно свернет поддержку, а вот второй кандидат от республиканцев на словах скорее только.
Дюрі-бачі написав:flyman Навіть в найбільш песимістичному варіанті Україна має підтримку до листопада цього року. В оптимістичному - безлімітна підтримка. Я вважаю, що підтримка буде - до виборів в США.
Zebra написав:
ЛАД написав:Вполне вероятно, что и после выборов. Даже если вдруг победит Трамп, то поведение после победы очень часто (практически всегда) отличается от поведения после. Помощь США объясняется объективными причинами, а не "благородством" каких-то конкретных политиков.
Трамп точно свернет поддержку, а вот второй кандидат от республиканцев на словах скорее только.
Кандидатка у президенти США від Республіканської партії Ніккі Гейлі виступила на захист продовження підтримки України. Вона наголосила, що програш розв'язаної Росії війни проти України може призвести до світової війни, проте зараз країни мають думати не про те, як розпочати цю війну, а як її запобігти. Гейлі заявила, що відповідь США на війну в Україні може вплинути на розвиток інших міжнародних ситуацій. Зокрема, стурбованість напруженістю між Китаєм та Тайванем. «Китай стежить за тим, що ми робимо стосовно України. Вони стежать, на кого ми наклали санкції. Вони дивляться, що до нас приєднуються інші країни. Якщо вони побачать, що ми залишаємося вірними Україні з нашими союзниками, вони утримаються від Тайваню. Це велике питання, чому все це має значення», – сказала вона. 3:29 p.m. ET, March 10, 2023 GOP presidential candidate Nikki Haley defends US support of Ukraine From CNN's Brian Rokus https://edition.cnn.com/europe/live-new ... index.html Панове, дивіться на війну глобальніше. Програш України - це неабиякий програш США на глобальній арені, тому цього не буде. Навіть республіканці розуміють
pesikot написав:1) Помощь США Украине будет свёрнута 2) У РФ есть Юані, поэтому РФ будет в шоколаде
1) 100% буде згорнута. 2) ПОКИ є Юані, то все непогано. Але вони витрачаються і можуть закінчитись. Питання в тому, яка з цих подій настане раніше. Я вірю, що ми переможемо до настання першої і після настання другої події.
Что будем считать помощью? Передача Украине конфискованных российских активов это вроде ж не помощь. Первая ласточка 5,4 млн уже есть, процесс медленно будет набирать обороты. Ленд-лиз это тоже вроде не помощь, а платная аренда. После начала передачи конфискованных активов будет под что давать в ленд-лиз.