Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 37503751375237533754 ... 15924>
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 17:26

ЛАД написав:
  Ой+ написав:
  yanyura написав:Давайте сравним обе стороны, обращая внимание и на количество обещаний, а также на "в процессе" (без цифр ваш скрин ни о чем):

Я не збирався взагалі співставляти, але казати що нічого нова влада не обіцяла, це не так. Виконання в %, то теж таке, можна ще і співставити важкість і значущість кожного, бо 1 може бути вагомішим за сотні чи і тисячі інших. Зараз хтось вчиться на своїх гірких помилках, але спокутувати приходиться всім. І треба мати і план оптимістичний, реалістичний, песимістичний.

Согласен.
Но практически единственное и основное невыполненное обещание это обещание мира.
Ну ещё о весенних посадках.
Но главное первое. Об этом уже писали.
А "посадки" вопрос серьёзный и за день не решается. Для этого нужно серьёзное переформатирование всего государства и общества.

Ага, знищення Констутуційног суду, переформатування влади під ОП (єслі чьо в нас парламентсько-президентська республіка), і ще купа порушень Конституції.
flyman

Подякував: 1618 раз.
Подякували: 2869 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 17:33

sashaqbl
Интересно читать. :)
У нас не хватало и не хватает не только Ольхи, но и снарядов старых образцов и просто патронов к стрелковому оружию. Почему Вы не предъявляете претензий к Порошенко? Он-то точно собирался воевать (и воевал). Производство патронов уж точно никакой сложности не представляет.
Остальное в моём ответе замнём? О влиянии полит. предпочтений промолчите?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 13 бер, 2023 17:43, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5376 раз.
Подякували: 4877 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 17:37

ЛАД написав:
  detroytred написав:Цих швейцарців фіг зрозумієш.
Нещодавно наголошували на скасування нейтралітету, такі промови лунали.
І бац отаке в результаті:
"«Надзвичайно небезпечно викидати ці фундаментальні принципи за борт зараз. Що стосується Швейцарії, війна не є частиною [нашої] ДНК. Позиція уряду зрозуміла. Це також відповідає моїй особистій позиції. Швейцарська зброя не повинна використовуватися у війнах», – заявив Берсе."
https://varta1.com.ua/news/prezident-ie ... 62227.html
В єдиних новинах ще вказали, що збираються утилізувати 39 ЗРК, як застарілі. Замість передачі Україні.
........

1. На "скасування нейтралітету" у Швейцарии не было ни слова, Вы что-то путаете. Речь шла о некотором изменении подходов к поставкам вооружений, но окончательного решения не было.
2. Мнение президента Швейцарии это только мнение. Он не принимает окончательного решения.
3. "Швейцарська зброя не повинна використовуватися у війнах" - логика не понятна. А где должна "використовуватися зброя"? В страйкболе?

Без образ. Я Вам спробую пояснити на цьому прикладі чому не виникає бажання обговорення з Вами.

Гугл Вам на допомогу.
Він Вам підкаже, що зміна підходів до постачання зброї - це і є відмова від нейтралітету.
Забиваєте: *Швейцарія скасування нейтралітету*.
І їжаку зрозуміло, що поки не категорична повна! відмова.

https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/shv ... 02509.html
https://ukrainian.voanews.com/a/shvejca ... 49915.html
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/366 ... i-zmi.html
І т.д.

Навіть більше можна сказати.
Що Швейцарія вже зробила крок всупереч своєму нейтралітету. В іншій сфері.
"Швейцарія уперше, всупереч своєму нейтралітету, вирішила застосувати проти Росії такі ж санкції, як і Європейський Союз."
https://www.radiosvoboda.org/a/shveytsa ... 28699.html

Ну і сприймати мою твердження "Нещодавно наголошували на скасування нейтралітету, такі промови лунали.", як прийняття кінцевого рішення --- це теж ...

Тобто мені прийшлось пояснювати кепочевидні речі, тому що Ви чомусь вирішили сприйняти мої твердження буцімто я взагалі не розумію тему, повний нуль.
І це не помилка моя або Ваша, а саме свідоме Ваше сприйняття моїх тверджень.

З.и. я поставив дійсно питання - чому Швейцарія зробила такі піруети?
Воно складне. Його можна обговорювати. Видвигати свої міркування, догадки.
Але копирсатися в кепочевидностях..., пояснювати, що я не дурень)))
Звиняйте.

І так по багатьом випадкам.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 17:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:У нас не хватало и не хватает не только Ольхи, но и снарядов старых образцов и просто патронов к стрелковому оружию. Почему Вы не предъявляете претензий к Порошенко? Он-то точно собирался воевать (и воевал). Производство патронов уж точно никакой сложности не представляет.
Остальное в моём ответе замнём? О влиянии полит. предпочтений промолчите

Нічого тут заминати. Так, я вважаю, що Порошенко був би кращим Президентом, ніж Зеленський.
Так, Порошенко теж просрав підготовку до війни.Не відновлено виробництво боєприпасів + були втрачені наявні склади, і це була величезна стратегічна перемога Росії.
Разом з тим, на відміну від вас, я не вихваляю Порошенка, "бо не втік".
І про з Шокіним, Яремою і Махніцьким - це реально у*** в тих умовах. у*** Порошенка, яке я не виправдовую "потребами в трансформації суспільства". Потрібна в першу чергу політична воля, тоді суспільство з часом трансформується.
UPD: Але при всіх про Порошенка, якщо порівняти ЗСУ зразка 17го року і ЗСУ зразка 14го року, а також ЗСУ 22 року з ЗСУ 19 року, то очевидно, хто і як готувався до війни.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 17:55

Я "не вихваляю" ни одного, ни второго.
Вы "не вихваляєте" Порошенко, но и не высказываете к нему претензий. Все претензии только к Зеленскому.
И Вы правильно пишете: "з часом". Для трансформации общества "час" нужен не маленький.
Считаете, что ЗСУ 22 року заметно хуже ЗСУ 19 року, да и ещё и "очевидно"? :shock:
Или опять: "Я не знаю можливостей ..., але впевнений"?

Я там немного дописал пост о "ссср клепал на 70% годового бюджета оружие". Возможно, Вы писали свой пост, не видя этого. Посмотрите и, если не лень, Ваши мысли по этому поводу.

P.s. О viewtopic.php?p=5553377#p5553377 Вы промолчите? Считаете всё правильно? И насчёт "мамы в Хайфе", и о многом другом?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 13 бер, 2023 17:58, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 17:56

otg написав:
  finuser521 написав:
Поки Арестович не почав злітати в кювет на поворотах.
С ракетой? Да согласен. Я вот до сих пор не пойму к чему он ляпнул. Вроде не дурак и должен был понимать последствия. Но кампания против него началась значительно раньше.

Арестович професійний п**дабол. Він взагалі порожнє місце.

sergey_sryvkin

Подякував: 645 раз.
Подякували: 674 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 18:00

ЛАД написав:Считаете, что ЗСУ 22 року заметно хуже ЗСУ 19 року, да и ещё и "очевидно"?
Или опять: "Я не знаю можливостей ..., але впевнений"?

Вважаю що з 14 по 17, навіть по 19, було якісне покращення можливостей ЗСУ.
З 19 по 22 цього не відбулося. Хоча причини в 21 році були. Підготовка до війни просрана.
Обєктивно, Зеленський з Арестовичем в перші дні війни дійсно зробили багато своїми відосіками. Але сумарно, на мою думку, просрано значно більше, аніж здобуто.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 18:00

sashaqbl
Давайте починати із бюджету. Вільха імовірно коштує тих самих 100 тис. доларів за ракету, як GMLRS при тому що вона втричі важча. 100 ракет, це десь 10 млн. доларів або близько 1% від всіх грошей на закупівлю озброєнь. В той же час було критично важливим купити перший дивізон Нептуна за 40 млн. доларів, або 4%, що й було доведено практикою. 3400 ракет -це 340 мільйонів доларів, або 34% від всіх закупівель озброєнь, що якось овердофіга. А були ще програма технічного обслуговування ракет Точка і Точка-У, якими влупили той самий УДК Саратов та ще мабуть багато чого, програма Буревій - модернізація Урагана, 40 км снаряди від КБ Південне до Града, якісь закупки озброєнь до 100 мм Рапіри та врешті решт гроші на знімання зі зберігання артилерійського озброєння для формування нових бригад після 2014 року. А ще була масова закупівля (біля 7000 ) ракет Стугна, якими теж багато чого спалили.
А ще була епідемія коронавірусу 2020-2021... Забули?
При цьому ми повертаємось до джерел - а чи готові всі сплачувати більше податків?
Чи готові радикально підвищити податки ФОП, як ключовий механізм оптимізації податків для великого бізнесу.
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 18:17

detroytred написав:......
Без образ. ... не виникає бажання обговорення з Вами.

У меня тоже.
Во времена, когда Вы были "марксистом" в Ваших ростах было больше логики.
Пример - Ваше видео о "Гвардии наступу" и его сравнение со словами Успіха и Бобюа.

З.и. я поставив дійсно питання - чому Швейцарія зробила такі піруети?

Вы здесь всё правильно пишете со ссылками на гугл.
Но вот при этих ссылках я не вижу никаких "пируэтов".
Пока что вижу только отсутствие окончательного решения.
Так что обсуждать можно пока что не "пируэты", а только позицию Швейцарии. Позиция довольно слабая. В 41-45 это было понятнее - в условиях полного окружения сложно принять сторону антигитлеровской коалиции, а сторону Гитлера тоже как-то чересчур. Сегодня ситуация не такая.
И поставки оружия это, возможно, и нарушение нейтралитета, но всё же не полное - это не участие в войне.

"Звиняйте."
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 13 бер, 2023 18:19

https://antikor.com.ua/articles/615296- ... ju_-_audio

Нардепи Тищенко та Негулевський розповіли про свої плани - "Захопити Мінекології, зрубати $200 млн і в Азію"
Востаннє редагувалось konstantin kirovograd в Пон 13 бер, 2023 18:20, всього редагувалось 1 раз.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 37503751375237533754 ... 15924>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему