detroytred написав:Ви змінили предмет. В вашій дискусії йшлося про немає бажання закінчувати війну (швидко), а не про немає бажання допомагати.
ничего я не менял, мир такой какой он есть, позиция "нам все должны" искажает представление о реальных процессах, поэтому у большинства вместо здорового оптимизма арестович головного мозга.
все ждут победы, все надеятся что западные танки ее принесут. Я сам был таким ждуном и верил что хаймарсы переломят ход войны. Но пока что, несмотря на огромные обьемы западной помощи, в 2023-2024 войне конца не видно.
Вероятность что западная помощь будет кратно увеличена - низкая, ту что есть выбиваем (или выпрашиваем) с трудом, отсюда вероятность что конфликт будет дипломатически заморожен на текущих (или каких то других позициях) - высокая.
detroytred написав:От тільки потреби Штати визначають самі.
а вы как хотите, чтобы штаты зарабатывали, а мы решали как им лучше заработанное потратить? Так никогда не было и не будет.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 15 бер, 2023 13:17, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777 написав:Тому не "нет возможностей", а "немає бажання". Той самий Байден не додав Україні 9 лярдів доларів які вже були виділені сенатом! Просто зажав.
еще один адепт посчитать чужие деньги и "нам все должны". Поэтому и плохо живём, потому что начиная с 1991 постоянно ждем какую то помощь. И обвиняем других в "немає бажання", когда ее не получаем. Это ущербная позиция, типа 30ти летнего сына, который клянчит у мамы денег.
это ваш вывод, зачем вы манипулируете? Я не говорю що "нам все должны", я говорю "немає бажання" і все. Це просто констатація ФАКТУ. Ось Бразилія нам не помагає. Я ж не говорю що Бразилія "нам должна", але у Бразилії немає бажання нам помагати - це факт.
detroytred написав:Ви змінили предмет. В вашій дискусії йшлося про немає бажання закінчувати війну (швидко), а не про немає бажання допомагати.
ничего я не менял, мир такой какой он есть, позиция "нам все должны" искажает представление о реальных процессах, поэтому у большинства арестович головного мозга, все ждут какой то победы, все надеятся что западные танки ее принесут. А пока что, несмотря на огромные обьемы западной помощи, войне конца и края не видно. Вероятность что помощь будет кратно увеличена - низкая. отсюда вероятность что конфликт будет заморожен на текущих или еще менее выгоднях для нас позициях - высокая.
Так саме на світ, який є, вказав опонент. Що в цьому світі на даний момент швидкість закінчення війни визначається постачанням зброї. Партнерами.
Зобов'язання виникають звідки???? На чому????? З визнання зобов'язань самим цим зобов'язаним. Цитат, де Штати визнають свої зобов'язання, я наводив чимало. Саме з цього витікає, що повинні. А не з того, що комусь здається або хочеться так вважати. Тобто партнери самі взяли на себе функцію бути повинними Україні. Навіть пояснили чому! Тому що інакше їм буде дорожче. Так прямо й визнають.
По буквах: Андреа Калан: Ви говорите про гроші, а ми дивимося на життя людей. Це не можна порівнювати.
Ми готові допомагати. Це може бути недешево. Але якщо ми не допомагатимемо, це буде ще дорожче. Тому ми продовжуватимемо допомагати сьогодні, завтра, до кінця війни і після неї, бо після цієї війни Україна потребуватиме відновлення. https://www.bbc.com/ukrainian/features-64705676
vitaliian написав: Поэтому и плохо живём, потому что начиная с 1991 постоянно ждем какую то помощь.
Тому що боремось з дуже сильним(точніше дуже великим) суперником. Це нормально - просити допомогу. Під час 2СВ навіть такі монстри як Франція і СРСР просили допомоги. І нічого, не цурались цього чомусь.
andrijk777 написав:Я не говорю що "нам все должны", я говорю "немає бажання" і все
приведу пример, у вас не хватает на еду, а у соседа с финансами все хорошо, обедает в ресторанах, ездит на такси.
Вы просите занять пару сотен на пропитание, он говорит сорянь нет возможностей. Номальный человек начинает что то думать. Человек с иждивенческой позицией начинает искать виноватого, оправдания и причины, "возможность у вас есть, я видел как вы ужинаете в ресторанах, нет желания". Что это уточнение меняет? От того что у него нет желания, а возможность есть, у вас стало больше денег?
Этот софизм - уход от решения реальной проблемы.
detroytred написав:Цитат, де Штати визнають свої зобов'язання, я наводив чимало. Саме з цього витікає, що повинні.
переносим этот пример на кейс про соседа, когда то он вам сказал, ничего страшного я помогу, голодать не будете. А потом сказал соряньте, нет возможностей. ваши действия? Ругань и матюки из списка сразу исключаем.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 15 бер, 2023 13:29, всього редагувалось 1 раз.
vitaliian написав: Поэтому и плохо живём, потому что начиная с 1991 постоянно ждем какую то помощь.
Тому що боремось з дуже сильним(точніше дуже великим) суперником. Це нормально - просити допомогу. Під час 2СВ навіть такі монстри як Франція і СРСР просили допомоги. І нічого, не цурались цього чомусь.
+100 Це був би повний абсурд, якщо б ми не просили допомоги. От тоді нас би точно ніхто з партнерів не зрозумів.
detroytred написав:Мова була про що? Про фактичні наміри та дії партнера. Що по факту роблять Штати. Для закінчення війни. Треба ... Але Штати не надають
когда то давно я сказал, партнеры дают ровно столько чтобы мы не проиграли. Что мы сейчас и наблюдаем, разгрома ВСУ нет. Но война затягивается на годы.
просить да нормально, ныть что дают недостаточно - ненормально.
andrijk777 написав:Я не говорю що "нам все должны", я говорю "немає бажання" і все
приведу пример, у вас не хватает на еду, а у соседа с финансами все хорошо, обедает в ресторанах, ездит на такси.
Вы просите занять пару сотен на пропитание, он говорит сорянь нет возможностей. Номальный человек начинает что то думать. Человек с иждивенческой позицией начинает искать виноватого, оправдания и причины, "возможность у вас есть, я видел как вы ужинаете в ресторанах, нет желания". Что это уточнение меняет? От того что у него нет желания, а возможность есть, у вас стало больше денег?
Этот софизм - уход от решения реальной проблемы.
Дуже філософське питання. "Номальный человек начинает что то думать." Так я можу подумати просто вбити/пограбувати сусіда. Чому ні? Навіщо мені працювати, якщо є значно легший спосіб. Між іншим цей "спосіб" використовує людство тисячоліттями. І сусід, лежачи в лікарні чи в морзі сильно пожаліє що сказав "сорянь нет возможностей". Краще б він знайшов можливості. Але це вже будуть його проблеми, а не мої, я буду за вкрадені гроші обідати в ресторані.