| 

|   | Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:14   somilitark написав: нажаль потім будуть такі ж розумні "як моя дружина потім" і корити себе, чому не продали коли було всього навсього мінус 30% від жирного 2021-го , не всі можуть добавити 1+1 і змоделювати ситуацію, це дійсно важко.
 прикольноЖИРНЫЙ 21й   ковид, локдаун, "ввп писец", "мы все умрем", "трупы на улицах" и т.д. забавно но у некоторых "экспертов" память как у ракушки    надеюсь вы сложили 1+1 и уже всю недвигу выставили на продажу? или опять "семейный совет" мешает? 

Прохожий

Повідомлень: 14182З нами з: 05.06.13Подякував: 926 раз.Подякували: 1455 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:15 

airmax78 написав:  reus написав: Не знаю как -45% на сегодня, но с дисконтом -20% недавно ушла ФК2 2к. квартира с ремонтом. #ясчитаючтодорого  #ябынебрал
 Кто не купит с дисконтом в 20% - купит с премией в 20%, но папизже .
 Лет через 10. Если раньше, то я не против. 

reus

Повідомлень: 4562З нами з: 21.03.12Подякував: 430 раз.Подякували: 1499 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:16 

Прохожий написав: "Таким чином можна порахувати приблизну реальну вартість житла на сьогодні: якщо адекватне співвідношення кількість оренд до вартості це 100-120-150, то одиничка з ремонтом повинна коштувати від 15 000 до 22500, а не 60.
 "
 Якщо ви не зрозуміли про що мова то погугліть. Завжди в усіх странах вираховують показник скільки оренд дорівнює вартості житла. Показник 350 і більше може бути тільки в курортних і дуже розвинутих фінансових центрах, з мінімальними іпотечними ставками та дуже високим припливом спекулятивних інвестицій в нерухомість. У нас на носі дефолт, тому ніяких кредитів взагалі не може бути апріорі, но навіщо вам такі "високі матерії", краще будете чекати Міракс і Генезіс, ось це достойні інвестиції... 

somilitark

Повідомлень: 13351З нами з: 30.12.09Подякував: 708 раз.Подякували: 3865 раз. 

Профіль

5

5

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:20 

Прохожий написав:  somilitark написав: нажаль потім будуть такі ж розумні "як моя дружина потім" і корити себе, чому не продали коли було всього навсього мінус 30% від жирного 2021-го , не всі можуть добавити 1+1 і змоделювати ситуацію, це дійсно важко.
 прикольноЖИРНЫЙ 21й   ковид, локдаун, "ввп писец", "мы все умрем", "трупы на улицах" и т.д. забавно но у некоторых "экспертов" память как у ракушки    надеюсь вы сложили 1+1 и уже всю недвигу выставили на продажу? или опять "семейный совет" мешает?
 Так, 2021-й був дуже жирний по цінам, ми говорим про цифри чи про новини з телебачення? А мені немає що продавати, в одній квартирі живу я  з своєю сімїєю, в іншій син з дружиною. Так що мені до лампади ті ціни, головне поточні доходи, а ось вони рухнули... І напевне не я один такий, рівень цін на орендну нерухомість   відображає стан справ в економіці і демографії. 

somilitark

Повідомлень: 13351З нами з: 30.12.09Подякував: 708 раз.Подякували: 3865 раз. 

Профіль

5

5

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:27 

somilitark написав: У нас на носі дефолт, тому ніяких кредитів взагалі не може бути апріорі, но навіщо вам такі "високі матерії", краще будете чекати Міракс і Генезіс, ось це достойні інвестиції...
 Кто сказал что человек не выскочил. Хотя не из всех. Прохожий Миракс особо интересен. Всё ещё с Вами? 

stm

Повідомлень: 6020З нами з: 04.03.15Подякував: 73 раз.Подякували: 680 раз. 

Профіль

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:29 

somilitark написав: Так, 2021-й був дуже жирний по цінам, ми говорим про цифри чи про новини з телебачення?А мені немає що продавати, в одній квартирі живу я  з своєю сімїєю, в іншій син з дружиною. Прохожий написав:  somilitark написав: нажаль потім будуть такі ж розумні "як моя дружина потім" і корити себе, чому не продали коли було всього навсього мінус 30% від жирного 2021-го , не всі можуть добавити 1+1 і змоделювати ситуацію, це дійсно важко.
 прикольноЖИРНЫЙ 21й  ковид, локдаун, "ввп писец", "мы все умрем", "трупы на улицах" и т.д. забавно но у некоторых "экспертов" память как у ракушки    надеюсь вы сложили 1+1 и уже всю недвигу выставили на продажу? или опять "семейный совет" мешает?
 Так що мені до лампади ті ціни, головне поточні доходи, а ось вони рухнули... І напевне не я один такий, рівень цін на орендну нерухомість   відображає стан справ в економіці і демографії.
 Я говорю про "аналитику" на данной ветке в 21м почитайте архив(поэтому про память и написал), будет весело    кстати вы могли бы пожить в 1й квартире, вторую продать а через годик откупить с профитом 30-40% и поправить финансовой положение как "сложивший 1+1" ) 

Прохожий

Повідомлень: 14182З нами з: 05.06.13Подякував: 926 раз.Подякували: 1455 раз. 

Профіль

1

1

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:33   airmax78 написав: Не просто ж так Реус не захотів далі випробувати долю і чекати на стрімкий домкрат. При тому що він стверджував що йому і так було де жити. PS Не слухайте Реуса - дивиться за тим що він робить. Слова залишаться словами.
 Я не рекомендую на мене орієнтуватися, тому, що можете влізти в халепу  втратите кошти. У свій час я продав ФК1 за дуже пристойні кошти, зараз  практично за ті самі гроші купив на багато крутішу хату, але в країні йде повномасштабна війна і я усвідомлюю, що можна втратити все. Якщо не дай Бог це трапиться, то я  до цього морально готовий і не буду жебраком.  Рекомендую дочекатися нашої перемоги,  тоді будуть і ціни привабливі і вибір великий. 

reus

Профіль

1

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:39 

somilitark написав:  airmax78 написав: PS Не слухайте Реуса - дивиться за тим що він робить. Слова залишаться словами.
 Середня тривалість життя чоловіка в Неньці(без врахування війни) складає 60.5 років. Якщо Реус вже пенсійного віку і йому скоріш за все вже більше 65-ти, то чого йому чекати? Одну жіночку з косою( не ЮВТ)? Так що Реус молодець, і в нього буде як в тому анекдоті, коли вскривали заповіт одного багато дідуся і в ньому були написані мудрі слова, що я був при власному розумі і всі свої гроші витратив сам і на себе)))
 Мені трішки більше за 50-т.  Життя  тільки починається    Планів дуже багато. 

reus

Профіль

1

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:45 

reus написав:  airmax78 написав: Не просто ж так Реус не захотів далі випробувати долю і чекати на стрімкий домкрат. При тому що він стверджував що йому і так було де жити. PS Не слухайте Реуса - дивиться за тим що він робить. Слова залишаться словами.
 Я не рекомендую на мене орієнтуватися, тому, що можете влізти в халепу  втратите кошти. У свій час я продав ФК1 за дуже пристойні кошти, зараз  практично за ті самі гроші купив на багато крутішу хату, але в країні йде повномасштабна війна і я усвідомлюю, що можна втратити все. Якщо не дай Бог це трапиться, то я  до цього морально готовий і не буду жебраком.  Рекомендую дочекатися нашої перемоги,  тоді будуть і ціни привабливі і вибір великий.
 Ага, навкруги все збс, всі святкують і ціни нижче плінтуса. Завжди саме так і буває. 

airmax78

Повідомлень: 42966З нами з: 25.10.12Подякував: 988 раз.Подякували: 5355 раз. 

Профіль

1

Додано: Сер 15 бер, 2023 19:48 

Для порівняння, Дніпропродам квартиру трехкомнатную в ЖК «Баку».  Свежий евроремонт , мебель , техника , один парень арендатор платит 16000 грн аренды (аренда занижена, потому что квартира в продаже ), переуступка. 77 кВ.м. Шикарный вид на Днепр. 20/22. 83000 дол без торга . Собственник.
 Продам свою квартиру в Ривер Парк. 9 этаж/12 этажного дома, 56 кв м , окна во двор, 16 секция, спланирована в спальню и кухню-студию, полностью с мебелью и техникой, автономное газовое отопление.
 Цена 75000$
 050-529-3978 Вайбер
 Новая цена!!!!-1000грн
 Сдается 1к квартира в ЖК Атлант
 54 м²
 11/11 эт.
 Автономное  газ  отопление.
 Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой.
 Спланирована в кухню-студию.
 Дети от 10 лет
 Цена 14.500+ком
 0660645992 Олег
 Сдам 3к  ЖК Затышный
 ( Мандрыковская 234 )
 Новый дизайнерский ремонт
 Автономное электроотопление ( теплый пол )
 Этаж 9/9.
 67 кВ.м.
 Кухня-студия и 2 отдельные спальни и гардероб
 Цена 30 000 + к.у. ( торг )
 0660645992 Олег
 Аренда!
 ЖК Бартоломео
 17/25 этаж
 50 м2
 Полный комплект мебели и техники
 Низкие к/у
 22.000 грн/мес

📲Евгений 0662790625
 п.с. или посмотреть самим на олх

Vadim_

Повідомлень: 4021З нами з: 23.05.14Подякував: 623 раз.Подякували: 510 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 25354 | 17281692 |  |  
      | 
         | 1380 | 6780139 |  |  
      | 
         | 3 | 80507 | Пон 11 жов, 2021 17:05_Klim
 |  |