Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
ukr0014959 написав:Маю 250k на рахунках, коли дадуть перс менеджера?
Напишите на бумаге жалобу в банк: выполнил все условия а персмена нет (указать отделение). Мне в течении месяца прислали бумажный ответ с телефоном персмена А то они могут долго чухаться: высчитывать коофициенты, подводить квартальные итоги...
PS щодо мене ... поки інфляція більше за 100 грн в місяць комісії які я плачу банку за кредит 26 тис грн я вважаю що я для банку збитковий клієнт, тому що інтерченж ( комісії по моїх витратах) в місяць навряд чи перекривають інфляцію 100 грн це 0,38% в міс від 26000 , тобто за користвування кредитом в 26000 грн я плачу 0,38% в міс ... або близько 4,6 % в рік ... чи я щось не вірно рахую ? скілкьи в нас офіційна інфляція гривні ? 30% ? нехай ще 1% комісії банк на мені заробляє , але той же 1% кешбеку я забираю
cohan написав:что-то maudau так поучаствовал в акции что убрал оплату картой вообще
Возможность оплаты картой зависит от состава заказа. Условно говоря - от набора товаров (скорей всего, там или от складов, или от поставщиков зависимость).
cohan написав:что-то maudau так поучаствовал в акции что убрал оплату картой вообще
Возможность оплаты картой зависит от состава заказа. Условно говоря - от набора товаров (скорей всего, там или от складов, или от поставщиков зависимость).
согласен с Вами закономерности не выявил, уже и так и сяк и новый акк, один раз мигнуло, и потом шиш- никаких карт, даже просто по одному товару... в общем грустновато
но да, логика убирания карты непонятна, может не действует на товары со скидками, но нет , прошлые разы было