Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
  #<1 ... 687688689690691 ... 1488>

Оцініть обслуговування в цьому банку та обґрунтуйте свою оцінку

Sense Bank 3.5 5 106
1- Дуже погане. Грубіянили тощо.
12%
13
2- Погане. Некомпетентне.
8%
9
3- Задовільне. Хотілося б краще.
17%
18
4- Добре. Як і повинно бути.
40%
42
5- Відмінне. Дуже сподобалося.
23%
24
Всього голосів : 106
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:09

Re: Sense Bank

В Сенсі депо поточним днем відкривається до 23:45.
СЕП працює 23/7

Фінмон не злий, але це залежить від Анкети )
От Фрод буває тупим в часто лочить у новачків тягнучки з Мумби, Райфу, Моні... навіть з Порі )

Вперде!
Востаннє редагувалось Amethyst в П'ят 17 бер, 2023 17:18, всього редагувалось 1 раз.
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 512 раз.
Подякували: 1326 раз.

Профіль

4
1
1
11
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:17

Sense Bank написав:Alien Такі строки зараз через обмеження логістики. Ми вже зробили крок та зменшили тривалість замовлення до 5 робочих днів, у разі можливості видаємо за 5 календарних днів, в тому числі день в день якщо є наявна сума. В середньому по ринку зараз такі обставини, у майбутньому звичайно переглянемо як тільки ситуація покращиться
Анастасія

Анастасіє ви мені пробачте але "обмеження логістики" - це все пречудова локшина на вуха тим, хто не має поняття на тому як працює "банківська логістика", скільки часу треба щоб підкрипити готівкою будь яке відділення банку в неокупованій частині Україні, та скільки часу у нормальних банках проходить від моменту подачі заявки клієнта до її виконання (причому якщо це депозит - усе робиться до часу його закінчення). На Вашу жаль я усе це знаю та розумію. Тому просто 1 питання яке зводить нанівець сенс усього того, що ви вище написали:

Якщо проблема дійсно лише в "логістиці" та банку з його "логістикою" треба дійсно 5 (хоч робочих, хоч календарних) днів на виконання заявки клієнта, то чому банк не приймає заявку клієнта за 5 робочих (або календарних) дні до закінчення депозиту?

Дайте будь ласка обґруновану відповідь на це питання. Адже все фантастично просто - якщо ви так піклуєтесь про клієнта, як пишете Ви або "лорд" - то зробіть так щоб терміни заявки були достатні і для вашої "логістики" і враховували інтереси клієнта. Чи може ви не достатньо відверті і реальна причина не в логістиці? ;) То я ж і це розумію. Тому не треба хитрувати та вважати себе розумнішими за інших, бо не все те що пише підтримка банку тут та на інших ресурсах - є істиною. І багато людей, що Вас читає це розуміє
Alien

Подякував: 72 раз.
Подякували: 721 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:21

Дядьку, ну пожалійте Анастасію, ну нема ж нічого іншого у темниках у відповідь на ваше слушне питання.
Ну це така політика керівництва, хай їм грець!
65 банків мають логістику, ну а от 66 не повезло <сарказм>
Amethyst

Профіль

4
1
1
11
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:23

Amethyst написав:В Сенсі депо поточним днем відкривається до 23:45.
СЕП працює 23/7
а чужой р2р проведут моментом, даже после 18:00 ?
и далее - открытие с этой карты депо будет без теховера?
flysoulfly

Подякував: 1906 раз.
Подякували: 330 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:26

flysoulfly написав:
СЕП працює 23/7

По пакетному Вайту все буде без проблем - там може бути овер але він по тарифам картки абсолютно безпечний для клієнта (за нього не передбачені санкції). Тому як тільки збільшиться авторизаційний залишок по картці - система вам відкрити депо дасть і це не матиме негативних наслідків
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:31

flysoulfly написав:
СЕП працює 23/7
заскоки по р2р бувають, навіть по свому р2р. І на Пакетній може бути і овер, хоча вже рікяк кажуть, що не може )
Ну тоді в Чат можна скаржитися )
Відкрийте Хамелеон, жижитал, миттєва. Сьогодні там не дають кредліміту, зате вона заточена під Сенс - все миттєво)
Не забудьте перекинулися на пуші, бо смски платні.
Amethyst

Профіль

4
1
1
11
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:33

Amethyst написав:Дядьку, ну пожалійте Анастасію, ну нема ж нічого іншого у темниках у відповідь на ваше слушне питання.
Не винуватий я :oops: я взагалі писав спочатку "лорду" - сподівався, на його благородне походження, але він бач чомусь за спідницю вирішив сховатись. :shock:
Анастасіє - я перепрошую, я не настільки злий, просто трохи дістало коли Ваші колеги намагаються представляти, що порушення конституційного права клієнта, яким лишаються обмеження вашого банку по суті, це благо і досягнення банку - бо наразі порушення триває вже не 10, а лише 5 днів. Вибачте наболіло - не люблю коли так відверто глузують з клієнтів, кажучи на чорне біле.:cry:
Alien

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:34

flysoulfly Ну табличка не наша тому важко буде порівняти, але з врахуванням що зазначено комісію за переказ - тоді так, це Вайт.

Ліміти додатку на перекази р2р - 29999 грн за одну операцію/50000 доба/місяць 100 тис, тобто окремо існує кількість операцій(загальна) і не прив'язана до суми. По СЕП все вірно ліміти такі, більш детально в статті: https://help.sensebank.com.ua/hc/uk-ua/ ... 0017189360

- Фін моніторинг в середньому це 400 тис/місяць.
- СЕП зарахування відбувається день в день, але все в першу чергу залежить від банку відправника так як не всі банки відправляють день в день/або не 23/7 як по СЕП.
- Для фізичних осіб оформлення день в день з 00:00 до 23:45, ФОП - з 00:00 до 17:45, в інший час або вихідні - оформлення наступним робочим днем.
- Відсотки нараховуються з наступного календарного дня після оформлення/поповнення коштів на депозит.
Анастасія
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 185 раз.
Подякували: 1424 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:42

Alien Скажу напряму та без якихось формальностей. Зараз через війну є проблеми з видачею валюти, логістика та багато інших сукупних питань. Я робила порівняльну характеристику, і зараз в багатьох банках немає 100% видачі день в день. (в залежності від міста)
У нас в ДКБО стоїть 5 робочих днів, такі строки погодили. Ситуація зараз дозволяє видавати кошти до 5 календарних. Якщо сума не досить велика - день в день.
Не кажу, що це кордони бажань клієнтів і ми супер молодці, але ми працюємо над цим, і це як перший крок у вирішенні цього питання. Далі буде краще, я впевнена.
Анастасія
Sense Bank
Представник банку

Подякував: 185 раз.
Подякували: 1424 раз.

Профіль

2
2
2
Повідомлення Додано: П'ят 17 бер, 2023 17:49

Sense Bank написав:Alien Скажу напряму та без якихось формальностей. Зараз через війну є проблеми з видачею валюти, логістика та багато інших сукупних питань. Я робила порівняльну характеристику, і зараз в багатьох банках немає 100% видачі день в день. (в залежності від міста)
У нас в ДКБО стоїть 5 робочих днів, такі строки погодили. Ситуація зараз дозволяє видавати кошти до 5 календарних. Якщо сума не досить велика - день в день.
Не кажу, що це кордони бажань клієнтів і ми супер молодці, але ми працюємо над цим, і це як перший крок у вирішенні цього питання. Далі буде краще, я впевнена.
Анастасія

Анастасіє - добре - давайте я повірю, що наразі логістика "готівкового обігу" дійсно потребує 5 робочих днів (хоча мій власний досвід отримання валюти у прифронтовому Запоріжжі доводить зворотнє на прикладі щонайменше 10 різних банків в яких я отримував готівкову валюту за останні півроку), але ви так і не відповіли на моє питання. А в моєму повідомленні саме воно було визначальним (а не логістика). Отже з вашого дозволу я знову його продублюю:

Якщо проблема дійсно лише в "логістиці" та банку з його "логістикою" треба дійсно 5 (хоч робочих, хоч календарних) днів на виконання заявки клієнта, то чому банк не приймає заявку клієнта за 5 робочих (або календарних) дні до закінчення депозиту?
Alien

Профіль

3
  #<1 ... 687688689690691 ... 1488>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей