В Сенсі депо поточним днем відкривається до 23:45.
СЕП працює 23/7
Фінмон не злий, але це залежить від Анкети )
От Фрод буває тупим в часто лочить у новачків тягнучки з Мумби, Райфу, Моні... навіть з Порі )
Вперде!
|
|
![]() Re: Sense Bank В Сенсі депо поточним днем відкривається до 23:45.
СЕП працює 23/7 Фінмон не злий, але це залежить від Анкети ) От Фрод буває тупим в часто лочить у новачків тягнучки з Мумби, Райфу, Моні... навіть з Порі ) Вперде! Востаннє редагувалось Amethyst в П'ят 17 бер, 2023 17:18, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Анастасіє ви мені пробачте але "обмеження логістики" - це все пречудова локшина на вуха тим, хто не має поняття на тому як працює "банківська логістика", скільки часу треба щоб підкрипити готівкою будь яке відділення банку в неокупованій частині Україні, та скільки часу у нормальних банках проходить від моменту подачі заявки клієнта до її виконання (причому якщо це депозит - усе робиться до часу його закінчення). На Вашу жаль я усе це знаю та розумію. Тому просто 1 питання яке зводить нанівець сенс усього того, що ви вище написали: Якщо проблема дійсно лише в "логістиці" та банку з його "логістикою" треба дійсно 5 (хоч робочих, хоч календарних) днів на виконання заявки клієнта, то чому банк не приймає заявку клієнта за 5 робочих (або календарних) дні до закінчення депозиту? Дайте будь ласка обґруновану відповідь на це питання. Адже все фантастично просто - якщо ви так піклуєтесь про клієнта, як пишете Ви або "лорд" - то зробіть так щоб терміни заявки були достатні і для вашої "логістики" і враховували інтереси клієнта. Чи може ви не достатньо відверті і реальна причина не в логістиці? ![]() ![]() Re: Sense Bank Дядьку, ну пожалійте Анастасію, ну нема ж нічого іншого у темниках у відповідь на ваше слушне питання.
Ну це така політика керівництва, хай їм грець! 65 банків мають логістику, ну а от 66 не повезло <сарказм>
![]() По пакетному Вайту все буде без проблем - там може бути овер але він по тарифам картки абсолютно безпечний для клієнта (за нього не передбачені санкції). Тому як тільки збільшиться авторизаційний залишок по картці - система вам відкрити депо дасть і це не матиме негативних наслідків ![]() заскоки по р2р бувають, навіть по свому р2р. І на Пакетній може бути і овер, хоча вже рікяк кажуть, що не може ) Ну тоді в Чат можна скаржитися ) Відкрийте Хамелеон, жижитал, миттєва. Сьогодні там не дають кредліміту, зате вона заточена під Сенс - все миттєво) Не забудьте перекинулися на пуші, бо смски платні. ![]() Re: Sense BankНе винуватий я ![]() ![]() Анастасіє - я перепрошую, я не настільки злий, просто трохи дістало коли Ваші колеги намагаються представляти, що порушення конституційного права клієнта, яким лишаються обмеження вашого банку по суті, це благо і досягнення банку - бо наразі порушення триває вже не 10, а лише 5 днів. Вибачте наболіло - не люблю коли так відверто глузують з клієнтів, кажучи на чорне біле. ![]() ![]() flysoulfly Ну табличка не наша тому важко буде порівняти, але з врахуванням що зазначено комісію за переказ - тоді так, це Вайт.
Ліміти додатку на перекази р2р - 29999 грн за одну операцію/50000 доба/місяць 100 тис, тобто окремо існує кількість операцій(загальна) і не прив'язана до суми. По СЕП все вірно ліміти такі, більш детально в статті: - Фін моніторинг в середньому це 400 тис/місяць. - СЕП зарахування відбувається день в день, але все в першу чергу залежить від банку відправника так як не всі банки відправляють день в день/або не 23/7 як по СЕП. - Для фізичних осіб оформлення день в день з 00:00 до 23:45, ФОП - з 00:00 до 17:45, в інший час або вихідні - оформлення наступним робочим днем. - Відсотки нараховуються з наступного календарного дня після оформлення/поповнення коштів на депозит. Анастасія
![]() Alien Скажу напряму та без якихось формальностей. Зараз через війну є проблеми з видачею валюти, логістика та багато інших сукупних питань. Я робила порівняльну характеристику, і зараз в багатьох банках немає 100% видачі день в день. (в залежності від міста)
У нас в ДКБО стоїть 5 робочих днів, такі строки погодили. Ситуація зараз дозволяє видавати кошти до 5 календарних. Якщо сума не досить велика - день в день. Не кажу, що це кордони бажань клієнтів і ми супер молодці, але ми працюємо над цим, і це як перший крок у вирішенні цього питання. Далі буде краще, я впевнена. Анастасія
![]()
Анастасіє - добре - давайте я повірю, що наразі логістика "готівкового обігу" дійсно потребує 5 робочих днів (хоча мій власний досвід отримання валюти у прифронтовому Запоріжжі доводить зворотнє на прикладі щонайменше 10 різних банків в яких я отримував готівкову валюту за останні півроку), але ви так і не відповіли на моє питання. А в моєму повідомленні саме воно було визначальним (а не логістика). Отже з вашого дозволу я знову його продублюю:
|
|