Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 38093810381138123813 ... 14458>
Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 20:21

detroytred

Медсестру не направляли на передовую вообще ни с согласия, ни без согласия. Противоречия в словах Маляр и тесте суда нет.

Я понимаю, что в санаториях медсестрам платят мало, поэтому есть желание занять штатную клетку военной медсестры с соответствующим окладом и отсидеться во Львове. Но эти штатные клетки нужны в госпиталях и медпунктах в зоне боевых действий. С передовой бойцов могут вынести без них, никто насильно тянуть на себе бойца женщину не заставляет.
Камикадзе

Подякував: 589 раз.
Подякували: 954 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 20:23

Камикадзе написав:detroytred

Медсестру не направляли на передовую вообще ни с согласия, ни без согласия. Противоречия в словах Маляр и тесте суда нет.

Я понимаю, что в санаториях медсестрам платят мало, поэтому есть желание занять штатную клетку военной медсестры с соответствующим окладом и отсидеться во Львове. Но эти штатные клетки нужны в госпиталях и медпунктах в зоне боевых действий. С передовой бойцов могут вынести без них, никто насильно тянуть на себе бойца женщину не заставляет.

Звідки Ви це все взяли?))))))))))

Я прочитав, що направляли.
І навіть судили. Штраф дали.

"Личаківський районний суд Львова оштрафував на 102 тисячі гривень військову медсестру зі Львова, яка відмовилась виконати наказ начальника та не поїхала у службове відрядження у зону бойових дій. Про це пише zaxid.net."
https://varta1.com.ua/news/u-lvovi-zasu ... 62249.html

От читаю, написано -- направляли, судили, дали штраф.
Звідки Ваші заперечення?????????
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 19 бер, 2023 20:30, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 20:24

sashaqbl написав:
  drevlyanin написав:Особисто знаю людей, котрі за кілька секунд, поки ціль перебуває в полі зору, втигають зробити 2-4 постріли і збити 2-3 а інколи і 4 цілі! Ну і організувати їх та забезпечити потрібною зброєю мають все ж таки не Шмідти.

Ви справді вважаєте, що стрільба з дробовика на відстань 20 метрів по качці, яка летить 70 км/год і стрільба з ДШК на відстань 500 метрів по ціли, яка летить 250 км/год - це одне й те ж?

О-о-о, відчувається що ви, окрім інших галузей, ще й експерт-мисливець. :wink: Але є тут кілька невідомих(чомусь) вам моментів:
1) у найрозповсюдженішего Шахеда переважна більшість джерел вказують крейсерську швидкість не 250 а 180-185 км/год;
2) качка, мабуть єдино відомий вам мисливський птах, розвиває швидкість 70-90 км/год і рідко підпускає мисливця на улюблені вами 20 метрів, частіще доводиться стріляти на перельотах на 35-40+;
3) птахи часто змінюють траекторію та швидкість польоту, особливо коли помічають люлину а Шахед шмаляє в основному по прямій і не реагує на стрільця;
4) кутові розміри Шахеда на відстані 200м і Чирка на 30 будуть приблизно однакові;
5) час знаходження птаха на віддалі пострілу складає до 5-7 секунд і з'являється він як правило несподівано, для Шахеда цей час десь у двічі більший і він видає себе завчасно голосним звуком;
6) висота польоту Шахеда не 500 і навіть не 300 метрів, тому зовсім не обов'язково намагатися поцілити в нього з півкілометра;
7) вартість відновлення пошкодженої електростанції, трансформатора на 750 кВ та інших важливих об'єктів, не говорячи вже про людські життя, не йде ні в яке порівняння навіть з десятком бандеромобілів з кулеметами, до того ж такі авто з навченими екіпажами можуть знадобитися й для інших завдань під час війни.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 20:31

detroytred

Читайте внимательно что пишите, не будет таких ляпов.
Ее направляли в зону боевых действий, а не на передовую. Это разные понятия. Я почти год провел в зоне боевых действий, но никогда не был на передовой. Аналогично артиллеристы и многие другие никогда не были на передовой, хотя находятся в зоне боевых действий.
Маляр говорила только про передовую, вы необоснованно обвиняете ее во лжи.

Смотрите Перечень территорий, на которых ведутся боевые действия, он утверждается Мининтеграцией.
Камикадзе

Подякував: 589 раз.
Подякували: 954 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 21:02

Камикадзе написав:
Ее направляли в зону боевых действий, а не на передовую. Это разные понятия. Я почти год провел в зоне боевых действий, но никогда не был на передовой. Аналогично артиллеристы и многие другие никогда не были на передовой, хотя находятся в зоне боевых действий.

Смотрите Перечень территорий, на которых ведутся боевые действия, он утверждается Мининтеграцией.

можно ли исходя из ваших пояснений и следующего текста
І не направляють без їхньої згоди на передній край.

сказать, шо без согласия на передний край не отправляют, а в зону боевых действий могут ?
pilker

Подякував: 1 раз.
Подякували: 67 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 21:05

drevlyanin

https://bastion.tv/iranski-inzheneri-vi ... per_n53433
Іранські інженери відтворили американський БПЛА «MQ-9 Reaper»

Зображення
"Kaman 22" - "MQ-9 Reaper"
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 21:06

detroytred написав:Ну і для дебілів цвях у тупі бошки (бо навіть не можуть два речення осилити з цитати нещодавньої заяви, а лізуть з голослівними образами, тоді даю цитату і посилання на заяву від серпня):

""Нагадаю, що з 2014 року жодна жінка примусово на фронт не потрапила — лише за її згодою", — підкреслила Маляр.

https://suspilne.media/277052-zodna-zin ... iku-zinok/

Читайте по буквах. Всі твердження в статті.
І спробуйте цивільних приплести.

Тепер подивлюся -- зілл'єтеся чи будете вибачатися.
Ви хоть тему почитайте:) Йдеться про облік. Я деяким чином знаю тему про жінок військових-медиків. Просто смішно Вас читати. :)_
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 21:10

Камикадзе написав:detroytred

Передній край не входить в зону бойових дій?

Вище дав заяву Маляр, у якій вона вказує про відправку жінок на фронт тільки за їх згодою.
"Нагадаю, що з 2014 року жодна жінка примусово на фронт не потрапила — лише за її згодою", — підкреслила Маляр.

Фронт — район (смуга, зона) території, на якій ведуться бойові дії (у поняттях фронт і тил.

Це сюр...
Заперечувати факт.

З.и. читайте уважно, що таке ложь.
Тоді не буде таких ляпів, що я звинувачував Маляр у лжи.
Свідомо неправду я не казав.
І несвідомо теж. Бо протиріччя є між заявою Маляр і фактом, що жінку відправляли без її згоди у зону бойових дій (на фронт. До якого входить і передній край).
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 21:12

otg написав:
  detroytred написав:Ну і для дебілів цвях у тупі бошки (бо навіть не можуть два речення осилити з цитати нещодавньої заяви, а лізуть з голослівними образами, тоді даю цитату і посилання на заяву від серпня):

""Нагадаю, що з 2014 року жодна жінка примусово на фронт не потрапила — лише за її згодою", — підкреслила Маляр.

https://suspilne.media/277052-zodna-zin ... iku-zinok/

Читайте по буквах. Всі твердження в статті.
І спробуйте цивільних приплести.

Тепер подивлюся -- зілл'єтеся чи будете вибачатися.
Ви хоть тему почитайте:) Йдеться про облік. Я деяким чином знаю тему про жінок військових-медиків. Просто смішно Вас читати. :)_

Там і про облік теж.
Що ніяким чином не заперечує інших тверджень у статті (про відправку жінок на фронт за їх згодою).

Дійсно смішно Вас читати.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 19 бер, 2023 21:16

detroytred написав:Там і про облік теж.
Що ніяким чином не заперечує інших тверджень у статті (про відправку жінок на фронт за їх згодою).

Дійсно смішно Вас читати.
Да да, всіх насильно відправляють з 2014 р. :) Добре. Секретної інфи тут нема, розповім про що тема. В госпіталі працюють медсестри військово-службовці, та медсестри вільнонаймані. Командиру приходить разнарядка відправити в командировку наприклад 2 доктора, та 1 медсестру. Відправити можуть і військовослужбовців і вільнонайманих. Різниця лиш в тому, що вільнонайманій не можуть приказати, військовослужбовцю можуть. Як що хтось іздить з вільно найманих, то як правило лише добровільно. Коротше більше не пишить мені. Втомився я від Вас. :)
Востаннє редагувалось otg в Нед 19 бер, 2023 21:23, всього редагувалось 1 раз.
otg

Заблокований
Подякував: 45 раз.
Подякували: 212 раз.

Профіль

#<1 ... 38093810381138123813 ... 14458>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей