sashaqbl написав:а що, в 14 здались? Чи відновили армію і утримали більшу частину Донбасу?
А Крим? А втрати у котлах - Дебальцево і т.д.?
АТО 8р. - це наче нас нагнули і легенько з вазеліном всі ці 8р. шпарили! А прийшов Зе і сказав ДОСИТЬ! Досить стояти зігнутими! Не дамось більше! І от у відповідь отримали повномасштабну агресію, так як ми встали з колін/випрямились з собачої пози!
А в какой позе , без боя сдавали Юг Украины Херсон , Мелитополь , Энергодар , Бердянск ? Николаев и Мариуполь , так же хотели , но вышло по другому . Тогда уже встали с колен или ещё стояли ?
«Ветераны, ветеранки, а также родственники павших защитников и защитниц могут получить от 500 тысяч до 1,5 миллиона гривен на открытие или развитие собственного дела. Общий бюджет конкурса составляет 15 миллионов гривен», — говорится в сообщении.
В 2022 году УВФ провел два конкурса макрофинансирования, и 53 победителя получили финансирование на суммы от 500 тысяч до миллиона гривен.
53 победителя даже по 500 тыс это 26,5 млн. Сейчас выделяют 15 млн. от 0,5 до 1,5 млн. Это максимум 30 человек (даже по минимуму по 500 тыс). Если по среднему - 1 млн, то 15 человек. Кто получит?
ЛАД написав:За 2015-2021 линия фронта или как тогда называлось сильно изменилась?
Так в этом прошедшем квартале линия фронта тоже никак глобально не поменялась, за исключением потери маленького Соледара и небольшого движа орков в Бахмуте. На активных участках фронта задействовано 10-15 процентов армии, а в остальном в лучшем случае артдуэли и кидалки всякой хренью с дронов Так долго продолжаться не может. Сотни тысяч мужиков с оружием сидят, и некоторые дуреть начинают. Шанс погибнуть я посчитал по своему бату 0,5-,75 % в месяц, то есть близкий к нулю. Проблема зелёного змия есть. Проблема психологической усталости после года в армии большая. Так посидим ещё несколько месяцев и никто из западных партнёров денег не даст.
freeze написав:Так посидим ещё несколько месяцев и никто из западных партнёров денег не даст
я об этом писал ранее
Я к тому, что пора атаковать, я лично хотел перейти в более горячее подразделение, но комбат сказал, что порвет мой рапорт, и чтобы я жаловался на него куда угодно, и так офицеров не хватает
ЛАД написав:За 2015-2021 линия фронта или как тогда называлось сильно изменилась?
Так в этом прошедшем квартале линия фронта тоже никак глобально не поменялась, за исключением потери маленького Соледара и небольшого движа орков в Бахмуте. На активных участках фронта задействовано 10-15 процентов армии, а в остальном в лучшем случае артдуэли и кидалки всякой хренью с дронов Так долго продолжаться не может. Сотни тысяч мужиков с оружием сидят, и некоторые дуреть начинают. Шанс погибнуть я посчитал по своему бату 0,5-,75 % в месяц, то есть близкий к нулю. Проблема зелёного змия есть. Проблема психологической усталости после года в армии большая. Так посидим ещё несколько месяцев и никто из западных партнёров денег не даст.
І, наче, вище командування все це бачить(особливо за останніх півроку) - але ЧОМУСЬ нічого з цим не роблять/ігнорують. Але ж це, наче, бомба сповільненої дії!
О "Лицах", хотя лично моё мнение... - лицо бывшее Генеральным Прокурором Украины,... - Обязано быть в первых рядах, по "ликвидации уголовных преступлений в Судах Украины", своевременном и качественном отработке уголовных дел, - Держать тылы от криминала, а имеем????
В який спосіб колишній генеральний, прости господи, прокурор Юрій Луценко – став аж цілим капітаном і «командиром взводу» https://bastion.tv/bojovi-zvityagi-yuri ... nka_n52972 ВОЛОДИМИР БОЙКО Відомий журналіст, публіцист і блогер (Текст подано мовою оригіналу зі збереженням авторської стилістики без виправлень і скорочень).
На прохання читацької громадськості виношу окремим постом мій коментар до одного з попередніх дописів, де я відповів на запитання, в який спосіб мій, так би мовити, бойовий побратим – колишній генеральний, прости господи, прокурор Юрій Луценко – став аж цілим капітаном і «командиром взводу».
Первинне офіцерське звання Юрій Віталійович отримав по закінченні Львівської політехніки, де була військова кафедра.
Наказом командира військової частини А7375 від 25.02.2022 №5 старший лейтенант запасу Луценко Ю.В. 14.12.1964 р.н. був прийнятий на військову службу «у розпорядження» як мобілізований Печерським РТЦК та СП м.Києва.
До речі, Луценко в інтерв’ю розповідає, що він, начебто, уклав контракт на проходження військової служби. Це – брехня. Ніякого контракту немає й ніколи не було.
До кінця травня 2022 року старший лейтенант Луценко Ю.В., коли був тверезим, приїжджав на позиції 1 стрілецької роти в/ч А7375 на кордоні Миколаївської та Херсонської обл. і, висунувшись у вікно автомобіля, питав: «Бойка немає?».
Якщо говорили, що я далеко, то він вилазив з машини і робив фотосесію на позиціях мого взводу. До речі, свою першу «фотографію з фронту», опубліковану «Цензор.нет», Луценко зробив в окопі, який я викопав з підполковником Андрієм Озерчуком.
Коли солдати стали ганяти цього туриста, Луценко разом з такими ж вояками (на чолі з генерал-полковником Д-ю) поселився в селі Прибузьке Миколаївської області за 12 км від лінії фронту й робив звідтіля репортажі, як він варить грибну юшку та звільняє Херсон.
В середині літа 2022 року в батальйон прибула перевірка й Луценка, який тинявся без діла, вивели в розпорядження командира 241 бригади та стали шукати йому посаду завскладом у Києві.
Але у вересні Юрій Віталійович перевівся в іншу військову частину – А4643, яка була створена на базі нашого батальйону і яка перебуває в Каневі, очолив цю частину колишній заступник командира нашого батальйону Сергій К. Сергій піддався на умовляння Луценка, дав йому посаду заступника начальника штабу батальйону, вніс подання на підвищення у військовому званні до «капітана» і нарахував 30 років вислуги.
У цій в/ч Луценко фіктивно служив до 20 лютого 2023 року, знімаючи рекламні кліпи про те, як він, будучи «стрілком ТРО», начебто воює під Бахмутом (насправді його військова частина перебувала в «канівському котлі»).
Зараз Юрій Віталійович розпочав новий рекламний проєкт разом з ще одним моїм колишнім сослуживцем по 206 батальйону Робертом Бровді («Мадяр» - молодший лейтенант запасу Бровді Роберт Йосипович 09.08.1975 р.н. був мобілізований 26.02.2022 Ужгородським РТЦК та СП), який разом з Луценком перевівся до Сергія К., також до 20 лютого служив у Каневі у в/ч А4643 і також робив відосики «з Бахмута».
«Мадяр» - це колишній менеджер Юри Єнакіївського, він причетний до розкрадання 1,5 млрд. доларів китайського кредиту.
У березні 2014 року тодішній заступник генпрокурора Олексій Баганець зареєстрував кримінальне провадження за моїми матеріалами щодо цього «Мадяра», але Луценко, коли став генпрокурором, справу закрив і тепер обидва пройдисвіти, типу, воюють під Бахмутом.
От тільки якщо «Мадяра» я тут бачив, то Луценка – ні.
freeze написав: Так в этом прошедшем квартале линия фронта тоже никак глобально не поменялась, за исключением потери маленького Соледара и небольшого движа орков в Бахмуте. На активных участках фронта задействовано 10-15 процентов армии, а в остальном в лучшем случае артдуэли и кидалки всякой хренью с дронов Так долго продолжаться не может. Сотни тысяч мужиков с оружием сидят, и некоторые дуреть начинают. Шанс погибнуть я посчитал по своему бату 0,5-,75 % в месяц, то есть близкий к нулю. Проблема зелёного змия есть. Проблема психологической усталости после года в армии большая. Так посидим ещё несколько месяцев и никто из западных партнёров денег не даст.
Ну так на протязі місяця буде наш контрнаступ, орки якраз видохнуться, вистріляють все по максимуму, попалимо іх бронєтехніку і підемо ми, є такі думки, що ми повинні приблизно вийти на лінії 24.02.22, а далі будемо просити знову зброю, зализувати рани і готувати новий контрнаступ, або нас усадять за стіл переговорів з компромісами. Так що копіть лють, вона Вам скоро знадобиться, а далі вже буде видно.