Поперло, та не дуже. Вчора вечером закінчили покупку на 37,10. На зараз 37,15/37,25
провінція
|
|
![]() Кажется вы несколько дней назад, 30 марта, писали примерно то же самое. А сегодня ето уже дурницi. ![]()
![]()
Доброго дня. Мене зараз дуже вразили події останнього тижня на валютному ринку, за допомогою нашіх західних партнерів вже не все так однозначно)) Подобається нам чи ні, але економіка зжимається, скорочується, тому маніпулювати нею становиться легше і простіше, особливо коли є валюта і бажання втримати ситуацію стабільною. Що я маю на увазі, якби НБУ не залив зимою 10 ярдів доларів, то курс вже міг бути 100 грн за долар, но він зняв зайву і пусту готівку з ринка. Можливо у деяких гравців ринка з'явився інсайд, що курс буде триматись стабільним довго і вони почали зливати валюту місяць чи два назад, полегшуючи роботу НБУ. Але зараз рокети точно не буде, ринок за допомогою високої облікової ставки, за допомогою дуже збалансованих витрат бюджета, ви ж бачили, там дефіцит всього навсього 50 с копійками ярдів гривень, за допомогою безлімітних валютних інтервенцій, за допомогою посівної і валюти аграріїв, тобто зараз ринок намацав точку рівноваги. Навіть офіційний і готівковий курс знайшли один одного і майже побачились, можна сказати заглянули один одному в очі, а не розлетілись на гривні в різні сторони))) Звичайно при девальвації не треба було б закручувати гайки з усіх сторін, але я не НБУ, в нього своє бачення ситуації, я тільки підлаштовуюсь під їхню політику і намагаюсь пасивно щось заробити і докинути до власного сімейного бюджета. Наче все доступно розжував, м'яч зараз на полі фронта (як виражався шановний ДС), а також на полі зернової угоди, ви ж розумієте, що якщо її не продовжать, то це болісно вдарить по гривні. Тому девальвація буде, але не зараз, чи ви хочете поспорити з цим твердженням? Тоді глянте на графік курса гривні з момента ввода і все вам стане зрозуміло))) По курсу, вже знову ревальвація, рост захлинувся, робочі курси в столиці 37.15 на 37.20...
![]() Официальный курсОфіційний курс гривні до іноземних валют за 1 одиницю
Починає діяти з.................05.04.2023..........06.04.2023 дата розрахунку................04.04.2023...........05.04.2023 Євро...................................39,8653................40,0152...+0.38% Долар США........................36,5686................36,5686...зафиксирован Курс евро посчитан, исходя из курса евро к доллару 1.0943 (вчера 1.0902) Индекс доллара DXY в 15-00 102.68 (вчера 102.08). Снижение продолжается. За последний месяц доллар потерял около 4% и сейчас находится в районе годовых минимумов. ФРС творит, что хочет - никакой стабильности ![]() ......................................... Так ведь никто и не обещал, что будет быстро. Экономические процессы всегда идут медленно - система слишком большая и инертная, а сочетание войны с общемировыми проблемами делает задачу чрезвычайно трудной. А недовольные будут в любом случае - традиции у нас такие. Сейчас раздай всем по миллиону - будем недовольны, что не по два ![]() ........................................ У меня появилась идея, как разрешить периодически возникающие жаркие споры о том, как правильно считать деньги. Я предлагаю позволить каждому считать свои деньги так, как он считает нужным, а чужие предлагаю вообще перестать считать.
![]() Я трохи інше мав на увазі. Те, що дії нашого НБУ (який робить так як ішні подібні центробанки) будуть мати менший ефект ніж у інших країнах. І потрібно буде суттєво довше "терпіти" щоб побачити результат, а за цей час багато чого може трапитись. Не всі здатні дочекатись результату. От для прикладу, тільки пригадайте коли пані Валерія очищувала БС. То її дотепер пам'ятають не за це, а за $ по 200 на паспорт. Навіть тут на форумі є люди які коли чують її ім'я, то відразу заводять стару пісню (зараз почнеться ![]() Вже більше 10 років веду сімейний бюджет і в гривні і в доларах. Баланс по кожній валюті зводжу на 31 грудня і фіксую курс від якого відштовхуюсь в наступному році. Доходи і витрати в гривні, тому від гривневого балансу відмовитись не можу. Купівельна здатність у валюті, тому мушу вести баланс і в ній. Для прикладу на даний конкретний момент по гривні вже солідний мінус бо в гривневому балансі заощадження зафіксовані по курсу 40,3, а зараз самі знаєте який курс. А в доларовому теж скучно, бо наші гривневі доходи суттєво затягнули пояси. Війна... Але до наступної фіксації по курсу ще багато часу і все може змінитись. Востаннє редагувалось Realist в Сер 05 кві, 2023 17:33, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСНесмотря на вашу популярность на форуме, замечу, что идея нехорошая.Просто популизм, опирающийся на личное право.А как же с финансовой грамотностью быть?Та ну её на. ![]() Востаннє редагувалось Кучинелли в Сер 05 кві, 2023 17:56, всього редагувалось 1 раз.
![]() Это был посыл, типа как хотите так и считайте, пора заканчивать. А ведь девушка тут высказалась логично, кто зарабатывает в чем, тот пусть в том и считает. У кого надмерные излишки в зарабатываемой гривне, тот уже будет задумываться как считать, ибо это не стабильная зелень. И как вы думаете, как она считала свои деньги? ![]() ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСВсе одно, рано чи пізно курс долара в Україні буде 50.
Я довіряю своїм розрахункам. Гра на пониження завжди завершується грандіозним ту зе мун. Востаннє редагувалось Yuri_61 в Сер 05 кві, 2023 20:03, всього редагувалось 1 раз.
|
|