Я не маніпулюю. Я взяла $2700 продала за 108К грн.
100К грн вклала, 8К грн залишилося. Де тут доляри??
Клуб як називається? 100К чи 2700?
|
|
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСмаячя для діточок у дітсадку. більшість українців тримають 2-3-5к доларів "гробових" (це страховка на крайній випадок, у багатьох він настав у 2022). якщо дохід родини умовно 20к грн на місяць-то там взагалі неякого дебета/кредита, комуналка-продукти-транспортні витрати (бензин, або метро/трамвай) недивно, що у дітей є доступ до інету погано, не використовують його для навчання ![]() БанкиЕсть банки, в которых по классической методе предъявляешь паспорт, потом карточку, вводишь пин от карточки и выдают деньги.
А если где приносишь карточку, получаешь звонок на телефон и получаешь деньги. А сегодня получал в абанке - сказал номер телефона менеджеру, в кассе подтвердил звонок из банка и получил деньги, то есть ни паспорта, ни карточки не просили. Задумался насколько это безопасно вообще. Вроде бы как информации о массовом снятии левыми людьми денег с чужим счетов по такой схеме не заметно в информационном пространстве. У кого какие мысли на эту тему? ![]() flex123 не знаю наскільки це правда але десь читав, що у касира на екрані монітора в той час коли ви назвали їй свій фінансовий світиться ваше фото, зроблене при реєстрації вас як клієнта банку. То касир може порівняти схожість фото та оригіналу. У випадку сумнівів що ви це ви - попросять документи
![]() Про валютні депозитиТут є такі хто каже, що НБУ розвів людей на валютних депозитах бо зараз долар можна купити дешевше і не чекати 3 місяці щоб забрати. А можливо вам є резон подякувати НБУ за те, що він дали вам можливість отримати більше $. Адже ви би і так на вільну гривню купили валюту. Не вірю, що сиділи би і чекали кращого курсу.
І по 40 би купили і по 39. А так отримали $ по 37,5. І реально ж валюти отримали більше ніж мали до того. Ну то що. Будете дякувати НБУ чи продовжите мантру про зговір масонів? ![]()
Я так ніколи не казав. Але все рівно дякую, бо вернувся на довоєнні статки. Не проти продовжити
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСУ Приватбанку курс готівкого долара вже на 25 копійок менше, ніж онлайн курс купівлі долара на 3-х місячний депозит
![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСні , не дякував і не буду ок 2022 війна, це враховується але багато питань і про офіційний курс 29,5/29,9 з березня до червня (і каруселі з картками) депо 100к -це була така "подачка" не для бідних (у тих нема чим каруселіть), а для "середнього" класу останні 3 роки НБУ брав банки за горло і вимагав опустити ставки по депозитам по валюті майже до нуля (для мене 2,5-2,7% був та красна лінія, де я ще намагався тримати валюту в банках), тобто більшість банків першої 20ки -валюта 0,5-1,5% гривна 8-10% пан Шевченко мабуть тримав людей за дурнів-не має вибору, згодиться 8-10%(мінус податок -18,5%) у 2021 більше вийшло заробити продавши евро по 1,21-1,22 потім гривню від продажи евро потримав 3-6 на депо під 10-11% як що хтось вже підзабувся -поцікавтесь під який % країна продавала евробонди і або брала інші кредити (окрім МВФ)-від 7,75-10,5% в валюті (добре розумію,коли тобі пропонують кредит під 6%, а Україна бере під 8-10%, то за таку щедрість повинна бути винагорода (декілька мільйонів на приватний рахунок)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|