Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Я пока не получил выплату. У меня єПідтримка Райфа подвязана, не знаю влияет ли это как-то на скорость выплаты. По документам, я получал на почту выписку по счету ЦБ и отчеты ICU. Насчет отсутствия ЕЦП не переживаю.
Да, это я тоже получал, но это просто табличка в excel или pdf. Когда я покупал бумаги у Райфа в войну, то получил скан документа с подписью и печатью уполномоченного лица. Когда у покупал бумаги у Привата в войну, то получил документы, подписанные ЭЦП, которые прошли валидацию. А здесь ничего, просто табличка. Конечно при покупке бумаг на 2 тыс можно вообще на заморачиваться, в этом и был смысл попробовать. Но, если покупаешь бумаги на несколько сотен тысяч, то мне как-то спокойнее, когда есть ДОКУМЕНТ.
Зареєструвався в ICU. В додаток не можу зайти, бо пише технічні роботи. Пропонує у веб версію. А там щось ніяких обліг не пропонує. Чи купляти можна лише через додаток?
1finanсier написав:Зареєструвався в ICU. В додаток не можу зайти, бо пише технічні роботи. Пропонує у веб версію. А там щось ніяких обліг не пропонує. Чи купляти можна лише через додаток?
ІСУ щось пропонує тільки коли в них йдуть торги. Наразі торги ще не почались. Думаю поки не полагодять додаток і не почнеться
1finanсier написав:Зареєструвався в ICU. В додаток не можу зайти, бо пише технічні роботи. Пропонує у веб версію. А там щось ніяких обліг не пропонує. Чи купляти можна лише через додаток?
ІСУ щось пропонує тільки коли в них йдуть торги. Наразі торги ще не почались. Думаю поки не полагодять додаток і не почнеться
Дякую, мені ще вчитися і вчитися користуватися цим шайтан-ресурсом )
торгова сесія сьогодні почнеться з 14,00 (якщо встигруть все полагодити)
Дякую, мені ще вчитися і вчитися користуватися цим шайтан-ресурсом )
якщо маєте телеграм - додайте собі канал ICU Trade Status https://t.me/+n1aR7PhWRTk2NjIy і воно буде писати коли початок і коли всякі проблеми
lamal, greenozon дякую. Щойно СЕПнув трішки на рахунок ІСU, щоб для проби щось купити. Ось сиджу, чекаю, коли з'являться гроші на рахунку. ) Через скільки в середньому приходить на рахунок кошти? Як і звичайний СЕП - 20хв-пару годин?
1finanсier написав:lamal, greenozon дякую. Щойно СЕПнув трішки на рахунок ІСU, щоб для проби щось купити. Ось сиджу, чекаю, коли з'являться гроші на рахунку. ) Через скільки в середньому приходить на рахунок кошти? Як і звичайний СЕП - 20хв-пару годин?
Щось біля години. На наступний день на пошту приходить щось типу виписки, якійсь ексель файлик, про зарахування коштів, навіть якщо нічого не купувати.