| 

|   | Клуб 200К - Теребеньки | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.

Додано: Чет 06 кві, 2023 12:44 

novichok написав:  Snower написав: 37,38 на прийом! Щось коїться)
 "Отріцательноє падєніє"?
 надо подождать статей оплаченных аналитиков, в которых они как всегда очень убедительно покажут, что еще месяц назад они знали, что именно так и будет именно 06.04. 

flysoulfly

Повідомлень: 6009З нами з: 13.01.09Подякував: 1914 раз.Подякували: 330 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 06 кві, 2023 12:54 

alex lem написав: То вже дно прощупали і потрохи похід угору? 37,30/37,42-37,45. Провінція  З якого рівня штрейкбрехери з баулами долярів побіжать здавати у обмінки?      І зломлять підйом доляра?
 38. Я про це писав ще до мого несправедливогр бану. А як забанили - все рухнуло. Нічого - все відбудуємо. 

Investor_K

Повідомлень: 10911З нами з: 21.12.09Подякував: 0 раз.Подякували: 919 раз. 

Профіль

Додано: Чет 06 кві, 2023 12:58  Шановні, ц е я винен! Довго читав форум і повірив у те, що долару хана і гривня стає топ-грошима. Ось, согодні відкрив депо на місяць - звісно, у гривні і вуаля, одразу її підставив і обвалив! Вибачте, я не спеціально) 

Snower

Повідомлень: 215З нами з: 17.12.22Подякував: 8 раз.Подякували: 15 раз. 

Профіль

Додано: Чет 06 кві, 2023 13:26 

Snower написав: Шановні, ц е я винен! Довго читав форум і повірив у те, що долару хана і гривня стає топ-грошима. Ось, согодні відкрив депо на місяць - звісно, у гривні і вуаля, одразу її підставив і обвалив! Вибачте, я не спеціально)
 Не переймайтесь. Разом усе відбудуємо та поврнемо своє. 

Investor_K

Повідомлень: 10911З нами з: 21.12.09Подякував: 0 раз.Подякували: 919 раз. 

Профіль

Додано: Чет 06 кві, 2023 13:28 

ramzes4 так - наплутав - перепрошую. З Акта ніколи справ не мав - тільки чув про них багато - і щось не те та не туди в голові наклалось. 

Alien

Повідомлень: 2451З нами з: 12.01.20Подякував: 72 раз.Подякували: 721 раз. 

Профіль

3

Додано: Чет 06 кві, 2023 13:29   flysoulfly написав: Вы перепутали: я про другие депозиты - те полугодовые, осенние, для сумм, превышающих 100К грн, которые выплатят именно гривней
 Их выплатят по курсу НБУ, в чем прикол? 

Proofy

Повідомлень: 2459З нами з: 24.10.08Подякував: 62 раз.Подякували: 183 раз. 

Профіль

Додано: Чет 06 кві, 2023 13:39 

Boundless написав: Треба вводить новой економічний термін "дохід Шрьодінгєра", що має означати отримав дохід (прибуток) в гривнях від операцій управління активами (напр. вкладення на депо, овдп, карусель, тощо), а в перерахунку на зелений - одні збитки
 Да, "дохід Шрьодінгєра" это когда открыл депо и находишься в суперпозиции.  Перефразируя Хокинга: Когда я слышу про депозиты в условиях плавающей гривны, моя рука тянется за ружье 

Proofy

Повідомлень: 2459З нами з: 24.10.08Подякував: 62 раз.Подякували: 183 раз. 

Профіль

Додано: Чет 06 кві, 2023 13:55 

Alien написав:  V2 написав: Шановний Alien ! Звідки такі блискучі знання історії банківської справи?
 Я в БСУ майже одразу після її створення.   Так Ви, мабуть, ще і "Банкірський Дім" памятаєте на Ярославовім Валу? Востаннє редагувалось nord  в Чет 06 кві, 2023 14:09, всього редагувалось 1 раз.

nord

Повідомлень: 607З нами з: 25.07.22Подякував: 20 раз.Подякували: 34 раз. 

Профіль

1

Додано: Чет 06 кві, 2023 14:05   Alien написав: Просто особисто в моїй системі координат з переліку кептивно-невеличких банків, з якими може краще й не треба мати справ - Аккорд зі своєю інкасацією однозначно перемістився до категорії банків середніх, достатньо надійних. Це не значить, що по ним ризик відсутній - в БСУ ризик є по будь-якому банку, просто я вважаю що наразі ризик по ним прийнятніший ніж по більшості "зелених" та "блакитних"
 Аккорд зараз мабуть приблизно такий як був колись Кредитпромбанк. 

lara_08

Повідомлень: 996З нами з: 05.05.14Подякував: 14 раз.Подякували: 150 раз. 

Профіль

Додано: Чет 06 кві, 2023 14:11 

prodigy написав:  Boundless написав: Треба вводить новой економічний термін "дохід Шрьодінгєра", що має означати отримав дохід (прибуток) в гривнях від операцій управління активами (напр. вкладення на депо, овдп, карусель, тощо), а в перерахунку на зелений - одні збитки
 припинення каруселі-це ще не збитки, а відпала шара на простому заробітку збитки- це коли закинув значну суму на ОВДП продавши валюту по 28,4 а через півтора року курс 35 а через місяць 43. карусель допомогла вийти в нуль (тобто відбив збитки за 7 місяців)
 Рекомендував купляти тоді біткоїн по 19-20к, і дочекатися 28к. Покрили б збитки. Замість цього був обізваний ватою. 

Zebra

ЗаблокованийПовідомлень: 12508З нами з: 21.09.12Подякував: 1885 раз.Подякували: 2675 раз. 

Профіль

2

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

| Схожі теми |  

| 
         | 10114 | 2458491 | Вів 01 жов, 2024 10:08sens
 |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів