|
|
![]() в Акорда супер крута криша, тому поки вона є - він буде на сильних позиціях
![]() Впихнути всіх!©(в гривневий потяг)Думаю, що таки мають ще підняти до 38,00-38,50(а вже тоді тримати, якщо хочуть деякий час "тримати" ![]() Чому? Ну, наприклад, трохи посадити людей на потяг гривнедепо, чи ОВДП)) Тому, що карусельні доляри здавати за курсом +/- 37,50 - дуууууже мало бажаючих! Переважно сідають у гривневий потяг зі свіжою гривнею, а карусельні - тримають(матрас/долародепо/ОВДП) ![]() Re: Клуб 100К - ТеребенькиДумал немного ветхих сдать, даже по 37,2 и на грндепо, а тут вон оно чО...понаблюдаем
![]() Стратегія стратегічного стратега©)))Не думаю, що до 38 багато хто захоче покаруселити(хіба лише ті, що і так планували купляти долярчики на майбутнє) Зараз таки більшість намагається сісти в гривневий потяг на 3міс.депо! Але ж звичайно, не всі валізи впихати у гривневий потяг! ![]() ![]() ![]() Рад, что все же получилось удивить, хоть и со слов - частично, а также, что подумали и Вам понравилось (с) На самом деле очень хорошо, что наконец-то услышали (до этого просто читали) противоположную сторону. В ответ могу сказать, что и с Вами было не плохо дискутировать, хотя наверное можно было и лучше, если бы не переходили на личности при желании склонить к своей точке зрения, поскольку интерес просто пропадает. Собственно поэтому никто вовсе и не искал 2 страницы, как утверждаете. Но надеюсь, что не думаете, если я не отвечаю в таком же стиле, то не могу этого сделать, и понимаете, что не делаю это совсем по другим причинам. Напоминать я могу кого угодно, это сугубо Ваше право, но скажу так, что я и не 100$ купюра, чтобы всем нравиться. К сожалению, Ваше сравнение меня с так называемым каким-то "одесским дедом" мне ни о чем не говорит... Поэтому не могу здесь что-либо прокомментировать. Но скажу так, что Вы очень заблуждаетесь, если считаете, что я на всех обозлен или кому-то/чему-то завидую. Но как бы там не было, не надо точку зрения, отличающуюся от Вашей, априори переводить в ранг желчи. Всего доброго и не кашляйте! ![]() Re: Валютний ринок в контексті ДСякщо курс буде 38,50-39,0 це менше профіту на каруселі, але і менше ризику краще мати 70 дол на карусели ніж 3000грн на грн.депо, чому? маючи в активах гривну ви 3 місяці будете уважно слідкувати за курсом (на приклад -продали долар по 37,7 і на 3 мес.депо, через місяц курс 37,0-ви трохи радієте, що хоч і стремно було, але ви ризикнули, через 2місяці курс 39,0-не біда , вийду в ноль, а за 1-2 дня до закінчення курс 39,9 і ви вже 70 дол в мунусі, так часто буває. тому карусель це синиця(при умові, що продали дорожче 37,5), а грн.депо -це лелека ![]() Re: Клуб 100К - ТеребенькиБуду відновлювати конверти коли курс буде хоча б 38)
|
|