|
Клуб 200к - валютные депозиты за гривну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Вів 11 кві, 2023 20:45
moveton ну та я давно й знаю про 0,7. Але 100689 як в таблиці не равно ж 100805 ? Якось вони хитро ,,рахують,, Ну то мені таке, забрав свої, хай граються на дурніших.
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 кві, 2023 20:48
alex lem написав:moveton ну та я давно й знаю про 0,7. Але 100689 як в таблиці не равно ж 100805 ? Якось вони хитро ,,рахують,, Ну то мені таке, забрав свої, хай граються на дурніших.
Я вчора відкривався - усе зійшлося з таблицею до копійки, а бонуса прийшло ще й на 1,44 грн більше.
-
klug
-
-
- Подякував: 370 раз.
- Подякували: 1240 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Сер 12 кві, 2023 10:33
alex lem написав:moveton ну та я давно й знаю про 0,7. Але 100689 як в таблиці не равно ж 100805 ? Якось вони хитро ,,рахують,, Ну то мені таке, забрав свої, хай граються на дурніших.
Може тому що страховий поліс?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 12 кві, 2023 12:46
Може щось не до чули, а може за відкриття рахунків зняли.
-
mihasik
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 29 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 14:12
Mustbe, з вашого дозволу, хочу винести на розгляд наступну пропозицію щодо розділу, де публікуються зміни курсів у банках, обмінниках і на Бінанс. Як добре відомо, скористатись введенням/виведенням гривні на чи з Бинанс, за допомогою банківських карток, наразі, неможливо, оскільки таку послугу відключено (є лише 2р2). У зв’язку з чим, на мій погляд, така інформація, окрім чисто пізнавальної, не може бути ніяк практично застосована при використанні платформи Бінанс. Тим більше, що там курс живе своїм окремим життям, і навряд чи може служити для прогнозування або для розуміння майбутнього тренду. Враховуючи, що частота оновлення курсів банків до курсів обмінників та біржі, умовно кажучи, 1/50, а більш практичне значення має зміна курсів у банках та в обмінниках, є пропозиція дані по курсам на Бінанс або виключити, або винести в окремий розділ, задля більш концентрованого наповнення більш практичною інформацією, та зменшення «рябі» у даних. Щодо курсів в обмінниках, то також пропоную їх розділити із змінами курсів у банках, з тих самих причин. А якщо це займе багато зайвої роботи, то можна залишити разом, але частоту оновлення курсу в обмінниках скоротити до декількох разів на день, наприклад, з інтервалом в 3-4 години, оскільки ті, хто буде міняти валюту, все одно будуть уточнювати курс на моменті на інших ресурсах, а для загального орієнтиру буде достатньо і декількох оновлень в день. А в цілому, ваш ресурс майже ідеальний для роботи, за що дуже вдячний
-
s17012017
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 15:30
-
J
-
-
- Подякував: 24 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 12 кві, 2023 17:52
Ви заплутались саме у цьомі місці?)
-
s17012017
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 12 кві, 2023 17:58
flyman написав: alex lem написав:moveton ну та я давно й знаю про 0,7. Але 100689 як в таблиці не равно ж 100805 ? Якось вони хитро ,,рахують,, Ну то мені таке, забрав свої, хай граються на дурніших.
Може тому що страховий поліс?
Я також так думаю. Крайній раз при оформленні депо проговорилася менеджер по страхівочку, то я був проти. То й не получилось тоді мені напарити. А цей раз не признавались геть. Ну я й пішов з долярами. Здав і відніс в аккорд.  Мабуть 2 місяці не здавав долари. А сьогодні +10коп прийом. Є система з законом подлості. 
-
alex lem
-
-
- Подякував: 132 раз.
- Подякували: 368 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 13 кві, 2023 09:15
s17012017 написав:Як добре відомо, скористатись введенням/виведенням гривні на чи з Бинанс, за допомогою банківських карток, наразі, неможливо, оскільки таку послугу відключено (є лише 2р2). У зв’язку з чим, на мій погляд, така інформація, окрім чисто пізнавальної, не може бути ніяк практично застосована при використанні платформи Бінанс. Тим більше, що там курс живе своїм окремим життям, і навряд чи може служити для прогнозування або для розуміння майбутнього тренду. Враховуючи, що частота оновлення курсів банків до курсів обмінників та біржі, умовно кажучи, 1/50, а більш практичне значення має зміна курсів у банках та в обмінниках, є пропозиція дані по курсам на Бінанс або виключити, або винести в окремий розділ, задля більш концентрованого наповнення більш практичною інформацією, та зменшення «рябі» у даних. Щодо курсів в обмінниках, то також пропоную їх розділити із змінами курсів у банках, з тих самих причин. А якщо це займе багато зайвої роботи, то можна залишити разом, але частоту оновлення курсу в обмінниках скоротити до декількох разів на день, наприклад, з інтервалом в 3-4 години, оскільки ті, хто буде міняти валюту, все одно будуть уточнювати курс на моменті на інших ресурсах, а для загального орієнтиру буде достатньо і декількох оновлень в день. А в цілому, ваш ресурс майже ідеальний для роботи, за що дуже вдячний
Да, насчёт бинанса - согласен. Как-то много его, а практической пользы - никакой. Перевёл его пока в режим обновления "раз в сутки". А вот насчёт обменок - не согласен. Это же важнейший показатель. Напоминаю, что логи доступны разные: Общий, по Банкам, по Обменкам, по Бинансу...
-
mustbe
-
-
- Подякував: 177 раз.
- Подякували: 1566 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Чет 13 кві, 2023 09:25
mustbe цікава Ваша думка, що зараз краще робити: тримати долари на Приват-вкладі (зняття майже у будь-який день з затримкою у дві доби) і чекати кращі часи, чи міняти на гривню за курсом на зараз (це десь 37,6)?
-
Snower
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
|